Jouw boek in alle boekwinkels van Nederland en Vlaanderen. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Jouw boek in alle boekwinkels van Nederland en Vlaanderen.

Mei 2018 > Week 18
Naamloos 1

Stel je voor, hoe jouw verhaal mensen kan inspireren tijdens de donkerste periode van hun leven. Jouw boek kan de levens van andere mensen veranderen. Jouw wijsheid en inzichten maken het verschil. Het is nu tijd om jouw boek in de wereld te brengen.

Wij helpen je van boekidee tot uitgave.Wij helpen je van boekidee tot uitgave.

Paris Books is een iniatief van de bestsellerauteur Geert Kimpen.
De uitvoerende uitgever is auteur Michelle Shanti.
Wij willen een nieuwe wind laten waaien door uitgeefland. Wij willen met andere auteurs onze krachten bundelen, en gezamenlijk onze boeken de wereld in brengen. Wij geloven in de ondernemende kracht van auteurs die baas in eigen boek willen zijn.

 

Kom met ons praten over jouw boekproject.

Welkom bij Paris Books!Een uitgeverij voor Schrijvers van Schrijvers.


Neem contact met ons opvoor al uw vragen over het uitgeven van een boek via Paris Books, schrijfcoaching, evaluatie van uw manuscript, en over de mogelijkheid om uw boek door een professional te laten schrijven. U kunt met ons een live, bel, of skypeafspraak maken.

Ons kantoor is gevestigd in Bodegraven (bij Gouda in Nederland), maar voor onze Belgische auteurs komen we graag naar Antwerpen om daar af te spreken.

Mail uw vraag aan: michelleshanti71@gmail.com , of bel onze uitvoerende uitgever Michelle Shanti, tel. 06/20 73 57 33, vanuit België 0031 6 20 73 57 33

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Terug naar de inhoud