PAVA-bewustzijnsmodel - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PAVA-bewustzijnsmodel

Maart 2017 > week 10
{$title}
Als de nieuwsbrief niet leesbaar is, klik hier
newsletter-mailheader.png
 

PAVA-bewustzijnsmodel  pava.jpg

‘Het PAVA-bewustzijnsmodel is een van de meest complete en diepgaande ontwikkelingsmodellen.
Zeer efficiënt voor elke vorm van zelfreflectie en innerlijke groei.’ 

- Philippe De Jonge, life-coach

Het boek De Spiegel van Helder Bewustzijn wordt nu al beschouwd als een standaardwerk op het vlak van zelfontplooiing. In het PAVA-bewustzijnsmodel, dat er in voorgesteld wordt, zijn alle factoren in kaart gebracht die het meest bepalen in welke mate je efficiënt en gelukkig bent. Experten vinden het PAVA-bewustzijnsmodel baanbrekend omdat het de essentie in kaart brengt van de hedendaagse methoden van persoonlijke ontwikkeling en van oude tradities op het vlak van bewustzijn. 

Nieuw: cursus in het PAVA-bewustzijnsmodel
Vanaf nu kan je het PAVA-bewustzijnsmodel ook aanleren in de gelijknamige basiscursus, gespreid over 5 avonden. Joost Vanhove, de geestelijke vader van dit ontwikkelingsmodel, zal je wegwijs maken in alle facetten van deze methode. Aan de hand  van de PAVA-oefeningen leer je op alle terreinen van je leven meer efficiëntie, levensvreugde en zingeving creëren: zowel in je relaties, in je werk als in je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk hier de inleidende video: 

schermafbeelding 2017.png

Deze cursus is bedoeld voor zowel professionele begeleiders als gedreven meerwaardezoeker die op zoek zijn naar de combinatie van diepganguniversele toepasbaarheid en eenvoud.

Data basisreeks: 5 woensdagavonden, 19u30 - 22u
15, 22 en 29 maart 2017
5 en 12 april 2017

Prijs: €211,75 incl BTW  (€175 excl. BTW + €36,75 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €70 subsidies krijgen

Locatie: Centrum GEA vzw, Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Schrijf je hier in

Hoe werkt het PAVA-bewustzijnsmodel?
De afkorting PAVA staat voor deze 4 fundamentele levenshoudingen die het meest de kwaliteit van je leven bepalen: Perceptie (situaties zuiver kunnen waarnemen, ongefilterd door je interpretaties), Acceptatie (alles volledig accepteren zoals het is - dit betekent niet ermee akkoord gaan of je erbij neerleggen), Visie (gericht zijn op wat je wil en op wat het beste is voor alle betrokkenen) en Actie (daadkrachtige actie met effect). Door je bewustzijnsniveau in steeds meer situaties te leren verhogen voor elk van de 4 PAVA-kwaliteiten, bereik je meer levensvervulling. Ga nu zelf met ons aan de slag en ervaar zelf de impact van deze methode.

De kracht van het PAVA-model bestaat eruit dat de verbanden tussen deze 4 kwaliteiten voor het eerst volledig in kaart gebracht zijn.

Wat maakt het PAVA-bewustzijnsmodel uniek?    
- Het model is holistisch en zeer veelzijdig.
- Je kan het toepassen op elke mogelijke situatie. Omtrent elk thema krijg je meer duidelijkheid.
- Vage begrippen zoals bewustzijn en zelfontplooiing worden zeer concreet en werkbaar.
- Voor mensen met heel verschillende niveaus van ontwikkeling is het model gemakkelijk te begrijpen. Iedereen er onmiddellijk mee aan de slag.
‚Äč- Heel de transpersoonlijke benadering is er op een organische manier in geïntegreerd. Rond alle vragen (en ook misvattingen) aangaande spiritualiteit, zingeving en het realiseren van je hoogste waarden brengt het model meer helderheid.

‘Innerlijke groei en een gelukkiger leven, dat is wat deze methode me gebracht heeft.’ 
- Christel Janssens, cliënt

 
Centrum GEA | Prinses Clementinalaan 92 | 9000 Gent | +32 (0)55/23 22 62 |
Blijf op de hoogte via de Facebook pagina. 
kmo kleur.jpg
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu