Zuurstof voor opstellers - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Zuurstof voor opstellers

Juni 2019 > week 25
Zuurstof voor opstellers
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online


The New Life Experience daagt je uit om het hoogste collectieve bewustzijnspotentieel in de nieuwe wereld te leven. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig.


Een creatie van Hilde Van Bulck

ZUURSTOF VOOR OPSTELLERS
Pas opgeleid als opsteller? Heb je nood aan extra oefengelegenheden en vervolmaking?

           Juni 2019 door Hilde Van Bulck

I N H O U D
 • Zuurstof voor opstellers! Pas opgeleid als opsteller? Dan is dit iets voor jou.
 • Transformatietraject familieopstellingen met/zonder specialisatie voor onderwijs
 • Zomer zonder stress: chi kung + familieopstellingen + yoga
 • In de praktijk meemaken
Zuurstof voor opstellers
Heb jij onlangs een opleiding als familieopsteller afgerond? Heb je de kneepjes van het vak onder de knie, maar mis je nog wat ervaring? Voel je je nog een beetje onzeker? Heb je nood aan extra oefenmomenten in verschillende contexten? Dan zijn de drie vervolmakingsweekends een antwoord op je behoefte aan zuurstof voor je werk.
 • Voor wie?
 • Voor welke beginnende opstellers?
 • Wat gaan we doen
 • Hoe gaan we te werk
 • Inspirator en activator?
 • Data en locatie?
 • Praktische info en tarieven.
Lees het antwoord op al deze vragen.
Ik schrijf me in voor 'Zuurstof voor opstellers'
Transformatietraject familieopstellingen
met/zonder specialisatie voor onderwijs

Dé opleiding die je bij je authentieke zielenopdracht brengt.
Sfeerbeelden info-avond
Beste lezer,
Beste geïnteresseerde, 

Weet je wat voor mij het meest voldoeninggevend is als je opleidingen geeft? Het delen van je kennis en de interactie met de cursisten is erg waardevol en optillend, maar er is nog iets dat me meer beroert. Enig idee wat het is? Dat zijn de cursisten die na de opleiding stappen ondernemen en letterlijk gaan ondernemen. Ze starten een eenmanszaak op en nemen het geleerde mee in hun programma. Ze krijgen een andere uitstraling. Eén van meer zelfvertrouwen. Opluchting ook. Eindelijk voelen ze hun droom in een soort vervulling gaan. De droom is niet meer ver weg, maar is aan realisatie toe. Als ik dan feedback van hun deelnemers hoor die tevreden zijn, dan maakt mijn hart een sprongetje. Dan weet ik dat de opleiding vruchten draagt en dat het werk zich verspreidt via hun gepersonaliseerde weg die ze bewandelen.

En wat met diegenen die geen zelfstandige praktijk opstarten? Zijn de vruchten dan verloren gegaan? Absoluut niet. Ook bij hen maakt mijn hart een vreugdedans als ik merk dat ze er meer staan, dat hun leven zich vinniger en duidelijker ontvouwt, dat ze beslissingen nemen die ze ervoor niet durfden te nemen. Dan weet ik diep van binnen: Het is weer de moeite waard geweest.

Ondertussen gaan we de vierde jaargang in van de opleiding: Transformatietraject familieopstellingen met of zonder specialisatie voor onderwijs. Nieuwe mensen die de kans krijgen om zich het opstellingenwerk eigen te maken overeenkomstig hun doelen.
Onlangs hadden we een info-avond over de opleiding. Wat een plezier om te zien dat er zoveel belangstellenden uit het onderwijs kwamen. Mijn vijfentwintigjarige achtergrond in die sector staat garant voor een beweging die je meeneemt tot in de werking van je school. 

Laten we er samen voor gaan en onze krachten bundelen om het opstellingenwerk te integreren en deel te laten uitmaken van je private pad en je professionele weg. Je bent welkom met de achtergrond die je leven kleur heeft gegeven en vanuit de professionele sector waarin jij een manifestatie van jezelf neerzet.

Heb je belangstelling, maar zit je nog met enkele vragen? Laat ze niet sudderen, maar bel of mail me vrijblijvend zodat de antwoorden helderheid brengen. 

Met levenslustige groet
Hilde 


P.S. Mag ik je nog iets vragen? Kun je over deze opleiding spreken tegen de onderwijsprofessionals die je kent? Het is niet zo gemakkelijk om de scholen te bereiken terwijl ze tegelijkertijd erg zoekende zijn naar antwoorden. Dank je wel. 
Ik schrijf me nu in voor de opleiding
Tijdens het transformatietraject verkennen we de werkwijze en de impact van opstellingen vertrekkend vanuit verschillende thema's zoals o.a.: 
1: Ouders en kinderen - Gezin van herkomst 
2: Trauma's, voorgenerationelethema's en karmische invloeden
3: Man en vrouw en andere relatiethema's
4: Specialisatie/facultatief: Onderwijs en opvoeding
5: Gezondheid, opgelucht ademen en eenheidsbewustzijn
6: De impact van de opsteller - Activeren van je energetisch bewustzijn
7: Yes, I can

We doen dit met een mix van professionele bekwaamheid, speelsheid, humor en een ludieke aanpak.
We nodigen gasten uit en maken kennis met gastdocenten die bepaalde aspecten verdiepen. 

In het eerste jaar doorlopen we een persoonlijk verrijkende transformatie die centraal staat in het proces. We leren een individuele opstelling begeleiden. Opstellingen, aanwezig zijn in het lege midden en ademhaling zijn, naast andere, onze kernkwaliteitentools. 
In het tweede jaar verdiepen we de opgedane kennis van het eerste jaar en doorloop je een doorgedreven professionele training voor diegenen die beroepsmatig met opstellingen willen werken. De training is afgestemd op de context waarin je werkzaam bent.
Het is mogelijk om enkel deel te nemen aan het eerste jaar.  

We durven in de diepte duiken zodat je in contact komt met je authentieke zielenopdracht en je vanuit het liefdesveld kunt leven en werken in het bewustzijn van de 21ste eeuw. De wereld heeft je nodig.

Je wordt begeleid vanuit professionele deskundigheid, een jarenlange ervaring in het begeleiden van traumatische en relationele processen en met een groot hart voor het werk en het individueel en groepsgebeuren.

Het eerste jaar bestaat uit 7 blokken van 2 dagen.
Het tweede jaar bestaat uit 6 blokken van 2 dagen.
De data voor het eerste jaar 2019-2020 zijn al beschikbaar. De data voor het tweede jaar worden tijdig meegedeeld.

 
Ik schrijf me nu in voor de opleiding
Feedback van de cursisten

Ik heb de veilige duw gekregen die ik nodig had om te groeien. Anders was ik de rest van mijn leven ter plaatse blijven trappelen en dat had ik al lang genoeg gedaan. (Carla Van Praet)

Het was een zoektocht die me milder heeft gemaakt, meer bewust en met meer mededogen. Ik kan gewoon 'gelukkig zijn.' (Elly Van Hiel)

Wat een geweldige groep! Ik had me geen schonere mensen aan mijn zijde kunnen inbeelden om dit proces te gaan en om op een openhartige manier onze eigen plek in te nemen. (Leen Daneels)

Deze opleiding heeft me geleerd dat naast het kennen van de theorie en techniek vooral de houding van de opsteller belangrijk is. Aanwezig zijn in het hier en nu. Bij jezelf blijven en toch in contact gaan. In contact met je cliënt, zijn systeem, het veld waarin je staat, de representanten en vooral in contact met het alwetende veld, de bron. Dit alles vertrekkend vanuit het lege midden. Het gaat over een houding van 'zijn'. (Annick Ertrijckx)
Maandelijkse bijeenkomst systemische opstellingen
Wil je me graag eerst eens aan het werk zien met opstellingen? Dat kan tijdens de maandelijkse opstellingendagen en tijdens de zomervijfdaagse. KALENDER

30 juni Eigen opstelling is volzet. Enkel plaats als representant
29 juli tot en met 2 augustus (zie onder)
Ik schrijf me nu in voor 30 juni
Vijfdaagse meridiaan chi kung, familieopstellingen en 5-elementen yoga
Laatste beschikbare plaatsen!!
Ben je al op de hoogte van onze zomervijfdaagse? Stressreductie, ontspannen leven, integratie in het lichaam, verruiming van je zelfvertrouwen en eigenwaarde, genieten en verbinden. 
Van 29 juli tot en met 2 augustus (Nederland)
Ik schrijf me nu in voor de zomervijfdaagse en vind hier meer info. Laatste beschikbare plaatsen!!
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Click here to forward this email to a friend

Copyright © 2019 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com
Terug naar de inhoud