Unieke ervaringsgerichte workshops met Andrea en Marion Wandel. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Unieke ervaringsgerichte workshops met Andrea en Marion Wandel.

Januari 2018 > week 3
Naamloos 1

www.universal-center.be

Ann-Kasra Van Rompaey – info@universal-center.be0495 51 78 99

Onszelf kwetsbaar durven opstellen wanneer het er ‘echt’ toe doet, is niet gemakkelijk.  Ik betrap er mezelf nog vaak op, vooral wanneer een onderwerp dicht bij mezelf komt, bij wat er echt belangrijk is in mijn leven. 

In eerste instantie verschijnt er dan een muur en bescherm ik mezelf omdat ik geen controle meer heb (of dat is mijn angst) als ik me open stel naar de ander toe en het gevoel van angst die dan de overhand krijgt, is groot en laat alle andere gevoelens in het niets verdwijnen... 

En tegelijkertijd, in de loop van de jaren, ben ik me daarvan bewust geworden dat dat deel van mij het weer overneemt.

En van zodra ik bewust ben, heb ik de keuze om het anders te doen deze keer of niet.  Om de exploreren, eerst met kleine stapjes, daarna grotere. 

Daar ben ik zeer dankbaar voor.

De keuze is aan mij!

 

Als ik terugkijk wat me heeft geholpen, dan zijn het de workshops en trainingen die gaan kijken naar oude patronen en trauma’s die in ons lichaam zitten opgeslagen, naar hechtingsstijlen en naar de reacties van ons lichaam op bepaalde gebeurtenissen in ons leven.

 

In deze nieuwsbrief wil ik je graag inspireren voor de komende workshops van internationaal gerenomeerde trainers die ik deze zomer aanbied. 

Andrea en Marion Wandel kijken in hun workshops naar al deze patronen op een unieke zorgzame en heldere manier.  Ze geven je handvaten en ervaringsgerichte oefeningen om in je dagelijks leven mee aan de slag te gaan, zodat jij de keuze hebt en aan het stuur zit van je eigen leven, ook op de minder gemakkelijke momenten.

 

 

Speciaal voor Universal-Center komen Andrea en Marion deze zomer naar België om ons kennis te laten maken met 2 unieke workshops.  Andrea zal de workshop ‘The Art of Living and Dying’ faciliteren en Marion faciliteert een maand later ‘IFS – Inner Family Exploration’.  Hieronder vind je meer informatie over deze workshops.

 

En daarnaast kan je ook steeds bij mij terecht voor individuele begeleiding of andere workshops.

 

Belangrijk is dat er een Early Bird korting van 10%  is voorzien indien je je aanmeldt en een voorschot betaalt voor 31/01/2018.

 

Ik kijk er naar uit om een berichtje van je te ontvangen.

Hartelijke groet

Ann-Kasra

 

AGENDA

 

6-7-8 juni 2018

The Art of Living and Dying

Trainer: Andrea Wandel

Locatie: Koningsteen – Oxdonckstraat 168 – 1880 Kapelle-op-den-Bos

 

6-7-8 juli 2018

IFS – Inner Family Exploration

Trainer: Marion Wandel

Locatie: Koningsteen – Oxdonckstraat 168 – 1880 Kapelle-op-den-Bos

 

drie-daagse Workshop:

The Art of Living and Dying,

Encountering life during death, encountering death during life

 

 

Trainer: Andrea Wandel

A seminar for those interested, who allow transformation

 

During this seminar paths will be demonstrated, as to how we are able to establish contact with various qualities of consciousness.

How can we mediate between the immaterial world and the firmly rooted reality of mankind?

Dying and death are taboo subjects in our culture and society.

We would like to create more space and give more attention to this great transition(Excarnation) in life and death.

The consciousness of our immortal soul would like to be recognized and explored.

 

Let’s take a look at the topics with the following tool:

Focus on attentiveness, retrospection through contact with ourselves, meditative mindfulness, regulating ourselves, connections, mirror neurons, relativity of truth, ability to resonate, establishing structure in relation to life and death, to hang on and let go, uncertainty and certainty, recognizing and using various stages of dying, release control in a controlling way, concentration, transcendence, intensity, sensitivity, etc.

Whether trauma, intense sensitivity, illness, enlightenment, suffering…. everything invites us to get in touch with more deeply with ourselves and to live the gift of dying in life.

 

Do you know what it means to be touched by, be moved by, and even be healed by our deaths?

 

PRAKTISCH

 

De workshop 'The Art of Living and Dying’ duurt 3 dagen, telkens van 09.30 tot 17.30 uur.

Wij verwelkomen je graag op 6 – 7 – en 8 juni 2018 op Koningsteen  - Oxdonckstraat 168 – 1880 Kapelle-op-den-Bos.

Deelnemen kost 750 Euro excl. btw (907,50 Euro incl.BTW).

Lunch op beide dagen is inbegrepen in de prijs.

Early bird korting: -10% indien je inschrijft en een voorschot betaalt voor 31/01/2018.

 

Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar info@universal-center.be of door te klikken op bijgevoegde link.

https://www.universal-center.be/nederlands/contact/

 

 

 

IFS – Inner family Exploration

 

Trainer:  Marion Wandel

 

 This 3 day training offers you the opportunity to learn how to work with IFS (Internal Family System - Richard Schwartz) in a refined combination with Constallationwork. With the supportive framework of the group we will attentivley explore the landscape of inner realities.

 

Through this training we will create space and structure for an inner journey of self exploration to understand the deeper forces in our inner family system. We will take time to represent the inside world to the outside world through observation and a body based approach with the common tool of constellation work.

 

The main goal will be to structure and to understand the inner parts of our internal family system. We will learn how to communicate and to take care of these inner voices and realities.

Through talks and exercises we will discover a new way of how to look inside and to get to know the different characters.  

 

An exciting process!

 

FOR WHO?

  • Everyone who wants to learn more about his/her Inner Family System
  • Trainer
  • Phychotherapist
  • Coach
  • ...

CONTENT OF THE TRAINING

1.      Overview about the Inner Parts

2.      Overview about the “SELF “ (= teachings (talks))

3.      Exercises towards inner parts

4.      Different kind of Meditation to recognize the spiritual nature of SELF

 

The training invites you to increase the knowledge and intimacy with yourself and to deepen your self connection through understanding who you really are.

 

 

Praktisch

 

De workshop 'IFS – Inner Family Exploration’ duurt 3 dagen, telkens van 09.30 tot 17.30 uur.

Wij verwelkomen je graag op 6 – 7 – en 8 juli 2018 op Koningsteen  - Oxdonckstraat 168 – 1880 Kapelle-op-den-Bos.

Deelnemen kost 750 Euro excl. btw (907,50 Euro incl.BTW).

Lunch op beide dagen is inbegrepen in de prijs.

Early bird korting: -10% indien je inschrijft en een voorschot betaalt voor 31/01/2018.

 

Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar info@universal-center.be of door te klikken op bijgevoegde link.

https://www.universal-center.be/nederlands/contact/

 

 

WIE BEN IK?

 

Ann-Kasra, mijn naam klinkt niet alledaags en daar ben ik heel blij mee.  Ann is de naam die m'n ouders me gaven. Voor mij hangt die heel nauw samen met mijn hoofd, de rationele kant van mijn persoonlijkheid. Tijdens een training kreeg ik van Michael Barnett de naam Kasra mee, die betekent universal center, meteen ook de naam van mijn bedrijf.  Hij brengt me in contact met mijn lichaam, met voelen. Beide namen samen brengen me harmonie en evenwicht.

 

Mensen, hun relaties met anderen en hun leven hebben me altijd al geboeid. Waarom gedraagt iemand zich zoals hij dat vandaag doet? Welke gebeurtenissen hebben hem gemaakt tot wie hij vandaag is? Al die vragen brachten me na jaren onderzoek en persoonlijk werk bij traumaverwerking.

 

Uit eigen ervaring leerde ik dat niets echt vanzelfsprekend is en dat je niet alles alleen hoeft op te lossen in je leven. Dat inzicht bracht me bij mijn missie: anderen begeleiden om een dieper contact met zichzelf en de mensen om zich heen te creëren.

 

Libellen zijn een mooi voorbeeld. Daarom koos ik ze bewust om mijn missie kracht bij te zetten. Ze trekken me aan omdat ze alleen én samen een unieke dynamiek teweeg brengen: ze creëren onderling verbinding en ook met de natuur. Tegelijk ben ik een beetje bang voor ze, en precies daar schuilt een sterke boodschap…Ook wat je in eerste instantie afschrikt, kan prachtig zijn!

 

 

Gast trainer Andrea Wandel

  

Andrea Wandel

 

 

Andrea Wandel is trainer en coach.  Zij werkt al meer dan 25 jaar op verschillende bewustzijns niveaus.  Zij is zeer ervaren in haar domeinen.  Andrea spreekt Engels en Duits en begrijpt Nederlands.

Zij schrijft over zichzelf:

“I love my work and I feel blessed to translate the unspoken language to lots of people on this planet. I like your courage to develop yourself beyond normal concepts of life. It’s a pleasure to be with you.

 

As a musician I know lots of accords and I like to connect different levels of consciousness. I wish you a good journey.”

 

 

Gasttrainer Marion Wandel 

 

Marion is opgeleid in verschillende domeinen die haar uniek maken in haar aanpak.

·         Practitioner in Psychotherapy

·         Hakomi therapist

·         Couples therapist

·         Systemic therapy with the internal family

·         Reiki Master

·         Energy Work (Buddha Orientated)

·          

Zij schrijft over zichzelf:

“I see my job as helping you to disentangle yourSelf from your parts and access yourSelf, which can then connect with each part and heal it, so that the parts can let go of their destructive roles and enter into a harmonious collaboration, led by yourSelf.

Everyone has a true self or spiritual center, known as the Self to distinguish it from the parts. Even people whose experience is dominated by parts have access to this Self and its healing qualities of curiosity, connection, compassion, and calmness. 

 

 

 

Terug naar de inhoud