Nieuwjaarsopenbaring 2020 van Maria Magdalena en Jezus - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Nieuwjaarsopenbaring 2020 van Maria Magdalena en Jezus

Januari 2020 > Week 3
Your Message Subject or Title

Nieuwsbrief van het Maria Magdalena en Jezus-medium Gabriela Gaastra-Levin

                                                               Jaargang 19 - No. 1 - Nieuwjaar 2020

INHOUD

LIEVE VRIEND OF VRIENDIN

 

Voor ons is 2020 een cruciaal jaar. Niet in de laatste plaats door ons 13e boek ‘Maria Magdalena en Jezus Deel 4: Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ (ISBN 978 908 26397 97 - Follow Your Heart Publishing). Een mijlpaal in ons werk!

  

REACTIES: De reacties op het boek in gesprekken, apps en mails zijn overweldigend. Variërend van: ‘Nu weet ik eindelijk hoe het zit, het beste boek dat ik ooit gelezen heb, ik ben constant emotioneel als ik aan het lezen ben, Ik kan het niet achter elkaar door lezen, het is te heftig, ik val van de ene verbazing in de andere, het liefdesniveau in dit boek is oneindig hoog’ tot ‘Dit boek is een heling voor de gehele mensheid’, ‘Ik verbaas me over de spirituele kracht van Maria Magdalena en Jezus’ en ‘Ik wil acht boeken bestellen en ze uitdelen’.

  

VOLLEDIG OP ZIJN KOP: Ons nieuwe boek in samenwerking met Maria Magdalena en Jezus zet 2000 jaar aannames over de kruisiging en de opstanding van Jezus volledig op zijn kop. Het gehele gebeuren is veel betekenisvoller en liefdevoller geweest dan we ooit hebben geleerd. We voelen ons bevoorrecht, maar ook verantwoordelijk om dit boek, om deze leringen, op een juiste manier in de wereld te brengen. Dit boek zal de rest van onze spirituele werkzaamheden in dit leven een centrale plaats blijven innemen. 

 

INTRODUCTIE-OPENBARING: In deze nieuwsbrief, naast een nieuwjaarsopenbaring, een kerstopenbaring waarin Jezus de relatie tussen zijn geboorte en wedergeboorte in een lichtlichaam op een eenvoudige wijze uitlegt. In wezen is deze openbaring een introductie op het nieuwe boek. Wil je de openbaring lezen? Klik dan hier!

 

INHOUDSPAGINA: Wil je de inhoudspagina van het kruisigingsboek bekijken? Klik dan hier!

 

VOORWOORD: Wil je het voorwoord van Maria Magdalena en Jezus lezen? Klik dan hier!

 

WINKEL: Wil je het boek bestellen en snel in huis hebben in Bel. en Ned? Klik dan hier!

  

SACRED SCOTLAND SUMMER TOUR: Van 29 juli t/m 6 augustus bezoeken we de belangrijkste heilige plaatsen van Schotland. Vorig jaar een groot succes! Dit jaar zijn we onder meer maar liefst vier dagen op het mystieke eiland Iona. We hebben een aantal vluchten naar en van Schotland aanbevolen. Overweeg je om mee te gaan? Klik dan hier!

 

NIEUWJAARSOPENBARING: Traditiegetrouw hebben we in de eerste nieuwsbrief van het jaar ook een nieuwjaarsopenbaring van Maria Magdalena en Jezus. Ditmaal over ‘De relatie van de uit balans zijnde Aarde en de uit balans zijnde mensheid’. Wil je de betekenisvolle doorgeving aan Gabriela lezen? Klik dan hier!

 

Wij wensen jou een lichtactiverend en hartopenend 2020 toe!

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin


Doe je mee aan de Maria Magdalena-cursus voorjaar 2020 - najaar 2020 Bel/Ned

HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA (Na de kruisiging van Jezus)

 

In januari 2020 begint in Nederland op vrijdag 17 januari (Lunteren/Veluwe) en in België op vrijdag 24 januari (Borsbeek/Antwerpen) de indringende cursus over de langdurige periode van spiritueel leiderschap van Maria Magdalena, de vrouwelijke Christus.

.  

De meerdaagse cursus (in twee apart te boeken modules / voorjaar en najaar) neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij geleefd en gewerkt heeft en hoe dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

 

Na de kruisiging van Jezus verlaat Maria Magdalena halsoverkop Palestina via Alexandrië naar het huidige Frankrijk. Deze vlucht luidt een zeer lange periode van haar spiritueel leiderschap als de vrouwelijke Christus in. Ze zal uitgesproken oud worden en de tijd nemen om de leer van de Goddelijkheid van de mens, die zij samen met Jezus ontwikkelde, bij de mensheid bekend te maken en verder vorm te geven. 

 

Tijdens deze cursus maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Via de doorgevingen aan Gabriela, oefeningen, geleide meditaties en de uitleg van Gabriela zullen wij van de wijsheid van Maria Magdalena en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren.

 

Verder lezen? Je oriënteren? Je aanmelden? Klik hieronder!


'Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ is veruit ons meest opzienbarende boek tot nu toe!

 

Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.

 

De unieke openbaringen in dit boek brengen jou naar Palestina tweeduizend jaar geleden en maken dat het traditionele beeld van de kruisiging vrijwel volledig veranderd. De nieuwe inzichten stellen jou in staat om veel aspecten verbonden met de kruisiging te helen en de bevrijdende energetische invloed ervan te doorvoelen. Uiteraard komt ook de belangrijke rol van Maria Magdalena uitgebreid aan bod. Veel vraagstukken komen aan de orde, zoals:

 

- Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Hoe heeft hij zijn kruisiging ervaren? Wat waren de rollen van de vrouwelijke en mannelijke discipelen? En de eigenlijke rol van Judas? Hoe werden Maria Magdalena en Jezus gesteund vanuit de spirituele dimensie?

 

- Welke processen voltrokken zich bij alle betrokkenen? Hoe vertelden Maria Magdalena en Jezus het hun kinderen? Wat was de impact van de kruisiging op Jezus en Maria Magdalena zelf? Is Jezus echt overleden? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat gebeurde erin het graf?

 

- Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren? Wat is de boodschap aan de mensheid dat Jezus een lichtlichaam heeft geschapen? Wat is de spirituele betekenis van Pinksteren en Hemelvaart in relatie tot het vertrek uit de fysieke dimensie door Jezus?

 

Vragen die Maria Magdalena en Jezus zelf in dit boek beantwoorden!

 

Je kunt hieronder een of meer exemplaren via onze webwinkel bestellen!


Nieuwjaarsopenbaring van Jezus en Maria Magdalena 2020

over de relatie tussen de uit balans zijnde Aarde en de uit balans zijnde mensheid

 

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, het nieuwe jaar 2020 brengt nieuwe mogelijkheden en kansen voor jullie met zich mee. Voornamelijk op het gebied van persoonlijke bewustwording en het maken van keuzes zal dit jaar jullie een verdere verdieping bieden. Twee thema’s zijn er in 2020 in onze ogen expliciet aan de orde:

  

           1. Verliefd op jezelf worden     

       2. De mensheid als soort valt van het voetstuk 

 

      Hoewel beide thema’s tegenstrijdig aan elkaar kunnen lijken, werken ze echter samen en maakt de onderlinge beïnvloeding dat beide thema’s ‘waar’ zijn. We leggen het uit: 


Sacred Scotland Summer Workshop Tour. Juli/Aug 2020. De inschrijving is nu open!

 

Maar liefst vier dagen op het holy island Iona!

 

Op de webpagina van deze reis vind je ook de door ons aanbevolen vluchten!

 

Er zijn diverse bronnen en overleveringen die ons eraan herinneren dat Maria Magdalena en Jezus naast hun bezoek aan Zuidwest-Engeland (Avalon, Stonehenge en Avebury) ook voor hun vorming en spirituele oriëntatie de heilige plaatsen van de oorspronkelijke volkeren en hun druïden en magiërs in Schotland bezochten. Daartoe volgden zij de bestaande routes via handelsschepen langs de kusten van Wales, Engeland, Ierland en Isle of Man.

 

De Engelse visionaire dichter en mysticus William Blake stelde dat Albion, de oudste naam voor de Britse eilanden, eigenlijk het waarachtige Heilige land van Jezus was. Spiritueel-historisch auteur Barry Dunford deed jarenlang uitgebreid onderzoek en is overtuigd van de aanwezigheid in het verleden van Maria Magdalena, Jezus en Jozef van Arimathea. Gabriela mocht openbaringen van de spirituele meesters over hun aanwezigheid aldaar ontvangen.

 

Zomer 2020 gaan wij in de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus naar het heilige Schotland. Wij starten in Glasgow. Via havenplaats Oban bezoeken we het eiland Mull met haar bezienswaardigheden, zoals het kerkje met het prachtige glas-in-lood-raam van Maria Magdalena en Jezus. We zijn maar liefst 4 dagen op het mystieke eiland Iona en bezoeken het druideneiland Staffa. Daarnaast begeven we ons naar de Highlands en wel in de omgeving van Schotlands meest heilige vallei, de Glen Lyon. Afsluitend bezoeken we Rosslyn Chapel om daarna in Edinburgh afscheid van elkaar te nemen.

 

Ga je mee om de sacrale kant van Schotland te ontdekken? Klik dan op de button hieronder!


Intensieve lichaamsreiniging in een spirituele setting van 6 t/m 9 april 2020 te Epe op de Veluwe!

 

DE ENIGE IN DEZE VORM DIT JAAR!

 

Bij een spirituele levenswijze hoort ook een goed verzorgd lichaam, van buiten en van binnen. Je leeft nu ok, maar je hebt jarenlang mogelijk minder gezond voedsel tot je genomen, minder bewust gegeten. Dan is het nu tijd voor ontslakken, ontzuren, ontgiften. Je hele systeem vraagt erom! Weg met die aangekoekte voedingsresten in je darmen en schoon en ontlast je overbelaste lever! Je lichaam wil gelijke tred houden met je spirituele ontwikkeling! 

 

Intensieve weefsel-, darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, houden van je ‘body’, een energiek en vitaal lichaam, een hogere trilling, een lang en gezond leven. Dat kan allemaal. In een spirituele setting! Als jij het wilt!

 

Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) en met ondersteuning van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus is er een beproefde methode ontwikkeld waardoor nogal wat deelnemers herhaaldelijk gebruik van wordt gemaakt.

 

Belangstelling? Voor informatie en aanmelding klik je hieronder!


Eendaagse workshop: Het gebruik van de Christuspoort in jouw dagelijks leven

Vrijdag 31 januari 2020 te Lunteren voor een aantrekkelijke prijs!

 

Tijdens de drie jaren van leiderschap van Maria Magdalena en Jezus in Galilea, hebben ze hun leerlingen, de vrouwelijke en mannelijke discipelen, getraind in een van de belangrijkste gereedschappen om het hart te openen, de Christuspoort. 

 

Door middel van het openen van de Christuspoort konden ze de trilling van onvoorwaardelijke liefde in en om zich heen scheppen. Dit gereedschap is een Universeel en tijdloos instrument dat de spirituele en persoonlijke groei en de liefdestrilling van de mensheid bevordert. En in beginsel door iedereen kan worden aangeleerd.

 

Tijdens deze workshop (van 10.00 tot 17.00 uur) zullen we jou bij de hand nemen om de techniek en de inzichten van het openen van de Christuspoort bij jou over te brengen en praktisch hanteerbaar te maken. En tevens deze poort ook in jou te activeren. 

 

We verheugen ons erop om met jou met dit betekenisvolle spirituele instrument aan de slag te gaan!


Kerstopenbaring van Jezus over de relatie van zijn geboorte en zijn wedergeboorte in een lichtlichaam

 

In je fysieke lichaam is jouw innerlijk licht aanwezig. Wanneer jij in de loop van je leven je hart opent en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ontwikkelt, komt je innerlijk licht tevoorschijn. Dit is in wezen je tweede geboorte in het licht.

 

Jezus: “Lieve mensen, jullie zijn bij elkaar gekomen om Kerst 2020 te vieren en om stil te staan bij het proces van mijn geboorte en wedergeboorte in een lichtlichaam na mijn kruisiging. Tijdens mijn laatste leven op Aarde heb ik een reis afgelegd vanuit het licht naar de materie en dan terug naar het licht. Deze overgang tussen licht en materie geeft ook de essentie weer van mijn missie voor het doen ontwaken van het Christusbewustzijn en het activeren van de Goddelijkheid van de mens. 

 

Mijn missie, die ook de missie van mijn geliefde Maria Magdalena is, wordt bezield vanuit onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is de sleutel die de overgang van materie naar licht in de mens mogelijk maakt. Het Christusbewustzijn is de onvoorwaardelijke liefde die ontstaat als jullie de weg naar eenheid terugvinden door de dualiteit van goed en kwaad in je leven als mens heen. Het doen ontwaken van de Christus in je hart vormt de basis voor het ervaren van je Goddelijkheid als man of vrouw. 

 

Daarom ben ik vanuit liefde naar de wereld gekomen en het verdiepen van deze liefde heeft mij in staat gesteld om mijn fysieke lichaam, na mijn kruisiging, in licht over te laten gaan. Wanneer jullie geboren worden, vormt je bewustzijn een fysiek lichaam. Zo ontstaan ook je …


Boek levensvraagconsult bij Gabriela thuis of per Skype

Medium Gabriela Gaastra-Levin studeerde af als geneeskundige met specialisatie psychiatrie aan de universiteit van Buenos Aires en bekwaamde zich in psychotherapie en daarna in een groot aantal alternatieve en spirituele helingsmethodieken. Zij is voor ayurvedische, spirituele en levensvragen (individueel, familie, relatie) beschikbaar voor holistische consulten. 

 

Je kunt vooraf je fysieke of psycho-emotionele vraagstuk(ken) aan haar voorleggen om te overleggen of zij je van dienst kan zijn en essentieel verder kan helpen. Je kunt haar daarvoor bellen op 0031 - 6 - 15010000. Een mail sturen kan ook en wel naar gabriela@mariamagdalenaenjezus.nl. Het is in overleg met Gabriela mogelijk om het consult ook via Skypte te doen.  

 

Of ga eerst naar haar webpagina. Daarvoor klik je op de button hieronder!


Met de komst van het jaar 2020 treed je een energetisch veld van nieuwe kansen en mogelijkheden binnen. Geniet ervan!

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin


Maria Magdalena en Jezus Wereld School

School: www.mariamagdalenaenjezus.nl
(Cursussen, workshops, consulten, reizen)

Uitgeverij: www.followyourheartpublishing.nl
(Gechannelde Maria Magdalena en Jezus-boeken)

E-book shop: www.mariamagdalenaenjezus-ebooks.shop
(Nederlandse, Engelse en Franstalige gechannelde e-books)

Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond? Bekijk online.

Terug naar de inhoud