Zaterdag 1 februari 2020 – Imbolc, de terugkeer van het licht vieren - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Zaterdag 1 februari 2020 – Imbolc, de terugkeer van het licht vieren

Januari 2020 > Week 4
Naamloos 1

Kennismakingsdagen  

 

Zondag 1 februari 2020 – Thema: Imbolc, de terugkeer van het licht vieren

Imbolc is het oude Keltische lentefeest.  De dagen beginnen te lengen, het licht keert terug. Ook in ons mensen voltrekt zich de natuurlijke cyclus. De overgangen van de seizoenen zijn hoogtepunten van instroom van nieuwe energie. Door ons net op deze momenten diepgaand met elkaar te verbinden, vergroten we de harmonie in onszelf en rondom ons, we voelen ons krachtiger en vol leven.

Praktisch: ontvangst vanaf 10.00 u met koffie, thee, fruit. Start 10.30 u met de eerste vivencia tot +/- 12.30 u. Dan lunchen we met de heerlijke schotels die elkeen meebracht. Na de middag geven we  toelichting over de Biodanza opleiding, en kan je ons alle vragen die je hebt stellen. Daarna dansen we opnieuw. We ronden af rond 17.00 u met een andere traditie van begin februari: pannenkoeken eten ….

Deelname: 60 €, 55 € indien ingeschreven en betaald voor 10 januari.  Je kan je inschrijven door ons te mailen : greet.selderslaghs@skynet.be, en door het juiste bedrag over te schrijven op rekening van de school:  BE06 9731 7276 5522.


Begeleiding: Greet Selderslaghs en Inge Struyf, co-directeurs van de Vlaamse BIodanzaschool, beide ook coach en workshopfacilitator

PS Deze dag is bedoeld als kennismaking met onze opleiding, maar je kan ook gewoon meedansen zonder de bedoeling de opleiding mee te doen. Volg je hart!

Start nieuwe cyclus: vrijdagavond 17 april (open avond), zaterdag en zondag 18 en 19  april 2020. Kijk op www.vlaamsebiodanzaschool.com voor meer info.Terug naar de inhoud