Schrijf nu jouw boek, laat ons jou helpen in Zeven Zinderende Zaterdagen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Schrijf nu jouw boek, laat ons jou helpen in Zeven Zinderende Zaterdagen

Augustus > week 34
Naamloos 1


"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijvers vak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld"
-
 Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)

Schrijf je nu in!

 

 

Het schrijven van een boek leek tot voor De Schrijfweek een puur utopisch verlangen. Dankzij de bijzonder begeesterende, super professionele aanpak van Geert, Michelle en Esther durf ik mij nu toch aan dit project te wagen. Hiervoor mijn oprechte dank!
Namast
é
Chris

Schrijf je nu in!

 

"Waar ik niet op had gerekend en wat voelt als een groot cadeau, is dat mijn hart zo geraakt zou worden. Het samen zijn met jullie gelijkgesstemde zielen heeft mij diep ontroert. Er is niet alleen een schrijfproces op gang gekomen maar ook een innerlijk proces heeft verdieping gevonden. Dus dank je wel gekke, blije Geert voor je inspiratie. Dank je wel Esther voor dat heerlijk begin van de dag maar ook voor jou aandacht voor mijn geschreven tekst!. Dank je wel Michelle voor je advies."

- Angela

Schrijf je nu in!

 

"Geert Kimpen organiseert schrijversweken van zo’n hoge en humoristische kwaliteit, dat ik niet anders kan dan mijn petje voor hem afdoen. Hij brengt een beweging op gang in de schrijverswereld zoals ik die voor ogen heb in de onderwijswereld. Met zijn laaiend enthousiasme heeft hij me er helemaal van overtuigd dat dit boek geschreven moest worden. En hij heeft me ondersteund bij de uitgave."

onderwijsdeskundige Hilde van Bulck, De eigenwijze kikker


Schrijf je nu in!

 

Schrijf nu jouw boek, laat ons jou helpen.

Schrijf je nu in!

 

 

 

Met warme groet,

 

Geert Kimpen,

www.geertkimpen.com

 

PS. Wist je dat we een Magische Online Schrijfzaterdagen organiseren in september en oktober? Kijk hier voor meer informatie.

 

Terug naar de inhoud