Ontdek jouw zielskracht en de blauwdruk van jouw potentieel - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Ontdek jouw zielskracht en de blauwdruk van jouw potentieel

Mei 2018 > week 19
*|MC:SUBJECT|*

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je missie en levensdoel?

Welkom bij Groeidala - lente 2018                                                 View this email in your browser.

Ontdek ook verder in de email meer mogelijkheden.

Workshop in de kijker 16/17 juni

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel en missie? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven? 

Algemene kadering van de workshopreeks:


Bij sommige volkeren, zoals bij de Maya's, wordt vanaf de geboorte een astrologisch profiel gemaakt van de pasgeborene. Zo wordt het vanaf het begin duidelijk wat de betekenis en het doel is van iemands leven. Onmiskenbaar betekent dit een serieuze voorsprong op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Het middel dat de Maya's hanteren om deze astrologische berekening te maken is de heilige Tzolkin. Het is een alternatieve en cyclische manier om tijd te bestuderen, vergeleken met de lineaire manier van onze Gregoriaanse kalender. De Tzolkin is in tegenstelling tot de Gregoriaanse kalender niet enkel afgestemd op de 1-jarige cyclus van de Aarde om de Zon. Ze houdt eveneens rekening met cycli van het Pleiadisch sterrenstelsel en de gehele Melkweg, die tot 26 000, 104 000 en zelfs 225 miljoen jaar bestrijken. Het perspectief is dus veel ruimer en omvattender.De Tzolkin brengt bovendien de energetische lading van dagen en periodes terug naar ons bewustzijn. En dat is heel belangrijk, want door ons niet bewust zijn van de energetische lading van een dag, jaar of ons hele leven, wordt een groot deel van onze kracht en zingeving afgenomen. Durf jij de uitdaging aangaan om buiten het dogma van onze Gregoriaanse kalender te kijken?

Specifieke inhoud van de workshop DEEL 1: 

Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur afleiden. Deze energetische imprint kleurt je hele leven, en geeft aan wat de blauwdruk is van jouw zielenpad en potentieel. Deze blauwdruk gaan we tijdens deze weekendworkshop verkennen. 

We starten met een algemene introductie tot de Tzolkin, en de energieën daarin. Je ontvangt een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, om zelf jouw geboortegolf/levenspad in de Tzolkin uit te tekenen. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen. Je levenspad, potentieel, innerlijke kracht, missie, valkuilen, patronen, talent, levensthema en doel in dit leven worden duidelijk. 

We doen in groep ook een aantal NLP-integratieoefeningen om het geheel te gronden en de inzichten te doorvoelen, te integreren en te koppelen aan onze dagelijkse concrete realiteit. 
 

Het grote voordeel is dat tot dan toe blinde vlekken bewust gemaakt worden, en dat je handvaten en inzichten krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Het wordt duidelijk wat jouw ziel in dit leven wilt realiseren en wie je bent op een dieper niveau. Zodoende krijg je meer grip op je leven, en krijg je de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw levensgolf, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven. 

Geen voorkennis vereist. Max 7 deelnemers. 

INCLUSIEF:

- handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met o.a. toelichting van: de Tzolkin, zonnetekens, tonen, kleuren, poortdagen, talent en talentontwikkeling, geboortegolf, jaardrager, relatie-energieën, en de dreamspell berekeningstabel.

- jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de dreamspell telling in kleur.

Dit is deel 1 van een 5-delig traject. Geen specifieke voorkennis is vereist. De modules zijn apart te volgen. Enkel de 1ste module is 2 dagen, de rest van de modules zijn telkens 1 dag. 

PRAKTISCHE INFO:

Zaterdag 16 juni 2018 én zondag 17 juni 2018, telkens van 10u30 tot 17u bij WonderWijven vzw, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem. Iedereen welkom!

Inschrijven via mail naar sofie@groeidala.be of de rode button hieronder. Je zal binnen de 3 dagen een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam. 

Investering in jezelf: 157 euro (in totaal voor de 2 dagen), te storten op BE40 3770 7370 3263 op naam van Sofie Laureyssens, met vermelding "workshops data + naam".

Lunch mag je zelf meebrengen. Thee en water zijn aanwezig. 

Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld gestort is. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje kan je best tijdig storten, want het principe 'first-come, first-served' is van kracht. Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops: http://www.groeidala.be/algemene_voorwaarden
 
JA, ik schrijf me in voor de Maya workshop op 16/17 juni
 
 

Persoonlijke readings, healing en coaching

Individuele LEVENSREADING aan de hand van de TZOLKIN
of/en Vedische NUMEROLOGIE. 

Als je weet wie je bent, en waarom je hier op Aarde bent, wordt het veel gemakkelijker om het leven te leiden dat je bedoeld bent te leven. Sofie brengt je via readings in contact met je missie en zielenplan. Maya astrologie en Vedische numerologie zijn eeuwenoud en beproefde methodes om inzicht te krijgen in onszelf en anderen. Die openbaring geeft zingeving, betekenis en levenskracht. 
Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Ook een persoonlijke reading van het huidige jaar, relaties, groepen, organisaties is mogelijk. 
HEALING, SPIRITUELE ONDERSTEUNING en HERVERBINDING
'The One Method' is een krachtige spirituele healingsmethodiek gebaseerd op de wijsheid van de 'kabbala'. De techniek werkt met de Universele Bron en alle positieve spirituele en kosmische energie. De methode helpt om de diepere lagen van karmische ballast en zielewondes te helen en zware energie achter te laten. Het is een efficiënte hulp en ondersteuning op het pad van groei, ontwikkeling, welzijn, bewustzijn, herstel en transformatie. 
LIFE COACHING op maat
Sofie is een groei-intiator alias groei-stimulator. Ze schept een ondersteunende, niet-oordelende context waarin je nieuwe dingen leert over jezelf. Ze ondersteunt je in het vergroten van je talenten, het versterken van je zelfvertrouwen en in het vlotter bereiken van je doelen. Zo groei je sneller en leer je te steunen op je eigen kracht en mogelijkheden. 
LOOPBAANBEGELEIDING
Loop je op je werk tegen blokkades aan? Heb je het gevoel dat je niet je volle potentieel benut in je carrière? Samen bekijken we waar jouw talenten en passie liggen en wat jouw missie is, evenals wat jou momenteel nog tegenhoudt. 
Groeidala is onderaanneming in loopbaanbegeleiding bij Arcturus. Als je werknemer of zelfstandige bent, kan je bij de VDAB een loopbaancheque bestellen
4u loopbaanbegeleiding = € 40 
JA, ik wil graag een individuele sessie
 

Nog meer interessante workshops

  • 1/07/18: Interactieve KENNISMAKING: Jouw zielenkracht volgens de Maya synchroniciteitskalender, zondag van 14u tot 17u30 in het FLOW Welzijnscentrum, Deurne
  • 21/07/18: DEEL 5 Integratiedag: coach jezelf en anderen op basis van de Tzolkin, zaterdag van 10u30 tot 18u15 in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar 
  • 2/09/18: DEEL 2 Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin workshop), zondag van 10u30 tot 18u15 in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar
  • 15/09/18: Interactieve KENNISMAKING: Jouw zielenkracht volgens de Maya synchroniciteitskalender, van 13u30 tot 17u30 bij Re-Move Stress & Burnout Coaching, Berlaar
  • 22/09/18 & 23/09/18: DEEL 1 Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin workshops), zaterdag én zondag, telkens van 10u30 tot 17u in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar
  • 27/10/18: DEEL 3 Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin workshop), zaterdag van 10u30 tot 18u15 in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar
  • 9/12/18 & 16/12/18: DEEL 1 Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin workshops), twee zondagen, telkens van 10u30 tot 17u in het FLOW Welzijnscentrum, Deurne
  • 5/01/19: DEEL 4 Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin workshop), zaterdag van 10u30 tot 18u15 in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar
Klik hier voor een overzicht van ALLE komende workshops
 

Voel je welkom! Jij bent een andere ik. In lak'ech.


Met warme groet,

Groei-initiator, Sofie Laureyssens 
  GROEIDALA Life & business coaching, loopbaanbegeleiding, Tzolkin readings.
 
Email us
Groeidala
Website
LinkedIn
Tzolkin groep
Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief
 
Copyright © 2018 Groeidala, All rights reserved. Alle gebruikte beelden zijn ontworpen door Groeidala en zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van dit document mag gebruikt of gereproduceerd worden zonder de schriftelijke toelating van de auteur Sofie Laureyssens.

Terug naar de inhoud