Wil jij ook gezond oud worden? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Wil jij ook gezond oud worden?

Februari 2019 > Week 7
Naamloos 1

Wil jij ook gezond oud worden?

Als voorbeeld kun je de bevolkingsgroep Hunza uit het extreme noorden van Pakistan nemen. Zij worden tot 130 jaar oud in goede gezondheid en vrouwen baren tot hun zestigste gezonde kinderen. Ze schrijven dit toe aan het soort levend water dat ze drinken.

 

Gezond oud worden is dus mogelijk mits een kleine inspanning, door dagelijks “levend” water te drinken. Levend water verschilt grondig van de waters die we gewend zijn te drinken.

 

Hoeveel gewoon drinkwater (flessenwater of kraanwater) je ook drinkt, het resultaat is dat de gifstoffen (*) in de lichaamscellen aanwezig blijven. De oorzaak hiervan is dat gewoon drinkwater een te hoge oppervlaktespanning heeft.

 

Tijdens een mini-workshop van circa 2 ½ uur, verzorgd door Richard Aerts, kom je te weten hoe je dat “levend” water zelf maakt.

 

De thema’s die aan bod komen, zijn:

1)   Het voordeel van “levend” water te drinken;

2)   Een woordje uitleg over gifstoffen (*) in de lichaamscellen, over vrije radicalen (**) en hoe ervan af te geraken;

3)   Een overzicht van de pluspunten en de minpunten van de meeste drinkwaters (incl. kraanwater);

4)   De door de deelnemers meegebrachte drinkwater-staaltjes onderzoeken op zes criteria;

5)   Richard leert aan hoe gewoon water te veranderen in levend water (zonder gebruik te maken van filters of apparaten).

 

Wanneer en waar gaan de mini-workshops door?

Elke dinsdag en elke zaterdag om 14.00 uur te Pulderbos-Zandhoven.

 

Uitwisseling, in natura: twee met liefde bereide maaltijden (bij voorkeur diepgevroren) of als alternatief een bijdrage van 40 Euro.

 

Voor bijkomende vragen en inschrijving kun je terecht bij richard.aerts@telenet.be
Toelichtingen:

 

(*) gifstoffen: ze zijn bij bijna alle mensen talrijk aanwezig. Uit een studie van Dr. Roy Martina blijkt dat overduidelijk. Bij alle 600 test-personen zitten hun lichaamscellen voor 80% vol met gifstoffen.

 

(**) vrije radicalen: ze zijn meestal ook talrijk aanwezig in de mens. Dit komt door diverse factoren. Het zijn bijproducten van de stofwisseling van het eigen lichaam. Andere oorzaken zijn het drinken van alcohol, roken, stress, ongezonde voeding en luchtvervuiling.


Een initiatief van Chrysolight v.z.w.

Wil jij ook gezond oud worden?

Terug naar de inhoud