Word de beste coach van je eigen leven. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Word de beste coach van je eigen leven.

Oktober 2017 > week 42
Naamloos 1
 

Eenvoudig, toegankelijk & efficiënt

Online workshop: Stappen naar Meesterschap. 

Word de beste coach van je eigen leven. 

 

Je kreeg een leven cadeau. Pak het uit als een geschenk.’

 

Dag , 

 

Stond je er ooit al ’s bij stil dat je nog niet eens geboren was toen je al een leven cadeau kreeg? Of je het ook echt als een geschenk ziet, heeft alles te maken met hoe je naar gebeurtenissen kijkt. Je drinkt je glas halfleeg en het blijft halfvol. Straf. 

En dat doe je zelf. Zonder toverstokje. 

 

Herkenbaar 

Stuur jij je leven ferm en gefocust op je doel af? Of laat je kompas je al ’s in de steek? En welke dromen zie je echt graag uitkomen? Gedachten gaan (te) vaak met je aan de haal en percepties leiden je af van de essentie. Be-lem-me-rend. 

 

Breng je leven op smaak 

Persoonlijke ervaringen slagen en zalven. Ze leren je lessen waarvan je er sommige koestert en andere liever begraaft. Bitter en zoet. Het smakenpalet van ieders leven. 

Je leven kruiden zoals jij het wil, heb je nochtans zelf in de hand. 

Het kost niet eens veel (moeite). 

 

Kleine ingrepen, grote ommekeer. 

Door deze online workshop word je je bewust van lastige (denk- en doe)patronen. Je leert anders kijken met dezelfde bril, verwerft verhelderende inzichten en proeft de authentieke smaak van jouw leven. Je gaat met jezelf aan de slag: korte, krachtige doe-oefeningen die je brengen waar je zijn moet. Ik begeleid je via mail en beloof je oprecht een kleurrijke bestemming. 

 

14 stappen, 14 weken, resultaat voor altijd. 

Gedurende 14 weken ontvang je 1 keer per week een mailtje met een link naar een nieuwe stap rond een nieuw thema. Jij doet, ik begeleid. Via de site, mail en eventueel ook via skype. Een persoonlijke evaluatie per mail volgt aan het einde van de rit. Je kan instappen vanaf 15 oktober of 15 november. Kostprijs: 150 euro. Betalen kan hier. En dat voor een enkele reis naar het beste deel van jezelf. 

 

Benieuwd naar meer ?

Ik stond 25 jaar aan het hoofd van een bedrijf, waar ik de interne organisatie voor mijn rekening nam. Ik begeleidde mensen intern, later ook extern als outplacement coach. Ik verdiepte me alsmaar meer in de materie van persoonlijke groei, zelfontwikkeling, diepgang en focussen op de onmetelijke kracht en wijsheid in ieder van ons. Roy Martina, holistisch arts bij wie ik de opleiding body coaching volgde, inspireerde me doorheen mijn proces. 

Wat hij voor mij betekende, hoop ik voor jou te kunnen

 
 

Heb je nog vragen of twijfels? Ik lees ze graag via mietwijns@live.be. 

 

Veel liefs, 

Miet Wijns

ps Er zijn maar 10 plaatsen per workshop.

Terug naar de inhoud