Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid

Oktober 2016 > week 41

Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid

 van Geert Kimpen,

de auteur van De Kabbalist
stap voor stap.jpg
Let op! Vanaf dit moment is er geen enkel excuus meer om uw droom niet te verwezenlijken. Dit 150 pagina's tellende boekje kan voorgoed uw leven veranderen!

 

Slechts € 14,99

Bestel nu!
Of als
E-book.


  • Jij bent hier met een belangrijke reden.
  • Jij hebt een levensmissie.
  • Jij hebt een talent gekregen om tot maximale ontplooiing te brengen.
  • Jij bent hier om het beste van jezelf aan de wereld te schenken.
  • Dit boek onthult hoe jij stap voor stap jouw wens werkelijkheid kunt maken!
  •  

Naar aanleiding van het succes van De Kabbalist gaf Geert Kimpen tientallen lezingen in België en Nederland waarin hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal een 10 stappen plan presenteerde om elke droomwens te realiseren. Van Brussel tot Groningen gingen talloze mensen enthousiast aan de slag en vanaf het eerste moment regende het verwezenlijkte dromen.

Het mindstyle magazine Happinez was zo enthousiast dat ze Geert vroegen om van dit 10-stappenplan voor de verwezenlijking van elke droom een boek te maken. De ideale energiepil om deze zomer eindelijk aan de slag te gaan met al die mooie dromen 

 

stap voor stap 2.jpg

Ik had het boek " Stap voor stap van wens naar werkelijkheid" voor mijn moeder gekocht, omdat ze zo`n vreselijke chaos in haar leven had en er eigenlijk niet uit wilde komen, omdat ze dan geen zekerheid meer had. Ze heeft kasten vol zelfhulpboeken, maar bij jouw boekje hield ze zich aan de opdrachten en schreef en tekende een boekje vol met haar dromen. Nu heeft ze een nieuwe baan, als kinderfotografe, wat ze dus in het boekje had geschreven en die baan bevat eigenlijk alles waar ze naar op zoek was, contact met mensen, werken met kinderen, op beurzen staan, geweldig! En dat in amper een maand...

Suzy

 

Dit boek was een schop onder mijn kont, het liet me mezelf weer alles herinneren wat ik eigenlijk al wist.

Margo

 

Dag Geert, Mijn grote wens was om ooit bekend te worden als kunstenaar! Mijn droom is waarheid geworden want: Morgen is de officiële opening van mijn eerste Solo-expositie met mijn beelden. Bedankt voor jouw boek 'Stap voor stap....'. Ik bedank mijzelf dat ik ze gelezen heb en er uitgehaald heb wat ik kon gebruiken. Met lieve groet,

Ida

 

Gisteren moest ik bij de baas komen… en hoorde dat ik directeur word! Het was ook een topgevoel om het te horen te krijgen!!! Zo zie, het Kabbalist-stappen plan werkt ook nog echt!

John

 

Het stappen plan klopt echt, mijn CD is er!

Mijnhart

 

"Het voelt alsof ik opnieuw ben wakker gekust!"

Gitta

 

Weet je wat het is, Geert. Zeven jaar terug heb ik een belangrijke move gemaakt van een 'flitsende carrière' naar full-time moederschap. Nu ben ik weer bezig een switch te maken met het opstarten van een eigen bedrijf. Jouw boek is als een goede vriend die, als ik het even niet meer zie zitten, me een paar wijze zinnen aanreikt. Dan weet ik weer dat het enige dat ik hoef te doen is mijn droom leven. Inmiddels heb ik al drie mensen heel blij gemaakt met je boek.

Helga

 

"Gisteren verwoordde ik mijn droom… En wat gebeurt er vandaag… ik word net 1 minuut geleden gebeld door een televisieproducent!"

Barbara

 

Inmiddels ben ik voor het gesprek bij de uitgeverij geweest en zij willen mijn manuscript gaan uitgeven! Het is nu (pas) twee dagen geleden en voor mij nog wat moeilijk te geloven, want dit is tenslotte mijn wens die werkelijkheid wordt! Het gesprek alleen al was weer een stap verder voor mij en daar was ik erg dankbaar voor, maar dit is fantastisch en meer dan ik (zo snel) had verwacht!

Nu dit alles zo plotseling allemaal gebeurt en in elkaar lijkt te passen wil ik nog even mijn dank uitspreken. Voor het boek, 'Van wens naar werkelijkheid' dat ik zo 'toevallig' tegenkwam. Dit was niet voor niets en dat wist ik al toen ik het plotseling zag liggen. Het is een fantastisch boek en voor mij heeft het ontzettend veel betekent! Ook wil ik je nog even bedanken voor je lieve en aanmoedigende e-mails, iets dat je niet had hoeven doen maar wel deed en mij nog meer kracht en vertrouwen heeft gegeven! Mijn dank daarvoor!

Veel liefs,

Deniece

 

Hallo Geert!

Welnu, ik heb 2x (!) de 10 weken uit het boek doorlopen en wat denk je??? Na de 2e ronde door het boek, is mijn wens, mijn innigste droom waarheid geworden!!! Ik ben wel zeker nog 8 weken in week 10 blijven hangen..maar ik ben blijven geloven, vasthouden en heb altijd geweten dat het goed komt en zie….Ronald heeft, 2,5 week geleden, bekend gemaakt dat onze wederzijdse liefde TE sterk is en hij met mij verder zal gaan. Wat zeg je hiervan??? Het heeft pijn, tijd en geduld, geloof en vertrouwen gekost, maar ik ben vast blijven houden aan de meditaties, mantra’s en oefeningen en synchroniciteiten in het boek. De 2e keer door het boek, kon ik alles beter begrijpen, bevatten en intenser beleven. Ik beveel jouw boeken ook aan anderen voor die er oor naar hebben…het werkt gewoon….als je van binnen maar weet en voelt dat het niet anders kan, geloven en vertrouwen hebben dat het staat te gebeuren, dan zal je wens inderdaad werkelijkheid worden!

Groetjes,

Donna

 

SLECHTS € 14,99


Het is  HIER te bestellen.

 

"Elk kasteel was eerst een luchtkasteel"

 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu