Op reis naar de bron van je heilige seksualiteit - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Op reis naar de bron van je heilige seksualiteit

Maart 2018 > Week 13
Naamloos 1

Op reis naar de bron van je heilige seksualiteit

OP REIS NAAR DE BRON VAN JE HEILIGE SEKSUALITEIT

 

"Als ik het pad omhoog loop, voel ik de grond onder mijn voeten wegzakken, ik zweef, gedragen door iets groter dan mezelf. Mijn ogen kunnen de schoonheid niet bevatten en ik voel mijn lichaam zinderen, een heilige aanraking van iets oud en diep helend."

 

"Tientallen kleine vingertjes die me alle kanten uitduwen, ik lach, ik voel de vreugde opborrelen in mijn hele lichaam, dit is leven, dit is pure rijkdom!"

  

Reis je mee naar de streek van Carcassonne? Een plek waar het vrouwelijke door de eeuwen heen geleefd mocht worden, een plek waar de vreugde voelbaar is en jouw vrouwelijke essentie terug vorm mag krijgen, een plek waar de moeder godin nog steeds duidelijk voelbaar is.

 

In een veilige bedding van enkel vrouwen word je uitgenodigd om je terug te openen voor jezelf, je eigen liefde, je heilige seksualiteit.


We gaan samen zingen, dansen en delen. We nodigen onze eigen wijsheid uit met sjamanistische rituelen, tantra, lichaamswerk, godinnentradities, oude tradities en zoveel meer. We maken bewust contact met de natuur en de natuurspirits via diverse krachtige plaatsen.

 

 

We logeren op een prachtig domein midden in de natuur. Je kan de kamer delen met één of twee vrouwen in een slaapkamer met aparte bedden. Je kan ook kiezen voor een éénpersoonskamer of voor een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

 

Praktische info

We starten ons verblijf op 14 juli 2018 met een gezamenlijke avondmaaltijd en we ronden het af op 20 juli met een ontbijt. We verblijven op het domein “Les Labadous” in Rennes-le-château.  

 

 

 

Kostprijs

Het verblijf, vervoer ter plaatse, maaltijden, inkomgelden, begeleiding, rituelen en workshops zijn in de prijs inbegrepen.  

Niet inbegrepen zijn de reiskosten naar Rennes-le-château, extra uitgaven ter plaatse zoals drank (bronwater is inbegrepen), souvenir, … 

Voor de eenpersoonskamer is er een meerprijs van €240 en voor wie de kamer met het tweepersoonsbed wil delen met een andere vrouw voorzie ik een verwencadeau.

 

Vroegboekprijs : (geldig tot 30 april 2018) €1111 (€333 voorschot + €778)

Na 30 april : €1221 ( €444 voorschot + €777)

Het voorschot betaal je om je deelname te bevestigen, het saldo dient een maand voor vertrek betaald te worden.

 

Groep 

Er is plaats voor maximum 10 vrouwen.

Voor de reis is er een mogelijkheid om met de andere deelneemsters in contact te komen via email of een private facebookgroep. In deze groep kunnen afspraken gemaakt worden om samen te reizen, via Carcassonne, Toulouse of autodelend…

Bij voldoende interesse zal er ook een gratis ontmoetingsdag georganiseerd worden in Nieuwkerken-Waas.

 

Meer info

Inschrijven doe je  hier.

Bij inschrijving ontvang je de details over de betaling, annulatievoorwaarden en dergelijke meer. Heb je vragen, stel ze dan gerust via bron.van.vreugde@telenet.be.

 

Reis je mee?

Hartegroet,

 

Ann Marie Christine

 

www.bronvanvreugde.be

bron.van.vreugde@telenet.be

GSM : 0474432131

Terug naar de inhoud