Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel

December 2016 > Week 48
*|MC:SUBJECT|*

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren en zicht krijgen op je levensdoel? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?

Algemene kadering van de workshop:

Bij sommige volkeren, zoals bij de Maya’s, wordt vanaf de geboorte een astrologisch profiel gemaakt van de pasgeborene. Zo wordt het vanaf het begin duidelijk wat de betekenis en het doel is van iemands leven. Onmiskenbaar betekent dit een serieuze voorsprong op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Het middel dat de Maya’s hanteren om deze astrologische berekening te maken is de heilige Tzolkin. Het is een alternatieve en cyclische manier om tijd te bestuderen, vergeleken met de lineaire manier van onze Gregoriaanse kalender. De Tzolkin is in tegenstelling tot de Gregoriaanse kalender niet enkel afgestemd op de 1-jarige cyclus van de Aarde om de Zon. Ze houdt eveneens rekening met cycli van het Pleiadisch sterrenstelsel en de gehele Melkweg, die tot 26 000, 104 000 en zelfs 225 miljoen jaar bestrijken. Het perspectief is dus veel ruimer en omvattender.

De Tzolkin brengt bovendien de energetische lading van dagen en periodes terug naar ons bewustzijn. En dat is heel belangrijk, want door ons niet bewust zijn van de energetische lading van een dag, jaar of ons hele leven, wordt een groot deel van onze kracht en zingeving afgenomen. Durf jij de uitdaging aangaan om buiten het dogma van onze Gregoriaanse kalender te kijken?


Specifieke inhoud van de workshop:

Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur afleiden. Deze energetische imprint kleurt je hele leven, en geeft aan wat de blauwdruk is van jouw zielenpad en potentieel. Deze blauwdruk gaan we tijdens deze dagworkshop verkennen.

De workshop start met een algemene introductie tot de Tzolkin, en de energieën daarin. Je ontvangt een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, om zelf jouw geboortegolf/levenspad in de Tzolkin uit te tekenen. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen. Je levenspad, potentieel, innerlijke kracht, valkuilen, patronen, talent, levenslessen, levensthema en doel in dit leven worden duidelijk.

Het grote voordeel is dat tot dan toe blinde vlekken bewust gemaakt worden, en dat je handvaten en inzichten krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Zodoende krijg je meer grip op je leven, en krijg je de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw levensgolf, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven.

We doen in groep ook een aantal integratieoefeningen om het geheel te gronden en de inzichten te doorvoelen, te integreren en te koppelen aan onze dagelijkse concrete realiteit.


Inclusief:
– handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met toelichting van: de zonnetekens, tonen, levenslessen, Tzolkin, gidsen, gidsgolven, kleuren, poortdagen, talent en talentontwikkeling, regeneratiedagen, families en de dreamspell berekeningstabel.
– jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de dreamspell telling.

Dit is deel 1 van een 3-delig traject. Geen specifieke voorkennis is vereist. De modules zijn apart te volgen.

Max 6 deelnemers.


PRAKTISCHE INFORMATIE: 

Datum: woe 28 december 2016
Tijd: 10:30u – 18u15
Locatie: Populierenlaan te Zoersel, BE (exacte locatie na inschrijving)
Inschrijven via mail naar info@groeidala.be of via onderstaande rode button. 
Investering in jezelf: € 85, te storten op BE40 3770 7370 3263 op naam van Sofie Laureyssens, met vermelding “workshop 28/12 + naam”.

Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld gestort is. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje kan je best tijdig storten, want het principe ‘first-come, first-served’ is van kracht. Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops: www.groeidala.be/algemene_voorwaarden
Ik schrijf me in voor de Maya workshop op 28/12

Overzicht komende workshops

27/11/16: De Tzolkin als krachtige tool voor bewustzijnsontwikkeling,
van 14u tot 17u30 in het FLOW Welzijnscentrum, Deurne, BE. Kennismaking met de Maya synchroni-tijd kalender en de energie van de huidige periode, evenals een korte reading van het levenspad van de deelnemers. Meer info op flow.world/maya-workshops. Inschrijven via admin@flow.world
28/12/16: Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (dagworkshop de Tzolkin – deel 1, waarin jouw geboorte imprint, levenspad en doel uitgebreid onder de loep wordt genomen), van 10u30 tot 18u15 in Zoersel, BE. 
Meer info op www.groeidala.be/agenda. Inschrijven via info@groeidala.be.

Past deze datum niet voor jou? Je kan deze workshop ook volgen op 14/01/17 van 10u30 tot 18u15 in de Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar, BE. Meer info en inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website van Universa. Opgelet: nog slechts één plaatsje vrij op 14/01. 
17/12/16: Namiddag workshop Vind de bron in jezelf
(ankering NLP)
,
van 13u tot 17u in Milagrow bioboerderij (Universa), Aartselaar, BE. Transformatie van belemmerende patronen door integratie van bronervaringen. Meer info en inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website van Universa.
Klik hier voor meer info omtrent alle workshops

Persoonlijke readings en coaching

Na afspraak:
Individuele levensreading

aan de hand van de Tzolkin.
Uitgebreid potentieel en levenspad consult. Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Ook een persoonlijke reading van het huidige jaar, relaties, groepen, organisaties is mogelijk. Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 


Na afspraak:
Coachingsessie op maat. 

Om een specifieke uitdaging, patroon of probleem aan te pakken. Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 
Voel je welkom! Jij bent een andere ik. In lak'ech.


Met warme groet,

Groei-initiator, Sofie Laureyssens 
  GROEIDALA Life & business coaching, Tzolkin readings.
+32 474 24 75 02 - info@groeidala.be - www.groeidala.be 
Email
Email
Facebook
Facebook
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Schrijf me in voor de nieuwsbrief

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu