Puck programma najaar 2016 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Puck programma najaar 2016

September 2016 > week 36
Puck programma najaar 2016
Wordt de e-mail niet juist weergegeven? Bekijk hem in uw browser
Plezante school voor persoonlijke groei
Nieuw programma najaar 2016
SCHRIJF JE HIER IN!
Ons aanbod:
(Voor planning en prijzen klik op de naam van de cursus)

Najaarsevening
Het begin van de herfst. Het licht neemt weer af, de dagen worden korter dan de nachten. Tijd om even naar binnen te keren, stil te staan bij wat is geweest, wat is en wat mogelijk kan komen. Wij vieren deze Najaarsevening met bevrijdende mantra’s, verdieping door meditatie en een inspirerend verhaal en ritueel. Je bent van harte welkom om met ons mee te komen vieren.

Levenslabyrint
Het leven is als een labyrint. Een op het eerste gezicht nogal onduidelijk kronkelende weg die naar 1 centraal eindpunt leidt: jouw levensdoel. Het doel van deze lesreeks is duidelijkheid te scheppen over dat levensdoel en over de obstakels en constructies die jou van dat doel weghouden. Want hoe dichter bij je levensdoel, hoe dichter bij jezelf en hoe gelukkiger je kan zijn.

De 7 chakra's zijn subtiele, maar krachtige energiepunten in ons lichaam. Of ze fysiek effectief bestaan, kan tot op heden niet aangetoond worden. Maar zeker is dat ze een wegwijzer kunnen zijn in je leven. Ze helpen je de uitdagingen waar je steeds tegenaan botst te zien en te duiden. Ze zijn de code waarmee je de tekens van je lichaam, je gevoel, je denken en je geest kan ontcijferen. Ze staan symbool voor groei en verrijking in al zijn vormen en mogelijkheden. In deze reeks maak je kennis met deze 7 chakra's en leer je wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wat hebben de kaarten je te vertellen over jouw leven en de kansen die voor je liggen? In deze leuke mini workshopreeks krijg je een eerste kennismaking met de kaarten van Mlle Lenormand en hoe je deze kan gebruiken.

Gelukkig zijn, wat is dat eigenlijk? En als je het dan weet, hoet doe je dat dan? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in deze reeks van 3 workshops. Je leert de antwoorden zoeken die best bij jou passen voor meer geluk en een lichter leven. Een workshopreeks waar je blij van wordt!

Heerlijk ontspannen, lekker comfortabel liggen, laat je meenemen op een wonderlijke reis doorheen je bewustzijn tijdens deze geleide meditatie. Zo kom je tot een diepe ontspanning, helend voor lichaam en geest.

De Sript As Methode of SAM is een effectieve en heel makkelijke coachingmethode. Je krijgt meer inzicht in oude, negatieve patronen en leert deze om te buigen tot positieve krachten. Een eerste kennismaking.

Een voorproefje van iets nieuws, een nieuwe kijk op bekende dingen, een kans om te delen met een groep met een open geest. Dat allemaal en nog veel meer zijn deze korte workshops. Een makkelijke en laagdrempelige manier om je blik op de wereld wat te verruimen en tegelijkertijd een leuke avond of voormiddag te beleven!

Puck brengt je in beweging in onze wekelijkse groepslessen yoga en pilates. We geven verschillende vormen van yoga, zodat er voor elk wat wils tussen zit. Een ding hebben al deze lessen gemeen: het zijn allemaal zeer bewuste vormen van lichaamsbeweging. Omdat je helemaal met je aandacht bij de oefening en bij je lijf moet blijven, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Een sterke en soepele geest in een sterk en soepel lichaam, daar gaan we voor!

Vanaf 19 september starten de abonnementen weer.
Schrijf je tijdig in!

Een overzicht van onze activiteiten vind je op de 
SCHRIJF JE HIER IN!


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu