Tweejarige training Creatieve reis in meesterschap over je leven - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Tweejarige training Creatieve reis in meesterschap over je leven

November 2018 > week 46
                                                          
Tweejarige trainingCreatieve reis in meesterschap over je leven
This is the divider
This is the divider
Tweejarig groeitraject

Creatieve reis in meesterschap over je leven is een groeitraject voor mensen die zoekende zijn om de bron in zichzelf te ontdekken en van daaruit mensen te begeleiden vanuit het hart.
Deze reis helpt je je liefdeswezen te herinneren, je eigenwaarde, kwaliteiten en talenten...om op deze manier de bron in jezelf te ontmoeten.

 

Wij zijn allen creatieve wezens en scheppen onze eigen realiteit. Via deze training spreken we alle lagen van ons wezen aan om zo in Zijn te komen.
Wie ben jij en hoe wil jij graag mensen begeleiden om hen te herinneren hoe contact en verbinding te maken met de bron in zichzelf?
Ieders’ uniekheid wordt hier via eigen creatie aan het licht gebracht.

De gehanteerde technieken in dit tweejarig traject zijn vooral gericht op het helder leren voelen, zien en horen van je eigenheid.

 

Er zijn 22 weekends voorzien verspreid over 2 jaar van zaterdag 10u tot en met zondag 18u. Naast de weekends worden er ook opdrachten mee gegeven die het persoonlijk groeiproces bevorderen.

 

Zowel dans en beweging, adem en stem, schilderen en tekenen, boetseren, drama, muziek, meditatie, intuïtieve ontwikkeling en sensibilitytraining worden gegeven vanuit Zijn.

 

Wil jij graag je creatieve Zijn ontmoeten via dit traject, dan kan je altijd contact opnemen voor inzage in het programma en een intake-gesprek aanvragen.  

 

Start: Maart 2019
Begeleiding: Tanja Thys
0476/626758
Terug naar de inhoud