NIEUW NIEUW NIEUW Gezicht reflex massage - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

NIEUW NIEUW NIEUW Gezicht reflex massage

Juli > Week 30

NIEUW NIEUW NIEUW Gezicht reflex massage

 

Hey hallo,

Ik ben iemand die in "Mijn vrijheid praktijk (in Oostmalle)" bezig is met mijn passie.
En zo heb ik al enige tijd voor ogen wat ik net wil doen en waar ik nog extra uitbreiding op wens.
Een daarvan is nog meer alles uitzoeken, mee naar antwoorden zoeken en zorgen dat het goed zit.
Dankzij de lockdowns heb ik verschillende kanalen ook gevonden om info te vergaren en zaken bij te leren dat hier naast de deur niet kan.Zo leer ik constant bij of zoek ik tot ik uit wat ik wou weten.

Zo heb ik vb. chakra balanceren op de voeten ook bijgeleerd dat binnenkort ook in het programma zal verschijnen, maar je kan even goed intuïtief healen blijven aanvragen, dat heel doeltreffend en aangenaam wordt ervaren bij de mensen hier komen, soms mag ik "tussenpersoon" zijn om u een boodschap door te geven.

 

Maar nu het nieuws voor augustus:

Elke Access healing (en ik ga deze actie ook verlengen t.e.m. 31/08/'21 zodat er meer kans krijgen om dit ervaren) ga ik deze aanbieden aan 40 €  i.p.v. 50 €.
De access bars is een healing die alleen op het hoofd gegeven wordt, geen massage maar uw hoofd wordt vast gehouden en ik raak net die punten aan (32 verschillende) om uw hoofd is goed leeg te maken en ruimte te creëren voor nieuw informatie.


Dan heb je de Access facelift die zowel op het gezicht kan toegepast worden of als volledig wenst op je lichaam maar origineel wordt er op je gezicht gewerkt. Deze healing methode zal alles helpen te verjongen en terug organen de energie geven die nodig is of blokkades op te ruimen.
Maar zo zijn er nog enkele, speciaal voor het gehoor of de ogen te optimaliseren..... (op de site staat vast tarief maar er wordt maar 40 € hier ter plekke gevraagd)


Het is een krachtig healing methode dat iets wat je vraagt heel sterk kan healen, natuurlijk hou altijd in je achterhoofd houden dat je het zeker wenst dat het gebeurd én dat er meerder keren nodig is om het gewenst effect te creëren.

Hoeveel hangt van uw persoon zelf af maar u kiest hoeveel en wanneer.

 

De grote primeur heb ik voor het laatst gehouden:
Vanaf heden kunt u een weldoende gezicht reflex massage aanvragen.
Die wordt zacht uitgevoerd door mij maar effectief en doeltreffend.

Het zal helpen de organen energie te geven maar deze is ook extra om de lymfe te activeren en afvalstoffen af te voeren. Ik werk met het merk Apivita voor het gezicht.
Je laat op een op een ontspannende manier u is lekker verwennen.
Heel de maand augustus ook aan kennis making tarief van 40 €.

 

De vaste waarden zijn er natuurlijk ook nog voor te boeken….

Ik zie u graag alvast daar.....

groetjes Ingrid www.mijnvrijheid.be


 

Terug naar de inhoud