Nieuwe WORKSHOPS: DE VIJF ELEMENTEN, activering van Gouden Krachtcodes voor innerlijke harmonie en balans. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Nieuwe WORKSHOPS: DE VIJF ELEMENTEN, activering van Gouden Krachtcodes voor innerlijke harmonie en balans.

Augustus 2021 > week 32
Naamloos 1

 

 

 

 

  

 

 

AANBOD NIEUWE WORKSHOPS

NAJAAR 2021!.

 

 

 

Workshopreeks:

 De VIJF ELEMENTEN, activering van Gouden Krachtcodes voor evenwicht en innerlijke rust
.

 

 

 

 

We starten op dinsdag 17 augustus 2021 met een nieuwe workshopreeks. Het vormt een opbouwend geheel, maar je kan gerust deelnemen aan een afzonderlijke workshop.

 Van harte welkom!

 

Deze workshopreeks brengt grote krachtvelden van de vijf Elementen in beweging om innerlijke harmonie, vrede en kracht te verwerven en te  behouden, voor jezelf, voor ons allemaal en voor de wereld.

 

Nieuwe Gouden Codes van het Vuur-, Aarde-, Water-, Lucht- en Ether Element beroeren je lichaam-, hart- en zielsbewustzijn in multidimensionale verbondenheid.

 

Deze vijf Bewustzijnsvelden zijn in jou en om jou heen universeel aanwezig. Ze worden tijdens de transmissies zacht geactiveerd en trillen het energetische veld van elk celbewustzijn aan.

 

In deze workshops zien we hoe ons leven, de ruimere omgeving en het wereldgebeuren in balans of disbalans is, en op welke manier er een stromende beweging naar harmonie kan komen.

Je mag ervaren hoe deze Krachten het hartsbewustzijn aanraken en zielservaringen helen.

 

Wil je met meer vreugde en lichtheid in je lichaam wonen, je dieper verbonden weten met de Aarde, met de Energieën in de Galaxies en je eigen Lichtvonk!

Wil je met diepere bezieling en met passie leven, in en met de wentelende wereld om je heen, zonder oordeel of angst?

Wil je bewust verbinding voelen met je Hoogste Zelf en deze belichamen in je dagelijkse leven?

Dan verwelkom ik je van harte in de komende workshops!

 

 

Het Kosmische VUUR-Element ontvangen en verankeren.

 

 

AUGUSTUS

Dinsdag 17/08/2021

Dinsdag 31/08/2021

 

 

 

Op 17 en 31 augustus openen we ons voor de Codes van het Kosmisch Vuur, de Bron, onze Godsvonk, de Vuurdraken, de Salamanders, alle Vuurwezens, Aartsengelen, Lichtwezens en Totemkrachten, in een Eenheidslicht van trillingen, Klanken en Codes.

 

Ontvang Wit-gouden Lichtkracht om in je dagelijkse leven en om je heen te verankeren, om meer stevigheid en geloof in eigen kunnen te voelen en met bezielde passie je innerlijke vuur en creativiteit te herontdekken.

 

 

 

Het Aarde-Element integreren en verweven.

 

 

SEPTEMBER

Dinsdag 14/09/2021
Dinsdag 28/09/2021

 

 


 

Op 14 en 28 september ontvangen we de Codes van het Aarde-Element om de bezieling van ons mens-zijn in onze aardse vorm te verstevigen.

We worden omvat in het Bewustzijn van Moeder Aarde, de Vrouwelijke Energieën, de Natuurwezens, Lichtwezens en Totemkrachten, de Boomwezens, de Draken, de Kristallen en het oorspronkelijke Schedelbewustzijn.

We worden verweven in eonen oude Krachten, Energieën en Volkeren in en op de aarde, als bedding voor ons leven en voor de wereldenergie.

 

 

 

Het WATER-Element, zuiveren in oeroude wijsheid.

 

 

OKTOBER

Dinsdag 12/10/2021

Dinsdag 26/10/2021

 

 


 

Op 12 en 26 oktober worden we tijdens de transmissies verbonden met de oeroudewijsheid van het Water-Element, met het Walvissen- en Dolfijnenbewustzijn, met de Waterdraken, Meerminnen, Poseidon en Waterwezens in en op moeder Aarde, met Aartsengelen, Lichtwezens, Totemkrachten en met het Kosmische water.

Een zuivering van emoties, gevoelens en gedachten, van het waterbewustzijn in en om ons heen, doorheen tijden en dimensies.  Vernieuwende Codes brengen trillingen van lichtheid, soepelheid en vreugde, in een herinnering aan de eigen Oorsprong.

 

 

 

Het LUCHT-Element, innerlijke vrede en vrijheid

inademen.

 

 

NOVEMBER

Dinsdag 09/11/2021

Dinsdag 23/11/2021

 

 

 

Op 9 en 23 november leidt het Lucht-Element ons naar nieuwe ademruimte, vrijheid en zelfbewustzijn.

In de transmisies ontmoeten we de Bewustzijnsvelden van de Eenhoorns, Engelen, Aartsengelen, Elohim, Lichtwezens, Opgestegen Meesters, Luchtdraken, Sylfen, Elfen, Feeën en Totemkrachten.

Je Ziel en Zielsverbindingen vernieuwen zich en creeëren ruimte. Je voelt hoe je eigenwaarde en de zorg voor jezelf zich meer en meer opent.

 

 

 

Het ETHER-Element, omhullende magische kracht voelen.

 

 

DECEMBER

Dinsdag 07/12/2021

 

 

Op 7 december openen we ons voor het Ether-Element.

Een overkoepelden Bewustzijn waarin alles aanwezig is en onuitputtelijk beschikbaar. Het brengt ons als mens in voeling met onze Hoogste Zelf en laat ons ervaren hoe we in dit Al-Bewustzijn  kunnen versmelten.

 

Het geheel van de Elementen, verweven we in de materie, in het dagelijkse zijn, om gemakkelijker, met plezier, minder zwaar of zweverig te genieten van deze Aarde.

 

 

In de transmissies van elke workshop ontvouwt zich wat er op dat moment wenselijk is voor jezelf en het collectieve bewustzijn in alle dimensies en tijden.

 

In elke workshop ontvang je een korte individuele reading en healing welke je inzicht schenkt op dit moment van je leven!

Je bent van harte welkom!

 

 

Wanneer:

Op dinsdagnamiddag: 14u – 17u. Welkom vanaf 13u45

Op dinsdagavond: 19u30 – 22u; Welkom vanaf 19u15;

 

 

Bijdrage per workshop:
44 euro per workshop  Inschrijven:
Graag aanmelding tot de dag ervoor.
Via email: bauwens.patricia@gmail.com
Via GSM: 0498 26 67 47


Waar:
Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie
Kwadenbulk 33
9790 Wortegem-Petegem (Elsegem)

 

 

Welkom op mijn facebookpagina

https://www.facebook.com/Praktijk-Patricia-Bauwens-518028724954273/?ref=bookmarks

Welkom op mijn website, (in heropbouw)

https://www.patriciabauwens.be

 

 

Welkom in mijn praktijk:

Deze onderstaande healingen en workshops gaan door ter plaatse, op afstand of online. 

 

Healing
o    Individuele healing
o    Familie- en zielengroephealing
o    Healing van je woning en/of woongebied
o    Healing van je werkruimte en/of werkomgeving
o    Aarde- en/of gebiedshealing 

Coaching
o    Bewustwording en Inzichten in jezelf, in je relaties, in je patronen. 

Workshops
o    De Energieën in de workshops schenken je een krachtige, diepe Aardse- en Kosmische verbinding, een uitlijning met je Godsvonk in de Bron, een opening van je hartsbewustzijn en een warme stevige gronding voor je lichaam en ziel.

Klanksessies

o    In de klanksessies mag je tot rust komen, hoef je even niets te doen, mag je de prikkels van de dag laten wegvloeien en ontspannen in een bad van stilte en klank.
Lichttrillingen en klanken stromen door je heen en brengen je lichaamscellen in diepe harmonie. Deze zachte balans neem je mee naar huis, naar je dagelijkse leven.

 

 

 

Terug naar de inhoud