Kijk waarmee hypnotherapie u helpt - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kijk waarmee hypnotherapie u helpt

Maart 2017 > week 13
Naamloos 1

Kijk waarmee hypnotherapie u helpt

INHOUD

1 Wat is hypnose?

2 Waarmee helpt hypnotherapie u?

3 Wat doen wij?

4 GRATIS test.

5 Win een gratis sessie

6 Contactgegevens

 

1 Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van mentale en fysieke ontspanning gecombineerd met concentratie.  Het is niet zo dat je helemaal weg bent.  Je blijft je steeds van alles bewust en behoudt de volledige controle over de situatie.

Hypnose werd al gebruikt in de tijd van de Egyptenaren, Grieken en Romeinen.  De laatste decennia zijn de technieken en toepassingsmogelijkheden enorm toe genomen.

 

Tijdens hypnose wordt de kritische factor die zich tussen het bewustzijn en onderbewustzijn zit, gedeeltelijk aan de kant geschoven.  Zo komt het onderbewustzijn open te staan voor suggesties die de hypnotiseur geeft.  Het onderbewustzijn zorgt ervoor dat de gewenste veranderingen plaats vinden.  Deze veranderingen worden voor de sessie besproken door de cliënt en de hypnotherapeut.  .  Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hypnotherapie.vlaanderen

 

 

2 Waarmee helpt hypnotherapie u?

Hypnotherapie helpt u met bijna elk probleem op fysiek, emotioneel  en mentaal vlak.  Het werkt snel en effectief.  De veranderingen zijn blijvend, tenzij ze terug opgeheven worden met een andere sessie hypnose.  Er zijn geen nevenwerkingen.  Hypnotherapie heeft een slaag percentage van 95%.

In ons logo staan enkele van de vele toepassingen.  Voor een meer gedetailleerd overzicht kunt u terecht op onze website.  Indien u twijfelt of hypnotherapie u kan helpen,  mag u altijd contact met ons opnemen.  We helpen u graag verder.

3 Wat doen wij?

Om te beginnen behandelen we mensen met hypnotherapie.  Dit gebruiken we om problemen op te lossen die zich bevinden op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.  De problemen die we oplossen zijn zeer talrijk.  Hypnotherapie kent dus vele toepassingen.  Enkele problemen die met hypnotherapie  dikwijls opgelost worden zijn:  stoppen met roken, afvallen/vermageren, fibromyalgie, CVS, allergieën, betere resultaten op school, enz…

Verder doen we sporthypnose.  Dit gebruiken we om sportprestaties bij onze cliënten snel en effectief te verbeteren.  Dit toepassingsgebied is vrij recent.  Bekende sporters als Rafaël Nadal, Mike Tyson, Tiger Woods en vele anderen hebben sporthypnose gebruikt om aan de top te geraken en te blijven. 

De sessies gaan in principe door in onze praktijk.  Maar we doen ook Skypenose (hypnose via Skype).  Ook Skypenose heeft een slaagkans van 95%  en heeft bovendien het voordeel dat je geen verplaatsingen hoeft te doen.

In vele gevallen is één sessie voldoende.  Soms zijn er meerdere sessies nodig.  Hoeveel sessies er nodig zijn is afhankelijk van verschillende factoren.   Al de sessies worden uitgevoerd door een gediplomeerd hypnotiseur volgens het Jeffrey Stephens protocol in combinatie met de Dave Elman inductie.

 

4 GRATIS test.

 “The Swan” is een vrij recente techniek die gebruikt wordt om rechtstreeks met het onderbewustzijn te communiceren.  Zoals u ondertussen waarschijnlijk al weet is het onderbewustzijn verantwoordelijk voor verschillende problematieken maar kan ze gelukkig deze problematieken ook oplossen.

Door gebruik te maken van deze techniek kunnen we te weten komen of u via hypnotherapie geholpen kan worden met uw specifieke problematiek.  Deze test is volledig GRATIS.

De techniek kan ook gebruikt worden als therapie op zich.  Dit is vooral handig voor mensen die liever niet onder hypnose willen gebracht worden. In sommige gevallen kan deze techniek beter dienen als therapievorm dan hypnotherapie.  In combinatie met hypnotherapie versterken deze therapievormen elkaar.  Succes is dus voor bijna 100% verzekerd.

 

In onderstaande film (in het Engels) kunt u zien hoe deze techniek zowel als communicatiemiddel als therapie gebruikt wordt.  Het betreft hier een vrouw die een fobie heeft.  Ze is zeer angstig als ze lange grote gebouwen ziet.

https://www.youtube.com/watch?v=x8ke7-_gkUw

5 Win een gratis sessie

U kunt een gratis sessie hypnotherapie, sporthypnose of Skypnose winnen.  Het enige wat u daar voor hoeft te doen is te surfen naar www.hypnotherapie.vlaanderen en u aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.  Elke 11de persoon die zich aanmeldt wint een gratis sessie.  Deze kunt u voor uzelf gebruiken of schenken aan iemand anders.

6 Contactgegevens.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hypnotherapie.vlaanderen

Voor vragen of een afspraak mailt u naar info@hypnotherapie.vlaanderen   of telefoneert u naar 0032/(0)485919177.  We helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

Wij wensen u op elk vlak een goede gezondheid.

Het team van hypnotherapie.vlaanderen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu