nieuw Lifefullness center - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

nieuw Lifefullness center

Februari 2020 > Week 7
Naamloos 1

Ik ben op zoek naar mensen, organisaties en bedrijven die interesse hebben in bewustzijnsontwikkeling en dit vervolgens vanuit hun eigenheid op een concrete manier verder willen uitdragen in de wereld.

 

Dit is mogelijk op allerlei werkdomeinen: gezondheid & wellness, onderwijs, cultuur, economie, business, (top)sport, landbouw, milieu, politiek…

Om dit professioneel te dragen, zal er een nieuw centrum opstarten in 2020-21 met diverse mogelijkheden van ontplooiing, logistieke ondersteuning, accommodatie, workshop- en projectruimten, onderzoek- en begeleiding.

 

De bedoeling nu is om te kijken met wie we iets samen kunnen opbouwen en op welke vlakken. Mensen die ons project financieel willen ondersteunen zijn welkom. Er zal een mogelijkheid bestaan om mede-eigenaar te worden van het complex door aankoop van aandelen. Het complex wordt waarschijnlijk een kasteelhoeve met mogelijkheid tot overnachting (minimaal 20 slaapkamers) of permanent verblijf.

Het zal zich situeren in de driehoek Hasselt-Leuven-Antwerpen of regio Luik-Namen.

 

Wij willen de spiritualiteit in een concrete vorm brengen binnen de maatschappij en ondersteunend werken voor de uitdagingen van deze tijd. Onderzoek en uitdraging van de waarheid over ons bestaan, onze oorsprong en historie, onze doelen (verantwoordelijkheid) als mensheid als ook toetsing van de actualiteit zijn werkpunten.

 

Er is ware kennis en wijsheid onder de mensen. Dit willen we vanuit het centrum aanmoedigen, ondersteunen en integreren. De methodiek die ik ontwikkeld heb en leidde tot de lifefullness matrix® (www.lifefullness.be), zal hierbij richting geven. Centraal is het gegeven dat we een kosmisch multi-dimensioneel wezen zijn en dit willen uitstralen in alle facetten van het leven.

 

Wij willen graag een groep vormen die inspirerend werkt voor mens en maatschappij met oplossingen en concrete projecten. Mensen met ervaring in sociale media, website design, computer kennis, marketing als ook handige klusjesmensen, tuiniers… zijn ook hard welkom.

 

Als je interesse hebt in dit project, in samenwerking, in co-housing, in mede-financiering…, contacteer me dan op onderstaand adres. Graag dan wat informatie over jezelf en wat je kunt aanbieden of toevoegen aan dit project.

 

Dank,

Met vriendelijke groeten,

Guy Wauters

Tel 0473/ 926 188,  info@lifefullness.be,   www.lifefullness.be

Lifefullness Center, Hasselt

Terug naar de inhoud