Winter Zonnewende en meer - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Winter Zonnewende en meer

November 2016 > week 47
Winter Zonnewende en meer
Wordt de e-mail niet juist weergegeven? Bekijk hem in uw browser
Plezante school voor persoonlijke groei
Zondag 18 december 2016 vanaf 14.30 u: Puckdag
14.30 u tot 16.00 u : Yoga Nidra
Yoga Nidra of de Yoga slaap is een geleide meditatie, in dit geval van een klein uur. Er is geen beweging, je ligt comfortabel op een zachte futon, ondersteund met de nodige kussentjes, warm onder een deken. Je volgt de instructies die gegeven worden, gaat met je aandacht naar verschillende onderdelen van je lichaam, visualiseert, telt ademhalingen etc.. Hierdoor kom je tot een zeer diepe ontspanning, die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf kan regenereren. Eén uur yoga nidra zou gelijk staan aan 4 uur reguliere slaap. Tel uit je winst!
Na de meditatie komen we even bij met een kopje thee of koffie, zodat je helemaal ontspannen, maar toch fris en helder weer naar huis kan.
Bijdrage: 15,- € per persoon 

16.00 u tot 18.00 u: Winter Zonnewende
Samen vieren we de wedergeboorte van het licht. Vanaf de winter beginnen de dagen weer te lengen en kunnen we beginnen uitkijken naar weer een nieuw jaar en de lichtere seizoenen.
Maar eerst staan we even stil bij onszelf. Het donkere van de winter nodigt uit om even aan introspectie te doen voor we ons klaarmaken voor het nieuwe jaar. Waar staan we en waar willen we naartoe? Het begin van het nieuwe jaar nodigt traditioneel uit tot het maken van goede voornemens. We willen de dingen graag anders en beter gaan doen, groeien naar een betere versie van onszelf.
In deze workshop inspireren we elkaar om onze persoonlijke groei extra kracht bij te zetten. Samen een mantra zingen, luisteren naar een verhaal en creatieve oefeningen doen, laten nieuwe ideeën stromen en verruimen je blik. Een groep is altijd meer dan de som van de leden en werkt daardoor inspirerend en ondersteunend. Je kan weer vol goeie moed en schitterende plannen een nieuw jaar tegemoet!
Bijdrage: 15,- € per persoon 
Yoga Nidra + Zonnewende: 25,-€ per persoon

18.00 u tot 19.00 u: Infosessie
Met veel plezier en enthousiasme stellen we het programma van Puck voor 2017 aan jullie voor. Met weer een heel aanbod aan groepslessen Yoga en Pilates, workshops intuïtief kaartleggen en vier hele nieuwe inspiratiereeksen. Van harte welkom!

Een overzicht van al onze activiteiten vind je op de 
'Most people sleep without resolving their tensions. This is termed nidra. Nidra means sleep, no matter what or why. But yoga nidra means sleep after throwing off the burdens. It is of a blissful, higher quality altogether.’
Swami Satyananda
SCHRIJF JE HIER IN!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu