Maria Magdalena over het omarmen van je ongewenste kanten - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Maria Magdalena over het omarmen van je ongewenste kanten

September 2016 > week 38
Nieuwsbrief
Online lezen
Nieuwsbrief Jaargang 14 - No.10 – September 2016
Nieuwe openbaringen van Maria Magdalena en Jezus aan het medium Gabriela Gaastra-Levin
 
 
In dit nummer:
 
 • Maria Magdalena en Jezus over de spirituele effecten van graancirkels
 • En de recente graancirkel nabij Stonehenge in het bijzonder. Klik hier!

 • Maria Magdalena en Jezus over het omarmen van je ongewenste kanten
 • Plus 'Liefdesverklaring aan je kwade en ongewenste kanten'. Klik hier!
 
 • België: Maria Magdalena en Jezus-cursus over hun reizen naar Egypte, Perzië en India!
 • Zesdaagse cursus in 2016 en 2017 - Inwijding in hun inwijdingen - Klik hier!
 • Start vrijdag 16 september Great White Whale Center te Borsbeek bij Antwerpen

 • Nederland: De Maria Magdalena Code Integratie Cursus 2016 - 2017 - Klik hier!
 • 9-daagse cursus die delen van de Maria Magdalena Code met elkaar verbindt
 • Activeer de Maria Magdalena Code in jezelf!
 • De complete leer van Maria Magdalena over het zijn van mens nu in één cursus
 • Cursus van start op vrijdag 30 september 2016 nabij Paleis Het Loo te Apeldoorn


 

Lieve vriend of vriendin
 
Ooit in een graancirkel gestaan? Tijdens de Zomerworkshop In Glastonbury had het grootste deel van de groep deelnemers voor het eerst zo’n bijzondere ervaring toen we op vijfhonderd meter van Stonehenge in een zeer recente graancirkel mochten wandelen. Het was ook onze eerste keer. Gabriela ontving een mooie openbaring van Maria Magdalena en Jezus over de spirituele effecten van graancirkels in het algemeen en van deze stervormige graancirkel in het bijzonder.

Maria Magdalena en jezus: “Het kijken naar deze cirkels, het lijfelijk ervaren ervan en het delen van hun van hun bijzondere vormen creëert een effect in het individueel en collectief bewustzijn van de mens. Wanneer jullie een graancirkel in levende lijve meemaken, worden de trillingen van de diverse aspecten van de graancirkel in je vier Aardse lichamen (fysiek, energetisch, psychisch en emotioneel) geactiveerd. Dit gebeurt door middel van het contact met je gehele energetische systeem en met je lichtlichaam. Het licht van de cirkel resoneert met jouw innerlijk licht en activeert daarmee corresponderende bewustzijnsaspecten in jou. Tegelijkertijd worden deze trillingen in jouw energieveld wakker.”      Wil je de gehele interessante openbaring lezen? Klik dan hier!


 
Echt waar?! Je kunt nog meedoen!
Het nieuwe cursusseizoen van de ‘Mary Magdalene and Jesus Worldschool’ is alweer in volle gang. Een tweetal cursussen is alweer gaande, maar een tweetal cursussen moet nog beginnen. Dus als je snel bent kunt je nog meedoen! Het gaat om de volgende cursussen, eentje in België en eentje in Nederland! 
Belgische Maria Magdalena en Jezus-cursus over de reizen naar Egypte, Perzië en India
Deze nieuwe 6-daagse cursus in Borsbeek brengt hun zogenaamde ‘verloren’ jaren in beeld. Over wat het jonge stel tussen hun 15e en 30e jaar heeft gedaan is weinig bekend. Samen met de meesters gaan we die periode in beeld brengen.
 
Voordat Maria Magdalena en Jezus hun positie in de maatschappij definitief innamen en hun intense periode van leiderschap voorafgaand aan de kruisiging inging, hebben zij zich met name toegewijd gewijd aan het stichten van hun gezin en aan hun spirituele vorming. Tot hun uitgebreide vormingsproces behoorde ook hun intensieve gezamenlijke reizen naar Egypte, Perzië en India. Regio’s die toen bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek en geestelijke vorming. We leren niet alleen van hun leerproces, maar nemen en passant ook kennis van de eeuwenoude wijsheden uit Egypte, Perzië en India zoals deze door hen werden ervaren.
 
De meesters nemen ons spiritueel bij de hand op hun verre reizen. Je kunt met hen meereizen ten behoeve van jouw eigen ontwikkeling en verdere inwijding in het leven. Deze nieuwe zesdaagse Maria Magdalena en Jezus-cursus gaat op 16 september in het Great White Whale Center te Borsbeek bij Antwerpen van start!
Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Klik hier! 
De Maria Magdalena Code Integratie Cursus 2016 - 2017
De complete leer van Maria Magdalena nu in één cursus
 
Deze Integratiecursus over de complete leer van Maria Magdalena brengt jou in contact met de totaliteit van je zijn. Het helpt jou om het functioneren van alle verschillende lagen van je bewustzijn op een lijn te brengen: je denken, je voelen, je energiepatroon, je fysieke lichaam en je organen resoneren met de rode draad in je leven, je incarnatievraag. Deze vraag is verbonden met je hartskwaliteit, de belangrijkste liefdeskracht in je leven. Door je af te stemmen met je incarnatievraag, je hartskwaliteit, je Aardse kracht (bewustzijnskracht) en het centrale orgaan in jouw lichaam weet je wie je in essentie spiritueel, energetisch en fysiek bent, ervaar je eenheid en heb je een duidelijk zicht op de weg van je ziel in je huidige leven.
 
Na het verschijnen van ‘De Maria Magdalena Codes I, II en II’ hebben Maria Magdalena en Jezus ons nieuwe leringen en begeleiding gegeven voor een diepgaande cursus over de spirituele aspecten van de menselijke organen. Met deze Organencursus, die de basis vormt voor de nog te publiceren Maria Magdalena Code IV, zijn - in combinatie met ‘De Maria Magdalena Code I, II en III’ – meerdere lagen van bewustzijn geïntegreerd in een holistische helings- en bewustwordingsmethode die het beleven van eenheid, het openen van het hart en het activeren van onze Goddelijkheid sterk bevordert. Verder lezen over deze unieke cursus? Klik hier!
Nieuwe moderne website 
We hopen begin oktober onze nieuwe website te presenteren. We zijn er druk mee aan de slag om de lancering tot een succes te maken. De nieuwe website, de nieuwe webwinkel en ook de nieuwe nieuwsbrief zijn dan ook geschikt gemaakt voor een goed weergave op tablet en mobiele telefoon. Weer een belangrijke stap vooruit voor ons.
 
Openbaring over het aanvaarden van het kwaad in jou
Afsluitend nodigen we je ook graag uit tot het lezen van de openbaring van Maria Magdalena en Jezus over het aanvaarden van onze en jouw eigen kwade en ongewenste kanten! Pas als je ze werkelijk hebt omarmd kun je op zoek gaan naar heling en onderzoeken wat ze voor jou te betekenen hebben.
Warm aanbevolen! Klik hier!


Je bewoont het meest ingenieuze organisme ter wereld. Ga er liefdevol mee om!
 
Gabriela en Reint Gaastra-Levin


 
Voor alle activiteiten, nieuwe openbaringen, boeken en webwinkel van Gabriela en Reint kijk op www.mariamagdalenacode.nl

Wil je hen volgen: www.facebook.com/marymagdaleneandjesusworldschool
Wil je Reint volgen: www.facebook.com/reint.gaastra.1
Wil je Gabriela volgen: www.facebook.com/gabriela.gaastralevin
VERDER IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Gabriela en Reint op Gezondheidsbeurs Int. Therapeut 2016

Apeldoorn – zondagmiddag 13 november 2016

Lezing: ‘Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, hun liefde, hun missie’.

Tijdens de befaamde Internationale Therapeutenbeurs te Apeldoorn. Dit is de grootste en meest professionele gezondheids- en spiritualiteitbeurs van Nederland. Locatie: Americahal, Laan van Erica 50. Aanvang: 14.15 uur in de Americazaal. Entree van de lezing is gratis.

Boek een consult met Gabriela op de Int. Therapeutenbeurs

Gabriela en Reint staan samen in het weekend van 12 en 13 november ook met hun stand met boeken, kaarten, posters en informatie over de cursussen en reizen op de Internationale Therapeutenbeurs te Apeldoorn. (www.internationaaltherapeut.nl).

Ook kun je een therapeutisch consult over een levensvraag van een half uur bij Gabriela boeken. Maak alvast een afspraak via 06-15010000 of gabriela@ followyourheart.nl om je consult in te plannen voordat ze volgeboekt is. Je betaalt ter plekke de beursprijs van €25,- voor een consult van een half uur. 

 
Hoe Atlantis de ontwikkeling van de mensheid en Maria Magdalena en Jezus beinvloedde

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, we willen met deze openbaring jullie betrekken bij sleutelperioden in de wereldgeschiedenis waarin Atlantis een belangrijk rol speelde in de bewustzijnsontwikkeling van de mensheid.

Om te beginnen geven we aandacht aan de periode meer dan tienduizend jaar geleden toen het continent Atlantis een destabilisatiefase inging. De samenleving kwam in een individualisatieproces terecht. De mensen begonnen hun persoonlijke ego en identiteit te ontwikkelen terwijl ze nog een energetische opening hadden naar hun spirituele vermogens. Mannelijk en vrouwelijke principes raakten uit balans en de indalende fase van de Tweede Incarnatiecyclus van de mensheid begon. Verschillende groepen Atlantiers die zich aan de groeiende chaos en onrust wilden onttrekken begonnen een emigratieproces dat tot aan de definitieve ondergang van Atlantis zou duren. De mensen die uit Atlantis vertrokken kwamen weer in rustig ‘vaarwater’ en konden opnieuw een helder contact maken met hun Goddelijke Bron op het Absolute niveau van God en met de Natuur om hen heen. Dit contact was vertroebeld geraakt door de groeiende verwarring die Atlantis meester maakte. Het begon eerst incidenteel en werd steeds structureler.”

Biddend Creeren - Gebedenbundel voor het activeren van de Goddelijkheid van de Mens

Met trots presenteren wij de tweede druk van ons negende boek! De Gebedenbundel ‘Biddend Creëren’ telt 88 krachtige en tegelijkertijd liefdevolle gebeden van deze tijd die Gabriela als medium uit de spirituele dimensie mocht ontvangen. Ze zijn er voor iedereen met een spirituele belangstelling. Ze zijn zeer gevarieerd.

Reiniging op alle niveaus: Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie 28 november t/m 1 december 2016

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! Start- en voorlichtingsbijeenkomst op woensdagavond 16 november! Voor informatie info@followyourheart.nl of bel Reint op 06-53646410. Je kunt nog meedoen!

 
Openbaring over de spirituele betekenis van graancirkels

Maria Magdalena en Jezus: “In vroeger tijden maakten mensen tempels om zich met hun eeuwige hogere bewustzijn te kunnen verbinden. In deze tempels werd de verbinding van de mens met Hemel en Aarde voelbaar en manifest. Men was, met behulp van deze tempels, beter in staat om de eigen eeuwigheid te voelen en te herontdekken en de eigen Goddelijkheid te activeren. De imposante steencirkel van Stonehenge in het zuiden van Engeland is een van deze tempelconstructies waarmee mensen hun verbinding met de Kosmos en met hun Goddelijke Bron mogelijk maakten.

De huidige graancirkels hebben in wezen een vergelijkbare werking. Zij herinneren jullie eraan dat jullie

Met Gabriela en Reint naar Santiago de Compostella lopen

Heb je altijd al een keer naar het legendarische Santiago de Compostella willen lopen? Dan is hier je kans! Want van 26 april t/m 4 mei 2017 wandelen we samen met een groep 'pelgrims' vanaf de Portugese grens naar het Spaanse Santiago.  

Wat gaan we doen? We gaan niet voor een lange route, maar een die te behappen is voor mensen die geen weken kwijt willen zijn en die niet om zeer geoefende wandelaars vraagt. We nemen de 'Camino Portugues'. We vliegen naar Porto en nemen de bus naar de Spaanse grens om vandaar uit in zes dagen door het prachtige en authentieke Galicië naar Santiago de Compostella te lopen. In totaal gaat het om zes wandeltrajecten van samen zo'n 120 kilometer op voor een deel heuvelachtig terrein.

Tweede Recensie van 'Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, hun liefde en hun missie - Deel I'

Hilariteit, ontroering en verwondering in de leesclub 

Ik hoorde het Argentijnse medium Gabriela voor het eerst gepassioneerd spreken over haar nieuwe boek over het leven van Maria Magdalena en Jezus tijdens haar lezing op de Therapeutenbeurs in november in Apeldoorn. Ze intrigeerde me met haar grote betrokkenheid met de spirituele meesters en waar zij voor stonden tijdens hun leven tweeduizend jaar geleden.

Ik heb het nieuwe boek toen onmiddellijk gekocht. Inmiddels heb ik nog vijf exemplaren aangeschaft voor mijn literatuurclubje. Het was een experiment. Want niet iedereen in dit veertiendaagse leesgezelschap is even spiritueel. Maar dat bleek bij dit gechannelde boekwerk geen enkel bezwaar. Het is een gemakkelijk leesbaar prettig geschreven boek waar de spiritualiteit op een subtiele manier in verweven is. 

Auteurs: Gabriela en Reint Gaastra-Levin   - Eerste druk 2015 - Aantal pagina's: 216

ISBN 978-90-817260-30   -  Uitgeverij Follow Your Heart

 


Mary Magdalene and Jesus World School
Human Divinity Academy - Follow Your Heart Publishing
Van Miereveltstraat 1, 7312 RV Apeldoorn - www.followyourheart.nl


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu