Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal) - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)

Januari 2017 > week 2
Naamloos 1

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)
wonderen12.jpgZondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)

Zondagmiddag 5 maart in Voerendaal (Limburg) met thema’s als: Wonderen, het Ontwaken, en de Zeven Dimensies.

Op dit Symposium maak je kennis met de principes van wonderen en de zeven dimensies. Wat zijn wonderen en kun jij zelf ook wonderen verrichten? Zo ja, hoe doe je dat? Wonderen zijn er altijd. Als ze niet gebeuren is er iets mis gegaan, maar hoe kom je in de wonderstaat? Hoe word je een wonderdoener? Wonderen zijn niet exclusief voor de verlichten en heiligen onder ons. Wonderen zijn voor iedereen. Het is een uitwisseling die zowel gever als ontvanger meer liefde brengt. En hoe zit het dan met het ontwaken? We denken dat we van de derde dimensie naar de vijfde reizen. Volgens zowel Michael Murray als Paul zijn er zeven dimensies. Waar je bewustzijn zich bevindt hangt nauw samen met jouw vermogen om wonderen te verrichten. Laat je opnieuw informeren.

Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar Liefde’
In het eerste deel gaat het vooral om wonderen uit het leven gegrepen. We beginnen met een korte voordracht van Lilian Ferru, auteur van: ‘Jij bent een Wonder’ en ‘Liefde kijkt naar Liefde’. Lilian vertelt over wat vergeving vermag en wat er gebeurt als liefde daadwerkelijk naar liefde kijkt. Niemand kan iets leren tenzij hij het leren wil en gelooft dat hij het nodig heeft. Wie heeft er geen wonder nodig? Wat als de denkbeeldige kloof tussen jou en de ander verdwijnt in de wetenschap dat het helemaal niet bestaat? Wat blijft er dan over? Ook zal Lilian iets vertellen over haar avonturen met haar man Paul, de healings met zijn Galactische Vrienden, en de zeven dimensies waarbij het erom gaat dat je steeds verbonden bent met de Bron.

Wonderzuster in Wonderland
Het woord is aan de wonderzusters. Een groep vrouwen die geregeld samenkomt en het gedachtegoed van het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’ bestudeert. Iedereen vertelt over zijn persoonlijke ervaring of inzicht. Wat hebben zij meegemaakt en geleerd? Oprecht en authentiek zijn deze verhalen herkenbaar voor allen die naar vrede en liefde verlangen. Het is de weg van het hoofd naar het hart, vanuit het vertrouwen dat je door liefde wordt gedragen. Laat je inspireren en verrassen door deze mooie, sterke, en wijze vrouwen. Laat je meenemen naar Wonderland.

Peter Winteraeken: ‘Al wat ik geef, geef ik aan mijzelf’
Peter Winteraeken is coach en leraar in 'Een Cursus in Wonderen'. Tijdens deze lezing leer je de wet van de liefde kennen. Er bestaat geen andere wet dan deze: al wat ik geef, geef ik aan mezelf. Ik geef altijd aan mezelf! Wat ik ook denk of doe, ik ben zender en ontvanger tegelijk. Wat ik geef komt altijd naar mij terug. Geef ik een wonder of geef ik een oordeel? Dat is de ene eenvoudige keuze die iedereen elk moment van de dag maakt. Met als resultaat: wat ik geef, komt naar me terug. De vraag is dus: wat wil ik ontvangen? Want wat ik ontvangen wil, dat bied ik aan. Vanmiddag ontdekken wij wat we werkelijk willen en hoe wij louter en alleen wonderen kunnen aanbieden, elk moment van de dag. Met een praktische wonderoefening…….

Michael Murray: Wake Up – Life Is but a Dream
Na de pauze is de lezing van Michael Murray. Hij is oprichter van ACIM Ierland. Michael Murray is auteur van: ‘Wake The Fuck Up – Life Is but a Dream’. Na vier bijna doodervaringen en vele uittredingen laat hij, wars van alle flauwekul, een frisse wind waaien door onze overtuigingen wat wonderen wel en niet zijn. Wie ben je werkelijk? Wat is waarheid? Hoe ben je hier überhaupt terecht gekomen? Hoe kun je een eind maken aan alle lijden en angst? En wat is ontwaken? Ook Michael spreekt vanuit eigen ervaring en zal een toelichting geven over de zeven dimensies waar wij doorheen reizen op weg naar het ontwaken. Hij beschrijft het pad uit de schimmenwereld naar de werkelijke werkelijkheid waar wonderen de normaalste zaak van de wereld zijn.

Healing Paul: ‘Eén met de Bron’
We besluiten de middag met een healing van Paul, waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. Je wordt opgetild waardoor het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Een groepshealing is een indrukwekkende en intense ervaring. Voor iedereen is het een privé sessie. Tijdens deze healing kun je zowel fysieke sensaties ervaren, visioenen krijgen, of meerdere Lichtwezens om je heen voelen. Wie eenmaal is opgetild ervaart een diepe innerlijke vrede en vreugde. Wonderen genezen en gebeuren in het licht. Wonderen ontstaan als je één bent met de Bron die alles overstijgt.

Je zult als een ander mens de zaal verlaten dan dat je gekomen bent. Met een vastberadenheid dat jij volledig recht hebt op wonderen, dat je er aanspraak op kunt maken, en dat het wonder het mooiste is dat je een medemens kunt geven. Wonderen kennen geen rangorde naar moeilijkheid. Alles is mogelijk, juist dat is het kenmerk van wonderen.

Datum: zondagmiddag 5 maart
Aanvang: 13:00 uur tot ongeveer 17:00/17:30 uur.
Entree: 20 euro
Locatie: De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal)
Organisatie: Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’
Deelnemers: Lilian Ferru, De Wonderzusters, Peter Winteraeken, Michael Murray, (Healing) Paul
Meer informatie:
www.jijbenteenwonder.nl, www.degoednieuwskrant.nl
Reserveren: Lilian info@jijbenteenwonder.nl 

liefde kijkt naar liefde.jpg
https://youtu.be/YVdSwpgQx-swonderzusters.jpg
https://youtu.be/d8wYA4TtLCE


gesprek met peter.jpg
https://youtu.be/qpIWHOYLdQw
the road map.jpg
https://youtu.be/s7N-60gy8J0

healing paul.jpg
https://youtu.be/zGWHdVdMZsg

http://jijbenteenwonder.nl/index.php/boeken-lilian/liefde-kijkt-naar-liefde 

www.jijbenteenwonder.nl

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu