Psoasspier / Bemiddeling / Stemwerk / Butoh - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Psoasspier / Bemiddeling / Stemwerk / Butoh

April 2017 > Week 15
Naamloos 1

Psoasspier? Info-avond over bemiddeling. Qigong lessen en workshops.

 

 

Psoasspier?


beste spiritueel aanbod,

Al gehoord van de psoasspier? Ik hecht veel belang aan het ontspannen bewegen van die spier. Het is diepste spier in ons lichaam en is o.a.belangrijk voor evenwicht, soepelheid en sterkte. Maar er is meer dan dat. De psoasspier is ook verbonden is met ons instinctief brein. Telkens als we ons onvelig voelen zal die spier opspannen. Soms lopen we de hele tijd rond met spanning in die psoasspier, wat maakt dat ons hele lichaam gespannen is, de ademhaling moeilijker loopt en we geleidelijk aan uitgeput kunnen geraken.

In dit artikel lees je er meer over. En als je meer oefeningen wilt leren om die spier te ontspannen, kom dan zeker naar onze volgende Qigong en stemwerk workshop in Mortsel, zondag 23 april.
Stuur me een mailtje als je wilt boeken.
 

Bemiddeling in familiale conflicten

Sommigen onder jullie weten dat ik ook bemiddelaar ben. Naast een gezonde houding is constructieve communicatie een andere dada van mij. Daarom dat ik ook bemiddel in familiale conflicten. Dit kan gaan over echtscheiding, maar ook over moeilijke communicatie tussen partners of tussen ouders en kinderen (ook als die al volwassen zijn), erfeniskwesties, nieuw samengestelde gezinnen, enz.
Maandag 23 april geef ik een gratis infosessie over bemiddeling in het Dienstencentrum Van Schoonbeke. Alle informatie vind je hier. Iedereen is welkom. Wel graag op voorhand inschrijven via 03/247 32 63 of dc.vanschoonbeke@zorgbedrijf.antwerpen.be.
 

Andere activiteiten

1. Wekelijkse lessen:
Zie activiteiten. Er is geen les vanaf nu tot en met Paasmaandag 17 april. Daarna zijn er op alle locaties weer wekelijkse lessen tot zeker eind juni (behalve feestdagen).
Let wel: donderdag 27 april is er geen avondles.

2. Butoh dansworkshop 27-28 mei. Voor mij is Butoh de creatieve verlenging van Taijiwuxigong. Een sensuelere manier om je lichaam te bewegen. Ik werk ook heel graag samen met Motoya en Tiziana die samen Motimaru Dance Company uitmaken. Fijne, rustige mensen die op een mooie manier iedereen begeleiden om het beste uit zichzelf naar buiten te brengen.
Iedereen die zin heeft kan meedoen. Geen butoh- of danservaring is nodig.

3. Taijiwuxigong zomerworkshop in het mooie klooster Hurtebise. Kom mee genieten van taijiwuxigong oefeningen in een rustige omgeving. We komen aan de avond van 22 augustus en blijven tot 27 augustus 's avonds.

Rest mij om jou nog een fijne pasen te wensen, met goed weer, lekkere paaseitjes en leuk gezelschap!

groetjes, Sofie-Ann
 

 

 

Copyright © 2017 Sofie-Ann Bracke, All rights reserved.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu