Op de natuurlijke weg - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Op de natuurlijke weg

Juli > week 29
Naamloos 1

Op de natuurlijke weg

Zijn we nog op de natuurlijke weg?

Vele mensen klagen over :

- Vermoeidheid, prikkelbaarheid

- Onbedwingbare trek

- Maag en spijsverteringsproblemen

- Misselijkheid, brandend maagzuur

- Allergieën, huidaandoeningen

- Rugpijn

- Cellulitis, overgewicht

- Burn-out, depressies

 

Stress, jachtigheid, werk, huishouden, gezin... is er dan nog tijd voor onszelf, voor een evenwichtige en natuurlijke voeding? Stelt u zichzelf wel eens de vraag of u zich nog op de natuurlijke weg bevindt?

Veel van de kwalen die ons dagelijks leven benadelen, zijn te wijten aan slechte eetgewoonten en een ongezonde levensstijl. Het gaat niet alleen om mensen met overgewicht maar ook om slanke mensen en onze kinderen.

Herbezinning en onmiddellijke actie zijn dringend nodig. Met het Vianesse onderzoeksprogramma zijn we erin geslaagd de natuurlijke weg te bewandelen.

Vianesse is geen dieet en geen medicijn. Vandaar dat men er geen medische conclusies uit mag trekken. Het is bekend, dat bij een verandering in levensstijl, een zeer positieve invloed op de gezondheidstoestand te verwachten is.

De genoemde problemen en bijwerkingen kunnen niet worden verholpen met een dieet. 

Het Vianesse-concept vereist geen voedingsminimalisering maar juist het tegendeel. In plaats van een beperking is juist een groter aanbod van gezonde voeding en voldoende water drinken belangrijk en absoluut noodzakelijk. Dus geen honger meer lijden!


Het concept is gebaseerd op : 

1. Spieropbouw : het spierstelsel is de plaats voor vetverbranding, maar is bij veel mensen achteruit gegaan

2. Darmreinigng : alleen een optimaal darmmilieu kan voor een goede stofwiiseling zorgen. Het darmmilieu dat door een verkeerde levenswijze (wit brood, suiker, vet en alcohol) tot in het extreme wordt belast, raakt vaak uit balans.

Het Vianesse concept wordt wereldwijd met succes toegepast door voedingsdeskundigen, natuurgenezers, massagetherapeuten, verloskundigen, therapeuten en artsen van allerlei disciplines, schoonheidsspecialisten, ant-aging-specialisten en andere beroepsgroepen.

Vianesse is geen dieet, integendeel, u benut op lange termijn de lichaamseigen hulpbronnen en de natuurlijke biologische processen van het lichaam.

Omdat spieren meer wegen dan vet, zijn niet de kilo's maar de spieromvang cruciaal voor uw succes. Meet uw resultaat eenmaal per week.

 Vianesse concept

 

De belangrijkste factoren voor welbevinden en innerlijke tevredenheid zijn de spieren en de darmen. Deze op een natuurlijke manier activeren en stabiliseren is de taak van Vianesse. Het Vianesse concept bestaat uit voeding, lichaamsbeweging en goede mentale instelling.

Vianesse is geen dieet en geen medicijn. Zeven jaar univeristair onderzoek in Duitsland heeft Vianesse gemaakt tot wat het nu is : een concept dat door duizenden mensen wordt toegepast ter preventie, verandering en stabilisatie van het lichaam.

Het thema ontgifting/detox is een belangirjke therapeutische stap in de hedendaagse praktijken. We weten dat alleen het wegnemen van de oorzaak tot een blijvend succes leidt, met uitkomsten en resultaten die u nooit eerder kon bereiken.Alles is gebaseerd op een consequente opbouw van het spierstelsel en op stabilisatie van het maag-darmkanaal. Eén van de geheimen van het Vianesse-concept is dat een gerichte aanpassing van de voeding het onstaan van neurotoxines voorkomt. Het Vianesse-concept is er voor iedereen : jong en oud, dik en dun, huisvrouw of manager, recreatieve of competitieve sporter.

