Psychologie van de ziel - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Psychologie van de ziel

Juni > week 25
Naamloos 1


Uitnodiging Jaaropleiding

Psychologie van de ziel en de 7 Stralen

 

 

Deze opleiding brengt u in de kennis van de esoterische psychologie en in een transformerend contact met de 7 Stralen, de 7 Vuren of energieën van manifestatie, doorheen de begeleide meditaties. Je krijgt een ruim en verhelderend begrip van je dieper bewustzijn en de weg van bewustzijnsverruiming die elk van ons aflegt.

Naar de esoterische werken van A.A.Bailey en Meester Djwhal Khul

 

 

Zondagnamiddag 25 juli

zal er een vrijblijvende introductie doorgaan waarvoor u zich kan inschrijven:

klik hier voor meer info.

 

 

Inhoud Jaaropleiding

Alles is Straling in openbaring. Elke vorm, elke gedachte, elke ervaring van bewustzijn, elk gebied van bewustzijn...is een gevolg van de 7 Stralen. De groei van de diepte van ons bewustzijn en van het leven rond ons, is een gevolg van het contact met de Stralen. De healing of bevrijdende omzetting van karmische begrenzingen die ons doet openbloeien in het Hoger Zelf van licht, van liefde en van kracht, is een gevolg van het contact met de 7 Stralen...De 7 Stralen zijn een pad tot Zelfverwezenlijking.

 

De opleiding bestaat uit 16 intensieve lesdagen die een voelbaar helende en transformerende uitwerking zullen hebben op het bewustzijn. Elke straal wordt gedurende 2 opeenvolgende dagen bestudeerd en doorleefd. Op deze manier zal de kracht en schoonheid van elke straal een bijzondere uitwerking en openbaring kennen in ons bewustzijn als persoon, als ziel en in ons hogere Zelf en bijgevolg de Weg naar zelfrealisatie verder ontvouwen. U leert de stralen op magische wijze te hanteren en wordt een helend kanaal voor uw omgeving.

 

Op de eerste dag van elke straal wordt er een uitgebreide toelichting gegeven en wordt de praktische uitwerking in het dagelijkse leven bestudeerd, gevolgd door meditaties die ons in een tastbaar contact met de energie van de welbepaalde straal brengen. De tweede dag staat in het teken van het helende aspect van elke straal. We laten de straal diepgaand doorwerken doorheen de verschillende lagen van het bewustzijn door intensieve meditatie, contemplatie en uitwisselende oefeningen.

 

De esoterische psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn is en niets zonder oorzaak gebeurt, niets zonder reden gebeurt. De psychologie is gebaseerd op de 7 stralen, de 7 energieën die verantwoordelijk zijn voor elke manifestatie, waaronder ook de vormelijke manifestatie en relationele interacties. 

 

De buitenwereld is een gevolg van het innerlijk leven en de esoterische psychologie wenst de buitenwereld te begrijpen vanuit haar innerlijke oorsprong. Hetzelfde geldt voor onszelf als ziel en bewustzijnsvonk, we maken evenzeer naadloos deel uit van wat wij de innerlijke en buitenwereld noemen.

 

Deze module beoogt een grote verdieping van uw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid. Elke straal heeft een diepe helende uitwerking op de verschillende gebieden van ons bewustzijn, namelijk het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal gebied, en eveneens op de spirituele lichamen van ons Hogere Zelf.

 

 

Data

04/09/2021

zaterdag

Introductiedag

10/09/2021

vrijdag

Straal 1 - Wil, Doel en Kracht

11/09/2021

zaterdag

Straal 1 - Verdieping en integratie

08/10/2021

vrijdag

Straal 2 - Liefde-Wijsheid

09/10/2021

zaterdag

Straal 2 - Verdieping en integratie

12/11/2021

vrijdag

Straal 3 - Actieve Intelligentie of Licht

13/11/2021

zaterdag

Straal 3 - Verdieping en integratie

10/12/2021

vrijdag

Straal 4 - Harmonie door Conflict, Schoonheid

11/12/2021

zaterdag

Straal 4 - Verdieping en integratie

11/02/2022

vrijdag

Straal 5 - Concrete Kennis of Wetenschap

12/02/2022

zaterdag

Straal 5 - Verdieping en integratie

11/03/2022

vrijdag

Straal 6 - Toewijding en Abstract Idealisme

12/03/2022

zaterdag

Straal 6 - Verdieping en integratie

22/04/2022

vrijdag

Straal 7 - Orde en Magie

23/04/2022

zaterdag

Straal 7 - Verdieping en integratie

21/05/2022

zaterdag

Synthesedag

 

 

 

Programma

10u00-17u00

Deze opleiding kan zowel ter plaatse in Antwerpen als online gevolgd worden via Zoom.

 

 

Bijdrage

2777eur

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "naam opleiding + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie.

Er zijn nog 8 plaatsen.

 

 

Ter extra ondersteuning

Naast de 16 cursusdagen, worden er ook 2 online consulten van 1u aangeboden ter ondersteuning van uw weg in de 7 Stralen. Er wordt ook een reeks van 7 avondmeditaties rond de 7 Stralen aangeboden, waaraan u vrijblijvend kan deelnemen. Dit is inbegrepen in uw inschrijving, de data kan u hier bekijken: https://www.agnischool.com/calendar/meditatiereeks-de-7-kosmische-vuren-1

 


Van harte,

Stefan Van Meirhaeghe

 

www.agnischool.com

Hemelstraat 4, Antwerpen
September 2021


Diepgaande Opleiding Esoterische Psychologie

Esoterische Astrologie

De weg van de Witte Magiër

Overgang in bewustzijn van Vissentijdperk naar Watermantijdperk

Liefde en Levenswijsheid – de kosmische 2e Straal

Volledige kalender

 

Terug naar de inhoud