REGENESIS-HEALING THERAPIE - Wordt ook Regenesis Master-Practitioner of Therapeut. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

REGENESIS-HEALING THERAPIE - Wordt ook Regenesis Master-Practitioner of Therapeut.

September > Week 36
Naamloos 1


NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR

21 september start de nieuwe jaaropleiding


REGENESIS-HEALING THERAPIE

Wordt ook Regenesis Master-Practitioner of Therapeut.

 

Regenesis-Healing is opgebouwd uit de meest verfijnde methoden en geavanceerde technieken voor geest en lichaam die je op het gebied van Energetisch genezen zult tegenkomen. Voor iedereen die de basis workshop Regenesis-Touch heeft gedaan is “Regenesis-Healing Therapie” een must om het werk van Rasmusson volledig onder de knie te krijgen.


Het is tevens een volwaardige natuurgeneeskundige opleiding en geschikt voor iedereen die daadwerkelijk mensen met veel uiteenlopende klachten effectief maar ook blijvend wil helpen genezen of zijn eigen genezing wil bewerkstelligen. Je zult versteld staan wat deze geavanceerde healing methode (bestaande uit vier workshops van 3 dagen en 6 oefendagen) van Regenesis-Healing toevoegen aan je kennis op het gebied van genezen met je handen. Rasmusson neemt je mee op een complete reis door het lichaam, je leert vele handposities die net zo spectaculair en effectief zijn als waarmee Rasmusson bekend werd. Je leert verbanden leggen tussen lichaam en geest om zo de oorzaak en niet alleen de pijn op te lossen.

 

Natuurlijk wordt ook bij Regenesis-Healing gebruik gemaakt van de Blue Dot Energy, nu alleen nog uitgebreider als in de Regenesis-Touch workshop. Het is de energie die weer opgewekt kan worden vanuit onze cellen en is een zeer krachtig middel om genezing te versnellen. Wordt ook Regenesis Master-Practitioner of Therapeut. Een mooier beroep is bijna niet denkbaar. Energetische therapie is de door patiënten de meest gevraagde alternatieve geneeswijze. Lees hier meer over Regenesis-Healing.

 

Locatie: De Oude Abdij, Abdijdreef 22, Kortenberg.

Workshop I, vrijdag 1 t/m zondag 3 september

Workshop II, vrijdag 14 t/m zondag 16 december

Workshops III en IV worden respectievelijk in maart en juni 2019 gehouden. De exacte data worden z.s.m. bekend gemaakt.

 

WIL JE DE JAAROPLEIDING VOLGEN MAAR REGENESIS-TOUCH NOG NIET GEHAD?

Op 15 en 16 september wordt nog een 2-daagse workshop Regenesis-Touch gehouden. Dit is de basis workshop voor Regenesis, waarbij je in één weekend leert hoe je jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven. En iederéen kan het, dat garanderen wij je. Kijk voor meer informatie op Regenesis-Touch.be
Click here to forward this email to a friend
 

Terug naar de inhoud