LENTEPROGRAMMA NATURAL HEALING WEVELGEM – LAUWE – ARDENNEN - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

LENTEPROGRAMMA NATURAL HEALING WEVELGEM – LAUWE – ARDENNEN

April 2019 > Week 14
Naamloos 1

LENTEPROGRAMMA NATURAL HEALING  WEVELGEM – LAUWE – ARDENNEN

1. Zaterdag 13 en zondag 14 april 2019    Workshop Schüsslercelzouten       Doe iets aan de gezondheid van uw cellen !!

2. Zaterdag 4 mei 2019  Workshop “Dialoog met de ziel”  door Olof Smit  !!    Kom luisteren naar wat uw ziel zegt !!!

3VERDER   HEERLIJKE WANDELDRIEDAAGSE ARDENNEN     vrijdagavond 7 tot maandag 10 juni 2019 (Pinksteren)

1. Unieke Workshop  Schüssler-celzouten (info op aanvraag) Wellicht voor de laatste maal !!!  Wil je iets doen aan de gezondheid van jouw cellen = jouw gezondheid ?? Dit is het moment !!

Wanneer ?  Zaterdag 13 en zondag 14 april  2019 telkens van 9 tot 17 uur.

Waar ?  Kultuur Centrum Lauwe Wevelgemstraat 20   te Lauwe  Benedenzaal

Voor wie ??  Elkeen die meer inzicht wil krijgen in een eenvoudige en diepgaande therapie – heel heilzaam voor elke mens - en dus ook voor therapeuten die een extra dimensie aan hun praktijk willen toevoegen. Na dit weekend kan je de 12 celzouten van Dr. Schüβler gebruiken ten gunste van de eigen gezondheid, met er bovenop nog een resem praktische tips vanuit de volksgeneeskunde !!!

Door wie ? De workshop wordt zeer deskundig gebracht door Jos Dassen, natuurgeneeskundige uit Rekem en reeds jarenlang vertrouwd met deze materie .

Kostprijs : 195 euro (thee, koekjes en soep inbegrepen)

Overschrijven op rek. BE11 9799 8234 2748 van Vanneste Gino met vermelding  : Workshop Schüssler celzouten.    Aantal deelnemers is beperkt !! 

Ter plaatse kan men overnachten aan een budgetvriendelijke prijs ! Graag reserveren op voorhand. Folder met extra info over Schüssler celzouten  via mail  gino.vanneste@belgacom.net te verkrijgen !!!    056/51.94.82

2. Dialoog met de ziel door OLOF SMIT (folder op aanvraag)

Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Tijdens deze workshop helpt Olof Smit  (1940), schrijver van het boek VADER AARDE en DE AARDSE TAAL, je in contact te gaan met jouw ziel en met andere zielen.  Maar wat is een ziel ? Waarom is het zo belangrijk om contact te maken met jouw ziel ? Hoe raadpleeg je ziel ? Weinig mensen die het echt weten.

Olof is messcherp in zijn uitspraken en helpt iedereen recht voor zijn raap en to-the-point tot de kern van een vraagstuk. Zijn optreden is stevig, rechtvaardig en verfrissend

Het is zijn missie om de kennis van de stammen in het Amazone regenwoud te verspreiden over de hele wereld en te helpen bij kwalen, ziektebeelden of vraagstukken.  . Iedereen die aanwezig is die dag wordt persoonlijk gecheckt op blokkades, talenten, zielsrelaties, familiale vloeken enz.

Het wordt een zeer inspirerende en mooie dag, en zeker met genoeg humor en gelach. Want Olof is een prachtige verteller.  Meer info over Olof en zijn werk kun je lezen op  www.earthfather.eu

Wanneer ? Op zaterdag 04 mei 2019 (10u00 uur tot 17u30) te Lauwe België ( benedenzaal Kultuurcentrum)      Kosten: 95,- euro inclusief koffie, thee, en versnaperingen en verse soep voor de lunch (zelf picknick meebrengen)  Let wel : plaatsen beperkt !

Je bent pas ingeschreven na aanmelding en na overschrijven van de kosten op BE11 9799 8234 2748 van Vanneste Gino met vermelding "Olof 04 mei"

(in het najaar komt Olof ook naar Wevelgem op 19 en 20 oktober 2019)

 3. ARDENNEN !!!  (folder op aanvraag)

Wandel3daagse in een uniek natuurkader !!                        “Batterijen terug opladen en nieuwe ontmoetingen”  van vrijdagavond 7 juni tot maandagnamiddag 10 juni 2019 (Pinksterweekend)

 Voor de 22ste maal lanceren  we  een wandelmeerdaagse door prachtige en niet alledaagse plekjes van de Ardennen met een 2-tal dagwandelingen in de waterige site van “Les Deux Ourthes”.  Misschien heb jij ook zin om tussendoor iets anders te doen en je onder te dompelen in de magie van de natuur !! En dit voor een bijzondere prijs !!

Kostprijs : 139 €, overnachtingen en volpension inbegrepen.      Inschrijven voor 15 mei 2019  (plaatsen zijn beperkt. wie eerst komt eerst maalt !)

Waar in de Ardennen ?  Molenhuis Berismenil (La Roche)  zie ook www.moulindebellemeuse.be

 uitgebreider folder van 1 van deze 3 aktiviteiten en info  via    gino.vanneste@belgacom.net

GEZOCHT : geïnteresseerden vr. unieke holistische opleidingscursus Bachbloemen vanaf najaar 2019 !         
Mail of telefoneer !  
info  via  gino.vanneste@belgacom.net  of contact 056/51.94.82

 

 


Terug naar de inhoud