Ongerepte bossen in Tsjechië - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ongerepte bossen in Tsjechië

Maart 2017 > week 12
Naamloos 2
Tsjechië, ..., Unieke week, gezinsvakanties !, Nieuw in Jiricna, Healing sessies onleesbaar? klik hier
Ongerepte bossen in Tsjechië

Beste vrienden, liefhebbers, beste,
zittend aan de oevers van een rivier word je al wel eens meegenomen in de stroom van de tijd. De geuren van weelderig bloeiend onkruid, netels, stekels en het wild dat er leeft. De klaterend oude gletsjerrivier ‘De Otava’ verzamelt in zich de bronnen uit het bos. En hier in het Boheemse Woud van Tsjechië leefden ± 500 jaar voor Christus ook Keltische stammen. Ze maakten deel uit van de Hallstatt cultuur en ze ontdekten hier belangrijke ertsen als goud, zilver en aluminium.
Monumenten uit die tijd kan je niet meer terug vinden. Maar er is zoveel te ontdekken, zoals stiltemonumenten, krachtplaatsen en oude verhalen die je hoort in het gefluister van de wind. 


...


6 - 13 mei 2017

Een unieke week in het kader van verbinding met de natuur.
Ook dit jaar trekken Frank en Bart weer een week door het Boheemse Woud. Niet de kilometers tellen maar de beleving. En stapje per stapje verbinden we ons met de krachten van het bos. We maken een reis door de verschillende elementen en zitten zo energetisch alles op een rij. Tegen 15.00 u zijn we terug. Met materiaal uit de natuur en de ervaringen van de dag zorgen we dan voor een leuke creatie. En dan er is ruimte om persoonlijk aan de slag te gaan. Enkel indien gewenst en we maken gebruik van 'opstellingen' & 'individuele healing sessies'.  Frank en Bart volgden verschillende opleidingen en o.a. de cursus ervaringsgericht sjamanisme aan de bsvs, cursussen bij de OBOD en opstellingswerk. Beide hebben een rijke ervaring opgebouwd in het werken met groepen. PRIJS 550 € per persoon Zij zorgen dagelijks voor:
ontbijtbuffet  - picknick - warme maaltijd - rustige kamer - dagelijks fruit - goede begeleiding - en voor boeiende ontmoetingen in de natuur. Mail en je krijgt de details meteen toegestuurd. 


De natuur en kinderen

Tijdens de zomermaanden biedt Bart van uit het Outline Centrum een actieve gezinsvakantieformule aan. Met verhalen, een kruidenwandeling, suvrvial, samenwerkingsspelen en tal van avontuurlijke activiteiten worden ouders en kind meegenomen in de wereld van oude tradities. Verbindingen zoeken met de natuur staat ook hier centraal.
Verblijf kan van zaterdag tot zaterdag in de B&B of in vakantiehuisjes. En natuurlijk tonen we ook de leukste Keltische plekjes in de omgeving.  
En natuurlijk is er ook dit jaar de jaarlijkse ouder - kind vakantie en dit in samenwerking met vzw sensitief. Via oefening en spel groeien ouders én kinderen in assertieve vaardigheden. Van 22 - 31 juli 2017


Nieuw in Jiricna

Met minimum 15 en maximum voor 25 deelnemers kan je het Outline centrum Tsjechië integraal afhuren. De karaktervolle ruimtes, de rust in het dorp, de lindeboom en het hobbithuis. Het is een ideale omgeving voor cursussen, trainingen, bedrijfsincentives of voor een exclusive meerdaagse met vrienden.
Voor kleine groepjes werd er ook een nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle kamers werden herschilderd. Groepen van 30 - 125 deelnemers zijn ook welkom. Maar dan organiseren wij de keuken. Je gaat het allemaal terugvinden op de nieuwe website die in het voorjaar online zal staan.  


Healing sessies

Ter voorbereiding van de reis kan je eventueel inschrijven voor een sjamantische healing. Je legt je neer op een healingtafel en je geeft je in volle vertrouwen over aan het onbewuste collectieve veld. 
In de ruimte zijn verschillende healers aanwezig, met klanken en muziek creeeren we een krachtveld en we laten healende handen het werk doen. 
De sessie gaan door:
- Zondag 19 maart - De Druide in Stekene 
- Zondag 9 april - Kampenhout  
Mail even om concreet af te spreken. healers@outlook.be


Blijf steeds op de hoogte van Outline Travel via facebook en/of twitter

Outline Travel bvba - Fervent reisagent - Voskenslaan 36 A, 9000 Gent, België - T +32 9 219 90 18 - info@outline-travel.com
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu