Zielsgerichte Psychologie: uitnodiging - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Zielsgerichte Psychologie: uitnodiging

Februari 2020 > Week 9
Naamloos 1

 


Zielsgerichte Psychologie

Introductienamiddag op zondag 26 april
&
Diepgaande Opleiding vanaf september 

Goede morgen beste lezer,

 

Het thema van de ziel en het geestelijk feit van cyclische wedergeboorte, begint steeds grotere weerklank te vinden in het mentale bewustzijn van de mensheid. Er groeit een intuïtief gewaarworden dat we meer zijn dan ons tijdelijk lichaam, onze emoties en gedachten. Eeuwenoude spirituele oefeningen als gebed en meditatie zijn onze poging om door te breken in deze lichtgevende diepte...

 

Om deze zoektocht een richting te geven en de brug met de ziel en het hogere Zelf gaandeweg tot werkelijkheid te maken, zal er vanaf september een diepgaande jaaropleiding in de zielsgerichte of esoterische psychologie van start gaan.

 

Zondagnamiddag 26 april is er een introductie in deze wetenschap van de ziel, open voor iedereen die interesse heeft in de ziel en bewustzijn.


 


 

Diepgaande Jaaropleiding

 

 

Deze opleiding brengt u in een diepgaande kennis van de esoterische psychologie en een ervaringsgewijs contact met de 7 stralen, de 7 energetische kwaliteiten van manifestatie, doorheen de begeleide meditaties. Je krijgt een ruim en verhelderend begrip van het menselijk bewustzijn en de evolutieve weg van groei die elk van ons aflegt.

 

 

De opleiding bestaat uit 15 intensieve lesdagen die een voelbaar helende en transformerende uitwerking zullen hebben op het bewustzijn. Elke maand wordt er 1 van de 7 stralen gedurende twee opeenvolgende dagen bestudeert en doorleeft. Op deze manier zal de kracht en schoonheid van elke straal een bijzondere uitwerking en openbaring kennen in ons bewustzijn als persoon, als ziel en in ons hogere Zelf en bijgevolg de Weg naar zelfrealisatie verder ontvouwen. U leert de stralen op magische wijze te hanteren en wordt een helend kanaal voor uw omgeving.

 

 

Op de eerste dag van elke straal wordt er een uitgebreide toelichting gegeven en wordt de praktische uitwerking in het dagelijkse leven bestudeert, gevolgd door meditaties die ons in een tastbaar contact met de energie van de welbepaalde straal brengen. De tweede dag staat in het teken van het helende aspect van elke straal. We laten de straal diepgaand doorwerken doorheen de verschillende lagen van het bewustzijn door intensieve meditatie, contemplatie en uitwisselende oefeningen.

 

Meer info? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

Introductienamiddag

 

Zondagnamiddag 26 april

 

 

Tijdens deze namiddag krijg je een introductie in de esoterische psychologie en de 7 kosmische stralen of energieën die ten grondslag liggen van de manifestatie, dus ook van ons als menselijk bewustzijn. Deze leer brengt ons tot een groter innerlijk begrip van onszelf en de wereld en van de betekenis van ons leven in en uit incarnatie. De esoterische psychologie is een dienstbare weg naar zelfrealisatie.

 

 

Tijdstip Introductienamiddag

Zondag 26 april om 13u00-17u00

 

Locatie

Mechelsesteenweg 72, Antwerpen

 

Deelname

Uw inschrijving dient bevestigd te worden per mail.

 

Bijdrage

50eur ter plaatse


Inschrijven

U kan zich aanmelden via stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com

Meer info op www.agapea.be

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Klik hier.

 

In de Vuren,
Stefan

 

 

 

 

***Nieuw***

 

-        Het Christusbewustzijn: 11 april

-        Introductie in de esoterische psychologie: 26 april

-        De Grote Bodhisattva: vrijdag 1 mei

-        Intense verdieping in de 3 Vuren - Wesak: 8-9-10 mei

-        Sterven: zondag 17 mei

-        Het Pad van de discipel: 21-22 mei

-        De Stille Getuige: 23 mei

-        De Tibetaanse Meesters: 24 mei


Overzicht volledige kalenderklik hier.

 

 

"From the point of view of esoteric psychology, evolution is the evolution of consciousness, by which the imbedded fragment of the soul within the personality progressively identifies its spiritual source and becomes at-one with it."

 

 

 

 

Terug naar de inhoud