PresentChild een kostbaar geschenk. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

PresentChild een kostbaar geschenk.

Mei 2019 > week 21
Naamloos 1

Kindertolk worden én kans op 2000 Euro trainingsgeld

 

Dag mooi mens, wil jij als kindertolk werken in het hart van gezinnen én kans maken op 2000 Euro trainingsgeld? Lees dan op je gemak verder…

Wil jij dat ouders hun kind echt verstaan voorbij de opvoedtrucs? Wil jij ouders op een effectieve, liefdevolle en rakende manier deel van de oplossing laten zijn als er iets met een kind aan de hand is? Wil jij als kindertolk meewerken aan een generatie kinderen die gehoord, gezien en begrepen worden?

Als kindertolk maak je kinderen verstaanbaar. Je vertaalt gedrag of klachten van kinderen voor hun ouders. Je Juist ook als kinderen problemen laten zien zijn ze een waardevol geschenk voor hun ouders en opvoeders. Ze laten zien waarvan wij ons bewust mogen worden, wat we mogen doorvoelen of anders doen in ons leven. Het basismateriaal van een kindertolk is het verhaal van ouders over het probleem van het kind, daaruit komt een kristalhelder de boodschap voor de ouder of opvoeder naar voren. 

Als kindertolk reik je een duurzame oplossing vanuit de kern aan waar zowel het kind als de ouders beter van worden. Een wereld van verschil in gezinnen. Janita Venema, de initiator van de PresentChild methode, trainer en de schrijfster van het boek ‘Het Fluisterkind zegt het als volgt: “Als je de appels wilt helpen, de moet je de boom helpen." Dezelfde logica gaat op voor ouders en kinderen.

Jubileumactie: omdat de methode PresentChild (hulp en bewustwording in gezinnen) 25 jaar geleden het daglicht zag en er dus ook al 25 jaar expertise in onze trainingen zit, vieren we feest en daar horen cadeaus bij. Daarom maak je nu kans op gratis training t.w.v. 2000 Euro als je je voor 1 juni inschrijft voor de Training in Wijnegem (Antwerpen) of die van Baarn in Nederland. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Het te winnen geldbedrag is natuurlijk fantastisch maar de rijkdom die je je via PresentChild verwerft voor je leven én werk is vele malen groter. Daarom noemen we PresentChild een kostbaar geschenk.

Zo hield een baby’tje op met alsmaar spugen toen haar moeder leerde nee-zeggen; een jongetje werd zindelijk toen zijn vader zichzelf ander werk gunde; een kind werd weer speels toen zijn moeder voor haar geluk koos; de koortsaanvallen van een meisje gingen voorgoed over toen moeder terugschakelde in haar bezigheden, de verstopping van een jongetje ging over toen moeder zichzelf waardeerde en kansen gaf; de boze buien van zijn dochter verdwenen toen vader zijn verleden onder ogen zag enz.

Als jij de onvoorwaardelijke liefde tussen ouders en kinderen effectief wilt leren gebruiken om de problemen van kinderen te verhelpen, ouders kansen te bieden en gezinnen gelukkig te maken, schrijf je dan nu in of vraag eerst een oriënterend gesprek aan.

De Training tot Kindertolk is een jaarprogramma van tien intensieve lesdagen met daarbij thuisopdrachten. We werken in groepen van ongeveer 12 mensen omdat we geloven in de kracht van verbinding, samenwerken en persoonlijk feedback ontvangen. Onze trainingen worden gegeven op prachtige locaties in het groen. In België kun je gebruik van de KMO-portefeuille en/of opleidingscheques voor educatief verlof, in NL wordt de Training tot Kindertolk geaccrediteerd door vele beroepsverenigingen.

"Deze methode is goud. Het is de psychologie van de toekomst.”

 

Ken je een collega of vriend(in) waar jij een prachtige kindertolk in ziet? Stuur deze nieuwsbrief dan door met een paar woorden van jou. Heel graag zelfs.

Meer informatie: Lees verder op presentchild.com

 

Terug naar de inhoud