Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy

Augustus > Week 35
Naamloos 1

Afbeelding met tekeningAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

Wil jij iets ‘met je handen doen’?

Wil jij je familie, vrienden en jezelf helpen?

 

Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy.

 

Leer met Regenesis-Touch in één weekend hoe je jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven.

 

En iedereen kan het, dat garanderen wij je.

 

In deze 2-daagse workshop, gebaseerd op het werk van de beroemde Amerikaanse therapeut Robert Rasmusson, leer je hoe je de Blue Dot Energy, die aan de basis ligt van deze Healing methode, op te wekken, te versterken en te gebruiken voor jezelf en de genezing van anderen. Een intensieve en bijzondere training waarin je vrij snel resultaat ervaart.

 

Regenesis-Touch is een eenvoudige methode om jezelf of anderen te genezen. De methode is zeer toegankelijk, nuchter en met beide benen op de grond. Het is een manier die snel en effectief werkt. Allemaal hebben wij het in ons om te helpen genezen. Werkelijk iedereen kan het!

 

Leer de beroemde Atlas behandeling.

Alleen deze behandeling al kan vele fysieke en emotionele problemen oplossen zoals hoofdpijn, migraine, nekklachten, rugklachten, hernia, scoliose, vermoeidheid, depressie, fybromyalgie, enzovoorts.

 

Leer de Blue Dot Energy gebruiken, de krachtigste energie die er bestaat.

Het krachtigste energie medicijn zonder bijwerkingen. Lees meer over de workshop Regenesis-Touch klik hier.

           

Agenda

12 en 13 september, de Oude Abdij in Kortenberg

21 en 22 november, Het TakkeTiele Huis, Zaffelare (Lochristi)

Door de corona-maatregelen, zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, schrijf je daarom hier in.

 

Energetische therapie is de door patiënten de meest gevraagde alternatieve geneeswijze. Jouw hulp is hard nodig, er is zoveel werk te doen, volg daarom de workshop Regenesis-Touch.

 

Je leert in deze twee dagen:

·         Het creëren en versterken van de "Blue Dot Energy" voor jezelf en anderen op een zeer eenvoudige manier; net als oude volkeren altijd hebben gedaan - omdat ze deze energie gebruikten, wetende dat het een natuurlijke functie heeft.

·         Veel aspecten van de beroemde Atlastherapie van Robert Rasmusson. Dat wordt beschouwd als een van de meest effectieve methoden voor de behandeling van vele ziekten.

·         De indrukwekkende behandeling van rugpijn en scoliose.

·         De effectieve behandeling van pijn en ontstekingen. Door het licht aanraken van plaatsen waar pijn en ontstekingen voorkomen, kunnen ze verdwijnen.

·         Extra handposities om de cliënt fysiek en emotioneel in balans te brengen. Robert Rasmusson stond bekend om zijn behandeling van heupen, wervels, nek en hoofd om de cliënt fysiek en emotioneel in balans te brengen.

·         Om met energie te werken op een manier zodat jij je eigen kracht niet verliest. Als je de Blue Dot Energy goed hebt leren gebruiken, kun je nooit moe worden van de behandelingen. Je zult ook nooit negatieve emoties van je cliënten overnemen. Met de "Blue Dot Energy" voel je je ook zelf sterker en energieker. Zo kun je de behandeling lang volhouden zonder moe te worden.

·         De basisprincipes voor de behandeling van de organen. Regenesis-Touch is zeer effectief voor de behandeling van organen. De handen creëren een energieveld dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunt. Rasmusson heeft dit op een heel bijzondere manier gedaan.

·         De voorwaarden voor het werken met dieren. Het werken met dieren is heel bijzonder en er zijn speciale voorwaarden voor hun behandeling.

·         De voorwaarden voor het werken met kleine kinderen en baby's.

·         Om mooie behandelingen toe te passen op de allereerste dag van de Regenesis Touch Workshop.

Terug naar de inhoud