Maria Magdalena en Jezus Wereldschool Nieuwsbrief Najaar 2019 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Maria Magdalena en Jezus Wereldschool Nieuwsbrief Najaar 2019

Oktober > Week 41
Your Message Subject or Title

Nieuwsbrief van Maria Magdalena en Jezus-medium Gabriela Gaastra-Levin

Jaargang 18 - No. 14 -  Najaar 2019

Inhoud

 

Lieve vriend of vriendin

 

We zijn naar de anti-5G demonstratie in Den Haag geweest. En kwamen er ongerust vandaan. Door de diverse lezingen is het bewustzijn bij ons gegroeid dat de invoering van 5G verstrekkende gevolgen voor de mensheid heeft en ook de kennis van de mensheid daarover nog zeer laag is. Laten we duidelijk zijn: Voor ons is 5G de grootste bedreiging van de mensheid. Verderop in de nieuwsbrief vind je ons statement hierover met de talrijke nadelen op een rij. 

 

Een activerende openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan de mensheid. Hoe gaan wij om met vergaande internettoepassingen zoals 5G, maar ook robotica en chips in een menselijk lichaam? Hoe kunnen wij de oermissie van mens in balans brengen met technologische ontwikkelingen? Je kunt de openbaring verderop in de nieuwsbrief lezen.  

 

We gaan iets nieuws doen. Ook voor Belgen. In november 2019 gaan wij voor het eerst een intensieve lichaamsreinigingsworkshop onder het motto ‘Goddelijkheidsactivatie lichaamsreiniging’ bij jou thuis geven. Deze is zo georganiseerd dat je de gehele intensieve darm-, lever- en weefselreiniging in je eigen vertrouwde omgeving kunt doen. Door diepgaand te ontslakken naar een schoon lijf, een hogere lichaamstrilling, je ideale gewicht, een vitaal lichaam en een gezonder leven tegen een aanzienlijk lagere prijs! We denken in deze opzet deze beproefde reiniging voor meer mensen breikbaar te maken. Wil je je oriënteren? Klik dan hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/goddelijkheidsactivatie-reiniging-nieuwe-stijl-bij-je-thuis/

 

    Vrijdag 2 november vervolgt in België in Borsbeek bij Antwerpen de nieuwe leiderschapscursus van Maria Magdalena (na de kruisiging van Jezus). Er zijn nog plaatsen vrij. je kunt nog instromen. Je kunt Reint bellen op 003 - 06-53646410. Meer weten? Klik hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/leiderschap-van-maria-magdalena-na-de-kruisiging-van-jezus/

 

Je kunt je ook nog aanmelden voor de eendaagse workshop Goddelijkheidsactivatie meditatietechniek op 15 november in het voormalige boswachtershuis van Paleis het Loo te Apeldoorn. 

 

We hopen je binnenkort weer te ontmoeten. All the best!

Veel leesplezier met deze najaars-nieuwsbrief!

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin


Aankondiging Maria Magdalena - cursus najaar 2019 - voorjaar 2020 - najaar 2020

 

HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA

(Na de kruisiging van Jezus)

 

Vrijdag 2 november vervolgt in België (Borsbeek/Antwerpen) de langverwachte cursus over de langdurige periode van spiritueel leiderschap van Maria Magdalena.

 

De 13-daagse cursus (in meerdere apart te boeken modules) neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij geleefd en gewerkt heeft en hoe dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

 

Na de kruisiging van Jezus verlaat Maria Magdalena halsoverkop Palestina via Alexandrië naar het huidige Frankrijk. Deze vlucht luidt een zeer lange periode van haar spiritueel leiderschap als de vrouwelijke Christus in. Ze zal uitgesproken oud worden en de tijd nemen om de leer van de Goddelijkheid van de mens, die zij samen met Jezus ontwikkelde, bij de mensheid bekend te maken en verder vorm te geven.

  

Tijdens deze cursus maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Via de doorgevingen aan Gabriela zullen wij van de wijsheid van Maria Magdalena en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren.

 

Verder lezen? Je orienteren? Je kunt nog instromen! Je aanmelden? Klik hieronder!


Openbaring van Maria Magdalena en Jezus De oermissie van de mensheid mag in de toekomst niet overspoeld worden door te vergaande technologische ontwikkelingen

 

Een waarschuwende openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan de mensheid. Hoe gaan wij om met vergaande internettoepassingen zoals 5G, robotica en chips in een menselijk lichaam?

 

Liefde en bezieling dienen richting te geven aan de huidige digitale technologische ontwikkelingen. Een onafhankelijke internationale Raad is als beheersinstrument nodig. De grootste uitdaging nu is het omruilen van macht voor liefde.

 

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een omkeerpunt in je relatie als soort met Moeder Aarde en haar bewoners. Daar heeft zij zich ook voor beschikbaar gesteld. Beschikbaar om jullie te dienen om jullie processen van overgave aan de fysieke dimensie en aan het Zijn van mens te verwerken. Jullie mogen haar daar dankbaar voor zijn. Nu is het evenwel de hoogste tijd om jullie verantwoordelijkheid te nemen voor deze tere relatie.”

 

Wil je gehele inzicht gevende openbaring lezen? Klik dan op de button hieronder!


Een intensieve lichaamsreiniging bij jou thuis onder begeleiding van Gabriela

Let op! Een weefsel-, darm- en leverreiniging nieuwe stijl! Voor Belgen en Nederlanders!

 

We gaan iets nieuws doen. Van 27 november t/m 8 december 2019 gaan wij voor het eerst een intensieve lichaamsreinigingsworkshop onder het motto ‘Goddelijkheidsactivatie lichaamsreiniging’ bij jou thuis geven. Deze is zo georganiseerd dat je de gehele intensieve darm-, lever- en weefselreiniging in jouw eigen omgeving kunt doen. Door diepgaand te ontslakken naar een schoon lijf, een hogere lichaamstrilling, je ideale gewicht, een vitaal lichaam en een gezonder leven tegen een aanzienlijk lagere prijs!

 

(De klassieke opzet met een vierdaags samenzijn blijft ook. Voor het eerst in het voorjaar 2020)

 

WAT BETEKENT DIT CONCREET?

         In de nieuwe opzet komen we geen vier dagen met de deelnemers bij elkaar zoals we normaal plegen te doen

         Je volgt het gehele zorgvuldig opgebouwde en beproefde programma gewoon thuis

         Reinigingsmaterialen en reinigingsinstructies ontvang je thuis per post in een reinigingsbox

         Je vult een intake-formulier in, zodat Gabriela kan bekijken of een reiniging nu verantwoord voor jou is

         Je staat intensief in contact met Gabriela die met haar brede geneeskundige achtergrond je vorderingen in de gaten houdt en je begeleidt

         Naast kennisoverdracht verzorgt Gabriela via digitale weg ook een spiritueel programma met geleide meditaties, inzichten over de spirituele betekenis van de organen en de integratie van de hogere bewustzijnslichamen met ons fysieke lichaam

         De reinigingsperiode duurt 12 dagen. Twee dagen voor de start is er een instructiesessie.

         Je krijgt uitgebreide informatie over een verantwoord voedingspatroon nieuwe stijl

         Je betaalt geen €635,--, maar slechts €295,--! (een gespreide betaling is mogelijk)

         Dat alles maakt dat deze nieuwe opzet voor meer mensen bereikbaar is.


5G is de grootste bedreiging van de mensheid. Mensen wordt wakker!

DIT WIL JE NIET!  INFORMEER JE EN LAAT JE VOORLICHTEN.

 

Onze beleving van de enorme 5G-impact op de samenleving en de talrijke nadelen hieronder op een rij. Een referendum is noodzakelijk.

 

Maandag 9 september waren we bij de landelijke demonstratie tegen 5G. Het bewustzijn over wat 5G voorstelt, is nog bijzonder laag in Nederland. En intussen maken de EG, de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven dankbaar gebruik van de onwetendheid om achter onze rug inmiddels al heel ver te zijn met de voorbereidingen. En stug daarmee door te gaan, alle waarschuwingen van wetenschappers in de wind te slaan en kritische burgers in de kou te laten staan. Ondanks alle potentiele risico’s gaat het economisch belang voor alles! Een nieuw Atlantis ligt op de loer. 5G is een duister ondemocratisch plan dat over menselijke grenzen heengaat.

 

Om je wakker te schudden enige punten uit de lezingen in Den Haag op een rij:

 
- Er zijn nu 1800 satellieten. Daar moeten er vanwege het nieuwe wereldomspannende 5G netwerk maar liefst 20.000 (!) bijkomen die ons leefmilieu op Aarde volledig zullen omringen. We zijn dan aan de satellieten overgeleverd. En door wie worden ze bestuurd?

 

- De impact van 5D op de gehele Aarde zal dan ook zeer groot zijn. 4G heeft al een grote invloed op ons leven. 5G zal dat in grote mate overtreffen. Wifi kun je thuis uitzetten. Bij 5G is er vanwege het grote en het oneindige aantal toepassingen vrijwel permanent een hoog stralingsniveau in jouw omgeving.

 

Om de andere acht punten te kunnen lezen, druk je op onderstaande button!


Nieuws van het Maria Magdalena en Jezus boekenfront

Graag aandacht voor onze gechannelde Maria Magdalena en Jezus-boeken rond het thema de Goddelijkheid van de mens.

 

We verwachten dit najaar de herdrukken van de Gebedenbundel ‘Biddend Creëren’ en ‘De Goddelijkheid van de mens -   Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria – Deel I’. Van de bundel, waarvan de eerste druk in 2015 verscheen, wordt dit de derde druk. Van ons eerste boek over de Goddelijkheid van de mens wordt de vierde druk gepresenteerd. De eerste druk verscheen eind 2002. Het is door alle jaren heen nog steeds ons meest verkochte boek.

 

Voorjaar 2020 staat de tweede druk van ‘De Goddelijkheid van de mens Deel 3’ gepland. Voor veel mensen bekend als het groene boek.

 

Jezus vertelt over zijn kruisiging en opstanding. Eind december van dit jaar zullen wij het vierde deel uit de serie ‘Maria Magdalena en Jezus’ over hun gezamenlijke leven presenteren. In dit inhoudelijk revolutionaire boek zal Jezus, maar ook Maria Magdalena, vertellen hoe naar zijn en haar beleving de kruisiging is verlopen, wat de consequenties voor hem en haar en de mensheid zijn geweest en hoe hij is wedergeboren in een lichtlichaam. Het boek maakt duidelijk dat de kruisiging van Jezus het belangrijkste ritueel ooit op Aarde is geweest.

 

Aanbieding! Onze klassieker ‘De Helende kracht van Familierelaties – Openbaringen van Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus’ is momenteel in de aanbieding van €18,- voor €12,95. Wat is jouw incarnatievraag? Waarom heb jij je ouders uitgekozen? Hoe werk jij jouw Bloedcyclus met hen uit? Klik hier om het boek te bekijken: https://www.followyourheartpublishing.nl en te kunnen bestellen.


Durf jij je te laten dragen? Column Reint in spiritueel magazine Paravisie

Dragen, je laten dragen en je durven laten dragen zijn vormen van levenskunst.

 

Ik heb iets met ‘gedragen worden’. Ik genoot als foetus van de draagkracht van mijn zwangere moeder. En daarna als baby in haar armen. Maar ook als kind werd ik door mijn vader op zijn rug gedragen, terwijl hij op zijn knieën als een paard over de huiskamervloer galoppeerde. Of wanneer hij mij op de stang van zijn fiets trok om huiswaarts te gaan.

 

Zonder dat ik het besefte, hebben mijn ouders mij tot mijn jongvolwassenzijn, naast de financiële ondersteuning, emotioneel en energetisch gedragen. Misschien wilden ze het langer, maar ik sneed de veiligheidsriemen door om zelfstandig te worden, wetende dat ze er zouden zijn als ik ze nodig had.

 

Mijn echtgenote Gabriela en ik zijn net terug uit Schotland waar wij met een groep Belgen en Nederlanders Rosslyn Chapel, de gewijde eilanden Mull, Iona en Staffa en de sacrale Glen Lyon bezochten. Iemand uit de groep zei: “Ik heb mij de hele reis door jullie gedragen gevoeld. Het was heerlijk!” We waren er met zijn tweeën voor de groep en met name voor hen die zich lieten dragen. 

 

Gedragen worden lijkt passief, maar is dat allerminst, want er speelt volgens Maria Magdalena energetisch veel. Zo doet ‘je laten dragen’ je vertrouwen in het .....

 

Druk op de button hieronder om de hele column te lezen.


Trainingsdag Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek - Inschrijving open!

Op 15 november 2019 te Apeldoorn  

 

Maria Magdalena en Jezus hebben Gabriela een meditatietechniek aangeleerd. Een methode die aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’ en 'De Maria Magdalena Code'.

 

Deze meditatietechniek onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren.

 

Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 15 november 2019 in Apeldoorn bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen. In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek.

 

Van harte welkom!


Voorjaar 2020 wandelen wij de Jesus Trail van Nazareth naar Kapernaum

Van zondag 26 april t/m zondag 3 mei 2020

 

Je kunt je nu inschrijven: Na zesmaal naar Santiago de Compostella te zijn gelopen, hebben de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus ons gevraagd nu andere ‘liefdeswegen’ op Moeder Aarde te gaan bewandelen en te activeren. Daarbij is in overleg allereerst de keuze gevallen op de zogenaamde ‘Jesus Trail’ van Nazareth naar Capernaum aan het meer van Galilea.

 

Deze route, waarvan Jezus verondersteld wordt vergelijkbare trajecten te hebben gelopen, is 65 km die wij in vier etappes gaan lopen. De tocht is ondanks enig stijgen en dalen goed te doen voor een redelijk fitte en enigzins geoefende loper.  

 

Aansluitend aan en rondom deze voettocht zullen wij een volwaardig-Israël-programma aanbieden met onder meer bezoeken aan de berg Tabor, de berg der Zaligsprekingen, Magdala, een boottocht over het meer en een doopritueel in de Jordaan. Dit allemaal als opmaat voor het bezoek aan Jeruzalem alwaar wij ook aandacht zullen hebben voor alles wat met de kruisiging van Jezus te maken heeft gehad. Dit laatste omdat wij ons nu in onze cursussen uitvoerig met de spirituele facetten van de kruisiging bezighouden en dan ons nieuwe boek over de kruisiging verschenen zal zijn.

 

Wij hebben ervoor gekozen om de Jesus Trail juist in het voorjaar te bewandelen, omdat het dan nog niet zo warm is in Israël/Palestina en de natuur nog groen en zeer bloemrijk is. 

 

Wil je met ons meewandelen naar Galilea? Klik dan op onderstaande button!


Neem ook positie in in het leven als dat noodzakelijk is! Het is een belangrijk deel van je creatiekracht ten aanzien van het collectieve.

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond? Bekijk online.

Terug naar de inhoud