Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal) - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)

Februari 2017 > Week 6
Naamloos 1

21aeab0f48c90276e7459789647beb3a_resized.jpg
Pasen, 16 en 17 april, healing Paul in Goes, Zeeland.

Met Pasen gaan we de eerste keer de Limburgse grens over en is er zowel voor volwassen als kinderen gelegenheid om een healing mee te maken.

5e3c33afdbf40c9ff31af28a9e4c0bb7_resized.jpg
Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)

 
Zondagmiddag 5 maart in Voerendaal (Limburg). Met Tareth, de Wonderzusters, Peter Winteracken, en een healing van Paul. Met ook de internationale percussionisten :Tátake! -Taiko
 0e3ae407af0b052aeb15a84d2b271a5c_resized.jpg

Healing Paul (datum wordt nog bekend gemaakt)

Na zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij  zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar werelden van licht. Het is de eenheid die de helende herinnering van liefde terugbrengt.  De balans wordt hersteld, oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal en voorbij woorden. Wie eenmaal is opgetild wil meestal nog een…
 

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal)

5e3c33afdbf40c9ff31af28a9e4c0bb7_resized.jpgZondagmiddag 5 maart in Voerendaal (Limburg). Met Tareth, de Wonderzusters, Peter Winteracken, en een healing van Paul. Met ook de internationale percussionisten :Tátake! -Taiko

 

Op dit Symposium maak je kennis met de principes van wonderen. Wat zijn wonderen en kun jij zelf ook wonderen verrichten? Zo ja, hoe doe je dat? Hoe kom je in de wonderstaat? Hoe word je een wonderdoener? Wonderen zijn niet exclusief voor de verlichten onder ons. Wonderen zijn er altijd en voor iedereen. Het is een uitwisseling die zowel gever als ontvanger meer liefde brengt. En hoe zit het dan met het ontwaken? We denken dat we van de derde dimensie naar de vijfde reizen. Volgens zowel Michael Murray alsook Paul zijn er zeven dimensies. Waar je bewustzijn zich bevindt hangt nauw samen met jouw vermogen om wonderen te verrichten. Laat je opnieuw informeren.

Tareth: 'De reis naar huis is dichterbij dan ooit'  We openen het Symposium met Tareth. Hij is spiritueel leraar uit Glastonbury. Na zijn bijna doodervaring heeft hij het vermogen om Bronenergie in materie te manifesteren. Dat doet hij onder andere met klanken die codes bevatten om het Lichtlichaam te verbinden met de hoogste dimensies. Het is niet alleen een liefdevol geschenk van de Bron, maar gaat ook gepaard met onderricht van de grote meesters van het Licht. Het is Tareth’s levensdoel om de wonderen te tonen die ons te wachten staan. ‘Jullie zijn het Licht en jullie aanwezigheid zal de mensheid helpen veranderen, nu en in de toekomst. De reis naar huis is dichterbij dan ooit.’

Wonderzusters in Wonderland Het woord is aan de wonderzusters. Een groep vrouwen die het gedachtegoed van het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’ bestudeert. Iedereen vertelt over zijn persoonlijke ervaring of inzicht. Wat hebben zij meegemaakt en geleerd? Oprecht en authentiek. Laat je inspireren en verrassen door deze mooie, sterke, en wijze vrouwen. Laat je meenemen naar Wonderland.

Peter Winteraeken: ‘Al wat ik geef, geef ik aan mijzelf’ Peter Winteraeken is leraar in ‘Een Cursus in Wonderen’. Tijdens deze lezing leer je de wet van de liefde kennen. Er bestaat geen andere wet dan deze: al wat ik geef, geef ik aan mezelf. Wat ik ook denk of doe, ik ben zender en ontvanger tegelijk. Wat ik geef komt altijd naar mij terug. Geef ik een wonder of geef ik een oordeel? Dat is de ene eenvoudige keuze. Wat ik ontvangen wil, dat bied ik aan. Vanmiddag ontdekken wij wat we werkelijk willen en hoe wij louter en alleen wonderen kunnen aanbieden, elk moment van de dag. Met een praktische wonderoefening.

Michael Murray: Wake Up – Life Is but a Dream Na de pauze is de lezing van Michael Murray. Hij is oprichter van ACIM Ierland. Michael Murray is auteur van: ‘Wake The Fuck Up – Life Is but a Dream’. Na vier bijna doodervaringen en vele uittredingen laat hij, wars van alle flauwekul, een frisse wind waaien door onze overtuigingen wat wonderen wel en niet zijn. Wie ben je werkelijk? Wat is ontwaken? Michael Murray beschrijft het pad uit de schimmenwereld naar de werkelijke werkelijkheid waar wonderen de normaalste zaak van de wereld zijn.

Healing Paul: ‘Eén met de Bron’ We besluiten de middag met een healing van Paul, waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. Je wordt opgetild waardoor het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Een groepshealing is een indrukwekkende en intense ervaring. Tijdens deze healing kun je zowel fysieke sensaties ervaren, of meerdere Lichtwezens om je heen voelen. Wie eenmaal is opgetild ervaart een diepe innerlijke vrede en vreugde. Wonderen genezen en gebeuren. Woderen ontstaan als je één bent met de Bron die alles overstijgt.

Je zult als een ander mens de zaal verlaten dan dat je gekomen bent. Met een diep innerlijk weten dat jij volledig recht hebt op wonderen, dat je er aanspraak op kunt maken, en dat het wonder het mooiste is dat je een medemens en jezelf kunt geven. Wonderen kennen geen rangorde naar moeilijkheid. Alles is mogelijk, juist dat is het kenmerk van wonderen.

Met muziek van Tátake! –Taiko, met internationale percussionisten die de kunst van het traditioneel Japans drummen - Taiko - beoefenen. De diepe tonen van de grote drums gaan recht je hart in.

Datum: zondagmiddag 5 maart
Aanvang:
13:00 uur tot ongeveer 17:30 uur.
Entree:
20 euro Locatie: De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal)
Organisatie:
Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’
Deelnemers: Tareth (Glastonbury), De Wonderzusters, Peter Winteraeken, Michael Murray (Ierland),
Paul (Healing)
Muzikale omlijsting: Tátake! –Taiko

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl, www.degoednieuwskrant.nl
Reserveren: Lilian info@jijbenteenwonder.nl 


 tareth.jpg

lilian ferru you tube.jpg


footer_logo.jpg

f.png

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu