Kom je ook naar de grote Opstellingsdag op 10 november? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Kom je ook naar de grote Opstellingsdag op 10 november?

September > Week 36
Naamloos 1

 


Kom je ook naar de grote Opstellingsdag op 10 november?

Ervaar het directe effect van systemisch werken
creatiefmetopstellingen.com/agenda

Leer van meer dan 20 ervaren coaches


Op 10 november 2019 organiseren we de derde jaarlijkse Opstellingsdag in hartje Gent. Ben jij er ook bij? Met deelnemers en opstellers uit heel Vlaanderen en Nederland waren de eerste twee edities erg succesvol. Dit jaar zetten we in op nóg meer verdieping en diversiteit in vragen, thema’s, inzichten en stijlen.

Een familieopstelling geeft inzicht en antwoord voor een nieuwe richting

Een familieopstelling is een bijzondere manier om de samenhang tussen personen en gebeurtenissen te ontdekken, zowel in je persoonlijke als zakelijke context. Zonder al te veel invloed vanuit je denken, geeft de opstelling je informatie over jezelf, de mensen om je heen en de invloed van bepaalde verhoudingen en situaties op de verschillende personen daarin. Uitgaande van de centrale vraag, begeleidt de opsteller de vraagsteller samen met de andere opgestelde personen naar nieuwe inzichten. Je zult zien dat elke opstelling je ervaring en relatie met bepaalde personen en situaties radicaal verandert!

Opstellingen zijn relevant voor jou, privé én in je werk

Ben je bedrijfs-, team- of persoonlijke coach, trainer, therapeut, arts of ondernemer? Begeleid je mensen persoonlijk of in groepen? Ben je op persoonlijke vlak toe aan een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Of ben je ondernemer en loop je tegen knelpunten aan in je organisatie of activiteiten? Kom dan naar de derde Opstellingsdag 10 november in Gent. Deze dag is ideaal voor het vinden van antwoorden op belangrijke (levens)vragen en knelpunten. Voor jou persoonlijk en ook voor de mensen die je adviseert of begeleidt. Tijdens de dag kun je meedoen aan workshops van meer dan twintig  verschillende opstellers en doe je in elke workshop verschillende opstellingsoefeningen. Zo maak je kennis met diverse coaching-stijlen en leer je heel veel, óók via vragen van anderen.

Klik hier om je in te schrijven en geniet nog van de vroegboekkorting.

 

 

Wil je verder op de hoogte blijven van al onze activiteiten of wil je meer informatie? Dat kan op onze website creatiefmetopstellingen.com of stuur een mail naar info@lies-ameeuw.com of jill@lies-ameeuw.com

Terug naar de inhoud