Leven in Gods Liefde - gratis materialen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Leven in Gods Liefde - gratis materialen

April 2019 > Week 16
Naamloos 1
Leven in Gods Liefde - gratis materialen
 
Lieve lezer,
 
Het is mijn verlangen de Liefde die ik zelf van God heb mogen ontvangen door te geven. Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt om mensen te helpen de onvoorwaardelijke Liefde van God te ervaren.  Voor een deel leef ik van giften en donaties en voor een deel ontvang ik inkomsten uit cursussen en consulten.

Over mezelf
Ik ben Robert van Mierlo, 54 jaar. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen en twee kleinkinderen.
De onvoorwaardelijke Liefde van God heb ik op een nieuwe diepere wijze leren kennen dwars door mijn burn-out heen. Ik ben 7 jaar voorganger geweest van een evangelische kerk en werkte heel hard voor God. Ik vond dat geweldig en genoot van mijn werk. Het was mijn droom om dit te doen. Totdat er zoveel op mij af begon te komen dat ik het niet meer aankon. Ik raakte in een burn-out en moest alles loslaten. Mijn droom kapot. Diep teleurgesteld in mezelf, in mensen en in de kerk. In die fase ben ik op zoek gegaan naar echtheid. Wat was de boodschap van Jezus zonder wetjes, regeltjes en kerkstructuren. Ik ontdekte toen een fantastische bevrijdende en genezende Waarheid. Jezus verkondigde en opende de weg van het innerlijk koninkrijk van God. Ik heb toen een diepe innerlijke helende reis met Jezus gemaakt.
Nu jaren later mag ik wat ik toen geleerd heb uitdragen en mag ik mensen begeleiden met Jezus naar diepe innerlijke genezing.
Het is enkel Liefde. Geen wetjes of regeltjes, oordeel of straf. Geen religie of kerkstructuren. Geen status of aantallen. Geen podium gebeuren.
Als jij verlangt naar een diepe intieme bevrijdende liefdevolle relatie met God dan kunnen onderstaande materialen en diensten je wellicht wat op weg helpen.
Een aantal zijn gratis en sommige zijn betaald.
 
Gratis
Cursus Leven in Gods Liefde.
Deze cursus kun je volledig online doen en bestaat uit 11 lessen en vragen die je helpen God en jezelf op een nieuwe manier te leren kennen. Na elke les ontvang je via de mail ook nog eens gratis extra informatie om je te helpen op je weg.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/leven-in-gods-liefde/

Helende reis met Jezus - e-boek - video
Dit is een profetisch boekje. Een boodschap die ik van Jezus heb ontvangen en door mag geven. Het is voor velen tot grote zegen geweest.
https://www.leveningod.nl/e-books/een-helende-reis-met-jezus-profetische-boodschap.html
 
Gods Genade, je bent geliefd - e-boek -video
Tijdens mijn burn-out heb ik geleerd wat Genade betekent. Ik was mijn identiteit kwijt en mocht ontdekken. Ik heb een boekje geschreven over Gods genade naar aanleiding van mijn eigen ervaring met natuurfoto's die ik zelf heb gemaakt. Je kunt mooie en toegankelijk boekje gratis downloaden.
https://www.leveningod.nl/e-books/leven-in-genade.html
 
Betaald
Aanbieding:
Helende reis met Jezus online. Van € 75,- voor € 49,50. (geldig tot 25 mei!)
Het programma waarmee ik werk met consulten in mijn praktijkruimte heb ik omgezet naar een video traject zodat je hetzelfde programma ook vanuit huis kunt volgen aan de hand van video's.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/helende-reis-met-jezus-online/
 
Consulten één op één via telefoon, skype of in mijn praktijkruimte (voorkeur)
Voor informatie zie mijn website
https://agapecoach.nl/

LIefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert van Mierlo
Geestelijk coach/counsleor/gebedstherapeut
overzicht overige cursussen:
https://cursus.agapecoach.nl/
info@agapecoach.nl
Terug naar de inhoud