Leef nu in de 5de dimensie in 150 praktische stappen! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Leef nu in de 5de dimensie in 150 praktische stappen!

April 2018 > Week 17
Naamloos 1

Wil je 150 praktische stappen om te leven in de 5de dimensie?

Dan is het nieuwste boek van Evelyne Desouter iets voor jou!
In haar boek 
"Leven in de 5de dimensie, 150 praktische stappen om de hemel op aarde te scheppen" neemt Evelyne je mee naar de 5de dimensie. Ze beschrijft 150 praktische stappen en tips die je dagelijks kan toepassen en gemakkelijk kan integreren in je dagelijkse leven. Daarnaast geeft ze ook een duidelijke uitleg over wat de 5de dimensie is en alle andere dimensies zijn.

Het boek bestellen kan via de 
webshop (Je betaalt €5 verzendingskosten bij een bestelling onder de €50). Heb je moeite met de online bestelling, klik dan hier voor een handmatige bestelling

Lees verder onder de foto.

 

 

Leven in de 5de dimensie is niet alleen toegankelijk voor enkele 'uitverkorenen', maar voor ieder mens. Wat ervoor nodig is is een zeker bewustzijn, discipline en de wil om anders in het leven te staan. Door zelf de nodige (kleine) veranderingen in je leven aan te brengen, zal je zien dat de wereld rondom jou ook zal veranderen. Je zal ervaren dat jij zelf de hemel op aarde kan scheppen in jouw leven. Alles wat je nodig hebt, is de wil en de moed om elke dag een kleine stap te zetten in die richting!

Hieronder vind je alvast een voorproevertje van de stappen die jij kan zetten naar een leven in de 5de dimensie.
 

 

In de 5de dimensie is onze scheppingskracht veel sterker en sneller dan in de 3de dimensie. Wat we denken en waar we onze focus op richten, realiseert zich heel snel.
Wanneer we het goede in de ander zien, zal dit goede groeien.
We zijn vaak meer bereid het goede in de ander te zien dan in onszelf.
Meestal zijn we geneigd ons te fixeren op wat niet goed is in ons. Stel: je krijgt 10 lovende en waarderende opmerkingen over de kwaliteit van je werk en 1 kritische opmerking. Of: je doet 50 dingen goed en je maakt één fout. Waaraan denk je dan het meest? Waarschijnlijk aan datgene wat niet goed ging, aan die éne negatieve opmerking.
Vaak hebben we deze manier van onszelf te bekijken ontwikkeld toen we nog kind waren, toen de ‘foute’ dingen meestal meer aandacht kregen dan de goeie dingen.

Door je aandacht echter op de fouten of het negatieve te richten, versterk je hun kracht en creëer je twijfel, gebrek aan zelfvertrouwen en angst.
Als je het goede in jezelf ziet, zal je je beter voelen, minder angstig zijn, meer zelfvertrouwen hebben en meer open zijn in contacten met anderen.
 
Stap van de dag
Besteed vandaag aandacht aan het goede in jezelf.
Kies één ding dat je goed vindt aan jezelf.
Misschien ben je heel vriendelijk, open, zorgvuldig, warm, opmerkzaam, behulpzaam, rustig, empathisch, gedisciplineerd…
Neem de tijd om te zien dat je deze goede kwaliteit daadwerkelijk bezit en wees je de hele dag bewust dat je die kwaliteit in je meedraagt.
Straal haar uit in je woorden, gedachten en daden.

 


Ben je geïnteresseerd in het boek 
"Leven in de 5de dimensie, 150 praktische stappen om de hemel op aarde te scheppen"dan kan je dit boek kopen via de webshop op http://evelynedesouter.be (Je betaalt €5 verzendingskosten bij een bestelling onder de €50). Heb je moeite met de online bestelling, klik dan hier voor een handmatige bestelling
Wens je het boek liever zelf op te halen, dan kan dat na afspraak in haar praktijk in Stationsstraat 49, in Oostkamp. Een afspraak maken voor de afhaling kan door een mailtje te sturen naar info@evelynedesouter.be.
Tijdens de voordrachten van Evelyne Desouter is het boek natuurlijk ook beschikbaar! 
Klik hier voor de data van de voordrachten.

Wil je op de hoogte blijven van de voordrachten, acties en producten van Evelyne Desouter? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de 
websitehttp://evelynedesouter.be. Of like haar pagina op Facebook.
 

 

Evelyne Desouter is transformatiecoach en experte in het leven in de 5de dimensie.


Na jarenlange opleidingen in binnen- en buitenland en heel veel persoonlijke ervaringen, kijkt ze er naar uit om al haar kennis en praktische oefeningen te delen met hen die geïnteresseerd zijn hun leven vanuit een hogere dimensie te leven en te beleven.
Voor meer informatie: ga naar http://evelynedesouter.be

 

Terug naar de inhoud