Opleiding Mediumschap in Brugge en Turnhout - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Opleiding Mediumschap in Brugge en Turnhout

November 2017 > Week 44
Naamloos 1

College of Esoteric Healing

Ezelstraat 24, 8000 Brugge, 0473/13.51.62

e-mail: jan.gyselinck@skynet.be

www.collegeofesoterichealing.com

 

organiseert in

 

in Brugge en Turnhout

 

Opleiding Mediumschap

 

Mediamieke en intuïtieve training en ontwikkeling (deel 1)

 

Tijdens deze week ontdek je opnieuw je mediamieke en intuïtieve vermogens en maak je er een sterke verbinding mee. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je veel meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen.

Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Maar tijdens je leven worden deze kwaliteiten zelden gestimuleerd. Je intuïtie geeft je echter allerlei waardevolle boodschappen. Wanneer we leren naar onze intuïtie te luisteren, ervaren we een verrijking van ons leven en bovendien functioneren we als mens veel beter.

 

Tijdens deze opleiding trainen we aan de hand van een breed scala van werkmethoden om opnieuw onze innerlijke zintuigen van ‘helder zien’, ‘helder horen’, ‘helder voelen’ en het ‘helder weten’ te openen. We werken bv. met psychometrie. Psychometrie is het vermogen om je af te stemmen op iemands uitstraling (energie), bijvoorbeeld door middel van een voorwerp dat aan die persoon toebehoort, of dat die persoon even heeft aangeraakt (fluïdum). Om dat te leren, gebruiken we foto's, bloemen, voorwerpen, kaarten, aura lezen, het versterken van je telepathische vermogens door o.a. het gebruik van klank en kleurvisualisaties.

 

Verder heeft de opleiding tot doel dat je je mediamieke gaven gaat gebruiken. Dit betekent dat we contact leren maken met de geestelijke wereld, leren communiceren met dierbaren die zijn overgegaan en leren hoe je de geestelijke wereld kunt ‘voelen’.  Door middel van ‘voelen’ kun je de essentie van het karakter/persoonlijkheid van degene die doorkomt weergeven. Via je helderziende beelden kun je bv. herinneringen doorgeven van de persoon die bij je is. Ook leer je om voor iemand een boodschap door te geven vanuit de geestelijke wereld.

 

Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf.

Het ‘terugzien’ van je familie en / of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen,

maar er wordt ook veel gelachen!

 

In Brugge van ma 13 tot vrij 17 november van 10u tot 16u30

In Turnhout van ma 20 tot vrij 24 november van 10u tot 16u30

 

Inschrijven is noodzakelijk via e-mail; jan.gyselinck@skynet.be

Wees tijdig met jouw inschrijving want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Plaatsen: In CEH Brugge, Ezelstraat 24, 8000 Brugge

In CEH Turnhout, Renier Sniederstraat 5/4, 2300 Turnhout

Docent: Pia Yesimala, verbonden met het Arthur Findlay College en ANGEL THERAPY PRACTITIONER®

Bijdrage: 599 euro (incl. BTW)  (inclusief werkmateriaal, drank, koekjes)

 

Inschrijving is definitief door 599 euro op het reknr. BE 11 1096 5826 2348 (BIC  CTBKBEBX)

van Yesimala Pia te storten met vermelding van ‘Mediumschap Brugge of Turnhout'

 

www.collegeofesoterichealing.com

 

 

Pia Yesimala

  

Pia Yesimala kende van kindsbeen af een sterk medeleven met iedere levensvorm

- een communicatie en aanvoelen dat zich enkel zou verdiepen.

Ze studeerde kinderverpleegkunde en heeft ook lesgegeven aan de KHBO (pediatrie).

In haar spiritueel werk is ze sterk geïnspireerd door Doreen Virtue,

Moeder Amma, Arthur Findlay College en de theosofie.

 

Haar werk toont aan hoe ze van nature uit een indringende intuïtie en kennis heeft die zij steeds meer en meer tot uiting brengt in voordrachten, cursussen, meditaties en de mediamieke afstemming met engelen en gidsen.

Ze is gespecialiseerd in opleidingen engelentherapie, mediumschap, massagetherapie en individuele consulten (Relaxatietherapie en Engelenconsulten).

Zij is officieel erkend als ANGEL THERAPY PRACTITIONER®.

 

"Engelen zijn wezens van puur licht en mededogen.

Ze staan ons altijd nabij en hun Licht voedt en

tilt ons op naar onze eigen goddelijke essentie.

Ze vervullen ons leven met Liefde, Harmonie en Schoonheid.

Het allermooiste is dat we steeds meer gaan zien hoe we zelf goddelijk zijn."

 

++++

 

Individuele consulten bij Pia

 

Mediamieke afstemmingen met Engelen en Gidsen

Liefdevolle afstemmingen met engelen en gidsen die bij jou betrokken zijn. Vanuit helder weten, helder zien en helder voelen stem ik af op je ziel, je innerlijke vrienden en de Groten die jou leiden en liefhebben.

 Op afspraak bij Pia Yesimala: 0475/41.89.34

 

Relaxatietherapie:

Healingstonemassage

Intensief genieten van diepe onspanning en een heilzame energetische  verzorging…

Sinds eeuwen reeds worden energetische stenen toegepast voor gezondheid en voor welzijn. Onlangs werd de werking van de stenen herontdekt en opnieuw toegepast in massage behandelingen. Deze unieke massages met warme (vulkanische basaltstenen) en koude stenen (sedimentaire zeestenen), in combinatie met zuivere etherische oliën maken van deze massage een hemelse ervaring.

De helende kracht van een Stone Massage geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft diepgaande relaxatie en stimuleert de energie stroom. Een bijzonder doeltreffende middel  tegen allerlei blokkades, spanningen, en stress. Ik gebruik edelstenen om een chakramassage uit te voeren voor een energetische extra dimensie.

Deze massage gaat ook gepaard met een volledige lichaamsmassage met zuivere etherische oliën.

 

Energetische massage

Het lichaam is de tempel van de ziel, met een eigen intelligentie en een vermogen om zichzelf te regenereren. Energetische massage helpt je daar waar het moeizaam gaat (door belemmeringen in de geest) om tot dat herstel te komen. Het aanraken van het lichaam is heel belangrijk; het brengt bepaalde mechanismen in beweging die zeer fundamenteel zijn. Om een baby een gevoel van eigenwaarde te geven is het beste dat hij of zij zoveel mogelijk liefdevol geraakt wordt. Deze massagetechniek werkt zeer helend en biedt een mooi alternatief voor meditatie. Met energetische massage wordt de wervelkolom zachtjes bewerkt en worden de energiebanen geïmpregneerd met het licht van de engelen van genezing diep in de cellen. Er kunnen oude herinneringen die in de cellen vastzitten tot uiting komen, zowel blokkades als talenten kunnen vrij komen. Deze massage gaat steeds vooraf aan een volledige relax- en dieptemassage met zuivere etherische oliën.

 

Kinderen

Kinderen zijn zeer vatbaar voor massage. Zeker de energetische massage biedt hen een grote ontspanning en voldoening.

Specifiek pas ik vlindermassage of lemniscaatmassage toe bij kinderen en zelfs baby’s. Hun leven wordt rustiger, vaak slapen ze daarna beter en zijn meer ontspannen in het leven. Mooi verwen cadeau in deze voor kinderen al hectische leven.

 Op afspraak bij Pia Yesimala: 0475/41.89.34

Terug naar de inhoud