Zelfbevrijding is ontwaken + gratis cursus - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Zelfbevrijding is ontwaken + gratis cursus

April 2020 > Week 16
Naamloos 1

 

Hallo ,

 

Bevrijding is een woord dat ik veel en vaak gebruik in de 3 luiken dat ik eigen coach. Dat is tot mij gekomen na een diep innerlijk werk en vele schiften op gezondheidsvlak. Tijdens één van mijn schaduwwerkmomenten merkte ik hoe bevrijdend het allemaal was nu ik er op kon terug kijken. Dat is wat ontwaking en transformatie voor me is. De weg lijkt vanuit ons ego zo onzeker en wij verlangen naar die zekerheid terwijl dat het diep verlangen naar de transformatie iets in ons ontluikt dat geen zekerheid geeft , toch niet op vlak van herhalende patronen, maar wat ik gemerkt heb is dat het je meer tot je kern brengt.  Ik voel en merk elke dag – zelfs als ik even door iets uit het lood nog geslagen kan worden- dat er naast de bevrijding van ziekte, ego, negatieve relaties een connectie is met het aller diepste – sommige noemen het allerhoogste – in mij, mijn ziel. En de zekerheid van de wijsheid die daarlangs komt overtreft voor mij alles. En ja, het ego verstaat dit niet. Het loopt er eigenlijk van weg omdat die houvast wat het bedenkt in de patronen te vinden als ziet als een zekerheid , eigenlijk een valse zekerheid is.

Ok als ik je nu even hier kwijt ben, kan ik begrijpen.

Herlees de zin even en laat het tot je doordringen. “het ego verstaat dit niet. Het loopt er eigenlijk van weg omdat die houvast wat het bedenkt in de patronen te vinden als ziet als een zekerheid , eigenlijk een valse zekerheid is.”

De gedachte aan zekerheid , waar we nu in onze levensomstandigheden mee geconfronteerd worden, is er eigenlijk niet. Het is een illusie omdat we aangemaakte, overgenomen overtuigingen en patronen volgen die in het diepste van onze kernen zitten.

Toch kan ook jij hier een uitweg in vinden.

Je kan connectie maken met de zekerheid van de wijsheid van je ziel.

 

Ik heb besloten om voor jouw de deuren even open te zetten tot iets wat je kan helpen die bewustwording te ontluiken en ontwaking het pad te laten zijn.

Wel ik ben hier met een voorstel dat geldig is tot en met 19 april 2020.

Momenteel heb ik een coachingslidmaatschap waar je op zelfstandige basis van thuis uit aan jezelf kan werken gecombineerd met online live coaching ter ondersteuning. Daarbij heb je nog eens de ondersteuning van een gelijkgestemde groep die aan zichzelf werkt.

Vorig jaar heb ik een kleine groep testers laten opstarten en we hebben de omgeving al heel sterk aangepast, verbeterd, verdiept als gemerkt dat ze voor een heel brede groep mensen is die vooral aan hun bewustwording wil werken.

Ik wens graag de testgroep te vergroten en ook jou de kans te geven nu aan jezelf te werken.

De onderwerpen die ik behandel als de onderdelen van heel deze omgeving die ik Soul & Heart noem vind je op deze volgende pagina. Je kan er heel diep en breed in gaan.

De groepscoaching is iets waar ik maandelijks een onderwerp in kies en daar dan aan heel de groep een coaching over geef en waar je vragen bij kan stellen.  Van de groepscoaching vind je de opnamen ook terug in de Soul en Heart omgeving.

Bij aanvang krijg je een aantal mails die je uitleggen wat , hoe , waar zodat je u wegwijs vind in de hele omgeving.

Wat is duo coaching?
Dit is een moment waarbij 2 personen uit de groep geselecteerd worden om 1 vraag te stellen waar ze mee verder willen.
De 2 leden worden gekozen rekening houdend met wie reeds geweest is. Deze mensen worden in de Facebookgroep meegedeeld en krijgen een aparte mail om de afspraak van de duo coaching vast te leggen.

Het is een testprogramma waar jij 8 maanden toegang tot krijgt voor een bijdrage van 112€. Dit is enkel de kost in deze periode voor heet platvorm. De coaching die ik geef is gratis omdat het een testprogramma is. Dit is de link hier (klik hier) om je in te schrijven en je betaling te doen. Toegang heb je binnen de 24u.

Jullie krijgen nu de kans om nog in te stappen , te groeien en mee te werken aan de upgrade als verbetering van heel deze omgeving zodat het in november 2020 klaar is voor het grote publiek.

Er is geen mogelijkheid om je kortingscode hier voor te gebruiken gezien ik het voor de coaching volledig gratis houd.

 

Rond welke onderwerpen kan je werken in deze omgeving?

·  Kwaadheid

·  Emoties

·  Boest je immuniteit

·  Tijden van Chaos

·  Lastiger periodes

·  Uitdagingen

·  Intuïtie

·  Relaties

·  Negatief zijn

·  Ziekte

·  Geheimen

·  Eenzaamheid

·  Wet van de aantrekking

·  Verleden

·  Wat is leven

·  Over de ziel

·  Rouwen

·  Starterstips voor bewustwording en voeding

·  Angsten

·  Ego

·  Zelfvertrouwen

·  Verbinding

·  Zelfliefde

·  Woorden die je gebruikt

·  Complimenten

·  Wat hindert je spirituele bewustwording

·  Innerlijke rust, connecteer met bewustwording

·  Stress

·  Zelfzorg

·  Belang van koorden doorbreken

·  Ik wil mijn groei inhalen

·  Soetra’s

·  Oververantwoordelijkheid

·  Waarom is transformatie nodig

·  Het belang van zelfreflectie

·  Het belang van ontwaken

·  Waarheden over kwetsbaarheid

·  Manifesteren kan je leren

·  Lichtvolle muziek

·  De belangrijkste levenslessen

·  Verwerping

·  Bloedkarma

·  Toxische personen

·  Narcisme & Spiritualiteit

·  Conflicten

·  Perfectionisme

 

Het is een testprogramma waar jij 8 maanden toegang tot krijgt voor een bijdrage van 112€. Dit is enkel de kost in deze periode voor heet platvorm. De coaching die ik geef is gratis omdat het een testprogramma is. Dit is de link hier (klik hier) om je in te schrijven en je betaling te doen. Toegang heb je binnen de 24u.

Grijp nu dit kans en kom mee onze groep testers vergroten om dit nog waardevoller voor u als wie er na u komt te maken. Een voorstel dat geldig is tot en met 19 april 2020. Op 15 april sluit ik de deuren terug.

Love,

Wendy

 

PS: de link om in te schrijven

PS: de link naar meer info

 

 

Gratis cursus Kabbala

Gratis cursus Energetisch beschermen

Gratis

bewustzijnslessen

Link aanvraag cursus

Kabbala

Link aanvraag cursus

Energetisch beschermen

Link aanvraag bewustzijnslessen

 

Terug naar de inhoud