Women With Wings - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Women With Wings

September 2021 > Week 36
Naamloos 1

 

Women With Wings

is een training van 9 maand voor vrouwen die iets nieuws willen gaan doen in hun leven. De vorm is een Vrouwencirkel, met daarnaast ook individuele sessies om je te begeleiden op je individuele pad. Het gaat door op 8 zaterdagen en één weekend op een mooie plek.

Women With Wings is speciaal voor vrouwen die naar een nieuwe wending in hun leven verlangen of een nieuw project willen aanvatten. Soms weten ze nog niet precies wat dat zal zijn, soms wel, maar in ieder geval kunnen ze steun gebruiken bij de realisatie ervan.

Die 9 maand is natuurlijk ook niet toevallig: het is de tijd die nodig is om van conceptie tot geboorte te komen. En ook al is die geboorte van je project na die 9 maand nog niet helemaal concreet, je bent goed op weg om je vleugels uit te slaan en jezelf te realiseren. Het gaat ook niet altijd om belangrijke wendingen in je carrière hoewel dat zou kunnen, maar om echt heel dicht bij jezelf en je verlangens te komen en die te realiseren. Dat kunnen ook dingen zijn als een boek schrijven, een blog starten, een zelfstandige praktijk beginnen, ...
Bij Women With Wings word je vooral geïnitieerd in de diepe vrouwelijke kracht. Het is een  Inwijdingsweg die begint met een verhaal dat de rode draad zal vormen doorheen de hele training. Verder zijn er meditaties, teachings, deelrondes, dans, bezoeken aan krachtplekken, …

Innerlijk gebeurt er heel veel; je wordt krachtiger en leert op je intuïtie te betrouwen; je leert nog meer voelen wat klopt voor jou en daarmee in overeenstemming te leven, je leert om beter je grenzen aan te geven en laat je niet meer met een kluitje in het riet sturen of naar de ondermijnende stemmetjes in je hoofd luisteren, maar juist wel naar je innerlijke stem. Dat verschil is enorm. Iedere stap van de Inwijdingsweg is anders en er wordt toegelicht waar je in iedere periode aandacht voor moet hebben. Het is een training die gericht is op het ontwikkelenvrouwelijke kracht en het ontwikkelen van je beide vleugels: de éne verbonden met de Aardewereld en de andere met de Sterrenwereld, verbonden in het hart. Zodat je je ideeën en plannen kunt bezielen en werkelijk in de materie kunt brengen, en je met een website of op social media voor jezelf en anderen kunt duidelijk maken wie je bent en wat je doet om een verschil te maken in deze wereld. Het is een bijzonder parcours van zelfontdekking en -ontplooiing, waarbij de band met je sisters in de cirkel steeds hechter wordt en hun steun steeds belangrijker wordt op je pad van zelfverwezenlijking.


Meer info en alla data op www.womenwithwings.be. 
De uitgebreide folder over Women With Wings (digitaal of per post) kan je aanvragen via de website. Termijnbetaling mogelijk.
Start: zaterdag 11 september 2021 om 9.00 u, Korsele 2 te B-9667 Horebeke.

Nog vragen? Bel Sabine op 0497 305 505

 

Sabine Schowanek is trainster op het gebied van Vrouwenkracht. Behalve het begeleiden van Rode Tenten, trainingen, workshops en spirituele reizen voor vrouwen en zomerkampjes voor jonge Kruidenvrouwen en Priesteressen van Moeder Aarde, zet ze zet haar kracht en kennis in als wegbegeleidster voor vrouwen die even door het bos de bomen niet meer zien of die een nieuwe weg willen inslaan.

Sabine is gegradueerde in Reclame & Marketing en werkte jarenlang in het bedrijfsleven. Tot ze een andere weg insloeg en werd opgeleid tot Energetisch Consulent bij Centrum Gea en vervolgens tot Priesteres bij Wilde Wijze Vrouw.
10 jaar na de grote wending in haar leven, waarbij ze haar job verliet om haar roeping te volgen om zelfstandig en succesvol een feestlocatie met logies te creëren en te verhuren, en daarnaast ook ceremonies en rituelen te begeleiden bij grote mijlpalen in het leven, deelt ze haar wijsheid nu met vrouwen die nog zoekende zijn. Want juist het hand in hand gaan van én haar marketing achtergrond én haar spirituele kant bleek een unieke combinatie voor het realisatie van haar doelen. Met deze kennis en ervaring begeleidt ze vrouwen om echt in hun kracht te komen en datgene te gaan doen in hun leven waar ze gelukkig van worden.
 

 

 

 

www.verstandvanleven.be
www.instagram.com/verstandvanleven
www.facebook.com/verstandvanleven
www.sabineschowanek.com
www.womenwithwings.com

 

 

Terug naar de inhoud