Het Vianesse-concept is simpel, gezinsvriendelijk, overal uitvoerbaar en geen dieet met allerlei verboden.

 

 

Zo gebruik je Vianesse op de juiste manier

 

's morgens + 's avonds : Bereid telkens 2 maatlepels BODY SHAPE in water, vruchtensap, soja-rijst- haver- of amandelmelk of drinkyoghurt tot een smakelijke maaltijd. Heeft u nog honger, eet dan een sneetje vetarm belegd volkorenbrood. Gebruikt u uw belangrijkste maaltijd 's avonds neem dan 's morgens en 's middags de BODY SHAPE

's middags : een maaltijd met volwaardige koolhydraten, zoals aardappelen, volkoren- of zilvervliesrijst, volkoren pasta, gierst, quinoa...., daarbij vetarme saus, groenten, en salade en naar wens een klein stukje vlees of vetarme vis.

tussendoor : 6-8 prebiotische kauwdrops - drink 2 liter water per dag

Het is belangrijk dat u alcohol vermijdt : alcohol voorkomt de vetverbranding in de spieren en doodt uw levensnoodzakelijke bifidobacteriënn.

 

Meer info vindt u op onze website www.gezondedarmen.be

Lees zeker ook onze informatie over Colonlife : www.gezondedarmen.be/435642983

Wil u kennismaken met de produkten :

www.gezondedarmen.be/435643434/category/1038639/webshop

Tijdelijke actie : bij elke bestelling krijgt u een gratis shaker

Wil u graag de producten tegen inkoopprijs : dit kan bij ons al vanaf 5 stuks

Meer info : mail : eenlevenzonderpijn@gmail.com   tel : 0032/470.55.42.16

 

 

Meerdere producten die voor iedereen een toegevoegde waarde kunnen bieden :

 

www.natuurlijkepijnpleisters.be

 

Tijdelijke actie 4 producten : 1 prijs

 

POWERSTRIPS: Een 100% natuurlijke en biologische, FDA listed en Europees goedgekeurd en gecertificeerd dopingvrije PIJNPLEISTER die werkt binnen 15 minuten.

 

Prodidy 5 : Een goed opneembaar supplement wat al je potjes, poeders en pillen kan vervangen! De beste ALL-IN-ONE organic multivitamine in poedervorm met marine fytoplankton, vitamines en antioxidanten. ‘s Werelds eerste volledig opneembare multivitamine! Een gemiddelde multivitamine wordt slechts 10% tot maximaal 50% opgenomen.
PRODIGY-5 laat de hele nutrition wereld op haar grondvesten schudden. Door een nieuwe technologie neemt het lichaam de voedingsstoffen volledig op en zorgt ervoor dat alle ingrediënten 100% op de juiste plek terecht komen. Daardoor verhoogt het de algehele gezondheid. Er bestaat geen andere natuurlijke voeding of supplement van gelijke omvang en daarmee is Prodigy-5 een wereldwijd uniek product!

 

BEAUTYSTRIPS: een gezichtsmasker gemaakt van 100% organisch zeewier samen met het serum dat TELEGANEX 5 bevat, een gepatenteerde stof die inwerkt op GEN niveau en zo verjonging genereerd. (met echt zichtbare verbluffende resultaten).

 

FIXX: een afslankproduct in de vorm van een shake vervangmaaltijd van ongeziene kwaliteit met een mix van 30 soorten biologische groenten en fruit én Guarana wat zorgt voor een flinke boost aan energie.

 

 

Bestellen kan op :

www.natuurlijkepijnpleisters.be/413557940/category/344185/bestellen

 

Tijdelijke actie : bij elke bestelling krijgt u leuke extra’s

Wil u graag de producten tegen inkoopprijs : dit kan bij ons al vanaf 5 stuks

Meer info : mail : eenlevenzonderpijn@gmail.com    tel : 0032/470.55.42.16


www.natuurlijkepijnpleisters.be

Terug naar de inhoud