Judith Lamboo interviewt Hilde Van Bulck - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Judith Lamboo interviewt Hilde Van Bulck

Augustus
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Bewustzijnsarchitect - Spreker - Schrijver

Systemisch opsteller en adviseur


Met een passie voor onderwijs

AMI Activator - Motivator - Inspirator
JUDITH LAMBOO INTERVIEWT HILDE VAN BULCK
LEVEN VANUIT JE LICHT ALS WEGWIJZER.

Augustus 2022

Beste lezer,

Leven vanuit het Licht als wegwijzer is zeker het grootste geschenk dat ik ooit heb mogen ontvangen. Het heeft mijn leven en mijn innerlijk welzijn drastisch veranderd. Niet enkel dat van mij, maar ook van de mensen die dicht bij me leven. Dit betekent niet dat ik geen hindernissen meer op mijn pad ben tegengekomen. Jazeker, ze kwamen in de vorm van wegomleidingen, rotsen op de weg, overstromingen en botsingen, weliswaar in figuurlijke zin. Op dit moment ... meer lezen...

In het interview stip ik aan dat scholen (Vanaf 53:04) op de drempel staan om de keuze te maken meer Licht door het systeem te laten stromen... meer lezen... Scholen die dit beter willen begrijpen en/of toepassen kunnen me hierover contacteren. 


Ik deel graag het mooie interview dat Judith Lamboo van me afnam in het kader van haar reeks Lichte gesprekken. Het mag je inspireren in richtingen die je niet verwacht. Veel luisterplezier. 

Hilde Van Bulck

P.S. Vind meer inspiratie in mijn andere blogartikels

Leven vanuit het Licht als wegwijzer.
AL-een met het Licht, voelt nooit alleen. 
Stimulans voor persoonlijke groei.
In de kalender voor het najaar vind je activiteiten waarin de stroming van het Licht voelbaar is. Reserveer alvast je plaats en geniet van de vroegboekkortingen.

Dankjewel

Beste lezers,

Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Velen onder jullie hebben al kunnen genieten van mijn werk en hebben zich de inzichten eigen gemaakt en geïntegreerd in je leven en je werk. Dank je wel om ambassadeur te zijn van mijn werk en er met zoveel mogelijk mensen over te praten of de inspiratiemail te delen. Hoe meer mensen ontwaken, hoe bewuster we op deze mooie planeet aarde kunnen samen-leven.

Met levenslustige groet

Hilde Van Bulck

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om 'bewust aanwezig zijn' op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2022 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com

Mijn contactgegevens zijn:
Hilde Van Bulck - Samtati BV
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium


Terug naar de inhoud