Je breekt niet, maar je breekt door. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Je breekt niet, maar je breekt door.

Augustus 2021 > week 32
Je breekt niet, maar je breekt door.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Bewustzijnsarchitect - Spreker - Schrijver
Systemisch opsteller en adviseur, met een stevige passie voor onderwijs & energetisch bewustzijn.

Facilitator voor onderwijs bij OOTF
AMI Activator - Motivator - Inspirator
 
Je breekt niet, maar je breekt door.
We zijn weer met de familieopstellingen e.a. gestart.
Opleidingen, workshops en webinars waarbij je jezelf voelt groeien.

Augustus 2021
Inhoud
 • Intro: Je breekt niet, maar je breekt door. 
 • Zo ervaren cursisten de begeleiding van hun doorbraakproces.
 • Familieopstellingen
 • In het vuur van de 7 stralen.
 • Energetische groepshealing
 • Ik ben een vitaliteitsmiljonair Nieuw!  Extra bonus exclusief voor de deelnemers. 
 • Opstellingen met de 7 stralen Nieuw!
 • De levendige stilte. De integratie van ziel en persoonlijkheid. Nieuw!
 • Lichte gesprekken over de dood
 • Individuele coaching met een spiegelend effect
 • Onderwijsinspiratie
 • Kalender
 • Online
Beste lezer,

Onlangs kwam ik deze wondermooie tekst tegen. Ik laat je graag mee genieten.  

Ik: Dag Universum
Universum: Hallo
Ik: Ik breek. Ik ga kapot. Kunt U de stukjes weer samenvoegen?
Universum: Liever niet.
Ik: Waarom niet?
Universum: Omdat jij geen puzzel bent.
Ik: Maar wat denkt U dan van al die stukken van mijn leven die op de grond neervallen?
Universum: Laat ze daar maar een tijdje liggen. Er is een reden waarom ze gevallen zijn.
Neem de tijd en besluit dan of je bepaalde stukjes terug wilt hebben.
Ik: U snapt het niet. Er blijft niets meer van me over. Ik breek!
Universum: Nee, jij bent degene die het niet snapt. Je breekt dóór.
Je hebt alleen last van groeipijnen. Je schudt die stukken zelf van je af en er zijn mensen in je leven die je tegenhouden.
Je breekt niet. Je wordt juist héél. Relax. Haal maar eens diep adem en laat die dingen die je niet meer nodig hebt van je afvallen. Stop ermee die stukjes vast te houden die niet meer bij je passen. Laat ze maar vallen. Laat ze maar los.
Ik: Maar als ik dat ga doen, wat blijft er dan nog van me over?
Universum: Alleen het allerbeste van jou.
Ik: Ik ben bang om te veranderen.
Universum: Dan zal ik je het nog eens zeggen: JE BENT NIET AAN HET VERANDEREN, MAAR AAN HET WORDEN!
Ik: Maar wie word ik dan?
Universum: Dan word je zoals ik je heb gecreëerd! Iemand die licht uitstraalt en liefde en menslievend is, vol van hoop, moed, vreugde en barmhartigheid, genade en medelevend. Ik heb je geschapen voor veel meer dan die kleine stukjes waartoe je besloten hebt jezelf mee op te leuken en waaraan je je met alles wat in je is en vol angst aan vastklampt. Laat die dingen van je afvallen. Ik hou van je! Verander niet! Wordt! Wordt! Wordt zoals Ik je heb gemaakt. Ik zal jou daar tot in lengte van dagen aan blijven herinneren.
Ik: Daar gaat weer een stukje.
Universum: Yep. Laat maar gaan.
Ik: Ik ben dus niet gebroken?
Universum: Natuurlijk niet! Je bent aan het doorbreken, net als de dageraad. Een nieuwe dag breekt aan.

John Roedel
Uit het Engels vertaald door Marianne Bijlsma
Edit: God vervangen door Universum


Dit is toch een mooie tekst om de dag mee te beginnen! Het is een tekst die hoop geeft en je aanmoedigt om door te gaan. Hij herinnert je eraan dat de moeilijkheden die je tegenkomt deel uitmaken van je groeiproces. Ik merk dat cliënten en cursisten bang zijn voor die groeipijnen. Ze komen een opleiding of een begeleiding volgen met een bepaald doel voor ogen, maar zo gauw ze een innerlijke weerstand, verdriet of angst tegenkomen, gaan ze ervan uit dat het niet goed gaat. Terwijl het juist een teken is dat er beweging ontstaat in het gevraagde thema. Vergelijk het met dagelijkse dingen. Als je de grote schoonmaak wil doen, is er eerst rommel en vuiligheid. Als je je huis wil renoveren, is er eerst afbraak voordat de opbouw start. Als er wegenwerken worden uitgevoerd, staan er eerst vertragingsborden voor je terug met de gewone snelheid verder kunt rijden. Je vindt alvast nog vele andere voorbeelden. Als je een bepaald doel in je leven of je bewustzijn wil bereiken, kom je eerst chaos, schijnbare wegomleidingen en rommel tegen. Je bent gestart. Het is dan niet het moment om te stoppen. Wat je wel kunt doen, is vertragen, stilstaan bij wat er gebeurt, je realiseren dat je oude pijnen en patronen op pensioen wensen te gaan. Het is begrijpen dat er eerst ruimte moet worden gecreëerd voor er opnieuw voedende patronen kunnen toegevoegd worden. 

Het is begrijpelijk dat zulke momenten heftig kunnen zijn. Je hebt het idee dat je jezelf kwijt bent, je op een rond punt staat waarvan geen enkele afslag je duidelijk maakt waar je naartoe wil. Velen omschrijven het als een vacuüm. Wie de tijd neemt om de periode waarin niets duidelijk lijkt te aanvaarden en te integreren, merkt op een bepaalde dag dat er zich als uit het niets nieuwe kansen en perspectieven zichtbaar worden. Het is de dag dat ik een brede glimlach zie, enthousiast plannen hoor uiteen zetten. Het is de dag dat er opnieuw vanuit een goed tempo geleefd wordt. Je bent niet gebroken, maar je bent door je weerstanden heen gebroken. Je breekt door in de richting van je doel. Je staat op een nieuw podium te stralen. Het leven ziet er opnieuw kleurrijk uit. 


De opleidingen die je bij mij volgt, zetten het proces van doorbreken in gang. Ik doe niets liever dan dit soort processen te begeleiden omdat ik weet dat na het breekpunt de zon weer door de wolken schijnt. Het geeft me een gevoel van intense vreugde. In mijn leven heb ik de vacuümmomenten leren overstijgen. Veel heb ik zelf geleerd en geoefend. De beloningen, die van een andere aard zijn dan bijvoorbeeld een Porsche ontvangen, zijn talrijk. Eén van de allergrootste beloningen is het feit dat ik mijn expertise op dit vlak al aan vele cursisten en cliënten heb mogen doorgeven. Ik mag hun strijd van nabij volgen, maar ook het moment van doorbraak. Dan maak ik een innerlijke vreugdesprong en slaak ik een uiterlijke kreet van vreugde en tevredenheid. Hieronder vind je enkele getuigenissen van hoe cliënten mijn begeleiding ervaren. 

Door zoveel mensen te mogen begeleiden, groei ik zelf in deskundigheid, wat zich weer verder vertaalt in de volgende trainingen. Dit najaar staan er opnieuw 'doorbraak'opleidingen op het programma. We starten opnieuw met de maandelijkse familieopstellingen, waarvoor je best tijdig inschrijft als je een eigen opstelling wenst. De plaatsten zijn snel volzet. We gaan verder met de zeer succesvolle opleiding rond de zeven stralen die ik vorig jaar ben opgestart en we integreren ze in het systeem van de opstellingen. Het resultaat en de werkwijze hebben ons sterk verrast. In de kracht van de zeven stralen vinden we vele toepassingen. Tijdens de tweedaagse De levendige stilte brengen we jou naar je diepste niveau van rust en balans. Een absolute aanrader in een hectische wereld. Zelfs in relatie tot geld kunnen we de werking van de stralen inzetten. Tijdens de workshop Ik ben een vitaliteitsmiljonair brengen we je oude geldwonden tot rust. Voor deze opleiding kan ik jou een extra bonus aanbieden zonder dat je meer betaalt. Geldarchitect Tom Horemans is mijn gast en komt eenvoudige en praktische tips uitleggen om te besparen en je bankrekening gezonder te maken. Let wel, deze bonus is enkel voor diegenen die deelnemen aan de opleiding. Ze kan niet apart worden gevolgd. De online energetische groepshelingen zijn niet enkel een weldoend geschenk voor jezelf, maar bereikt de mensheid die heling nodig heeft. De eenvoud en doeltreffendheid van de heling raakt je in het hart. 

De zon die door de wolken breekt, wordt als weldadig ervaren. Zo is het ook met jouw doorbraak. Het is een weldaad voor jou, je omgeving en jouw zin in leven. De opleidingen kunnen je die steun geven, dat duwtje, die liefdevolle blik die je nodig hebt, om ervoor te gaan. Word de zon in je eigen leven!

Met levenslustige groet

Hilde 
Zo ervaren cursisten de begeleiding van hun doorbraakproces.
Een nieuwe reeks familieopstellingen staat klaar om onbruikbaar geworden patronen onder ogen te zien en meer liefde en innerlijke ruimte te ervaren.
Doelgroep: Iedereen die niet meer met dezelfde thema's wil blijven worstelen.
Data: We starten op 8 augustus. Andere data: zie kalender
Locatie: GWWC - Borsbeek
Lees meer...
Ik schrijf me in als representant of voor een eigen opstelling.
Transformatietraject: In het vuur van de 7 stralen. Tijdloze wijsheid die je trilling verhoogt. Exploreer de domeinen van je bewustzijn. Breng je energie in balans en activeer je levenskracht.
Doelgroep: Voor iedereen die innerlijk meesterschap wil verwerven. 
Data: Start 3 september. Andere data: zie kalender
Locatie: GWWC - Borsbeek

Lees meer...
Vroegboekkorting t.e.m. 1 augustus
Ik verhoog mijn trilling en schrijf me in voor 'In het vuur van de 7 stralen'.
Online webinar:  Energetische groepshealing - Laat liefde je overkomen - Poëtisch elegant, diepgaand en individueel divers. 
Doelgroep: Voor iedereen die wil helen door het toelaten van liefde.
Data: Maandelijks. Start 11 september 2021. Andere data: zie kalender
Locatie: webinar - online
Lees meer...
Ervaring van vorige deelnemers
Ik laat helende liefde toe en schrijf me in voor de energetische groepshealingen.
Workshop: Ik ben een vitaliteitsmiljonair.  Genees je geldwonden uit het verleden. Nieuw!
Doelgroep: Voor iedereen die een einde wil maken aan het geldtaboe in zijn/haar leven.
Data: 12 -19 - 26 september 2021
Locatie: GWWC - Borsbeek
Vroegboekkorting t.e.m. 1 augustus
Gratis inspiratiewebinar op 23 augustus
Lees meer...
Ervaring van vorige deelnemers
Extra bonus exclusief voor de deelnemers aan de workshop van 12 - 19 - 26 september, zonder meerprijs. Mijn gast geldarchitect Tom Horemans brengt zeer duidelijke en eenvoudige tips om je geldsituatie in evenwicht te brengen. Eenvoudig toe te passen. Nieuw! 
Ik schrijf me in op de GRATIS inspiratiewebinar 'Ik ben een vitaliteitsmiljonair'.
Ik schrijf me in op de workshop 'Ik ben een vitaliteitsmiljonair'.
 "Het leven beweegt als een dans
 op het ritme van je innerlijke muziek
 met stappen die je uitdagingen symboliseren.
 Leiden en geleid worden
 in een harmonisch spel 
om levensvreugde te ervaren."
Hilde Van Bulck
Kennismakingsavonden en dagworkshop: Opstellingen met de 7 stralen. De werking van de 7 stralen is gemakkelijk integreerbaar en brengt grote vreugde met zich mee. Hetzelfde maar toch anders dan een gewone familieopstelling. Nieuw!
Doelgroep: Voor iedereen die de verbazingwekkende werking van de 7 stralen wil ervaren.
Data: 23 september - 24 oktober - 17 december 2021
Locatie: GWWC - Borsbeek
Lees meer...
Ik schrijf me in op de kennismakingsavond over 'Opstellingen met de 7 stralen'.
Ik schrijf me in voor de dagworkshop 'Opstellingen met de 7 stralen'.
Tweedaagse herbronningsworkshop: De levendige stilte. De integratie van ziel en persoonlijkheid. Een geschenk van rust en balans in een hectische wereld. Nieuw!
Doelgroep: Voor iedereen die de vraag 'Wie ben ik?' helder wil krijgen.
Data: 2 en 3 november 2021
Locatie: Koningsteen - Kapelle-op-den-Bos
Overnachting mogelijk.
Lees meer...
Ik gun mezelf rust en balans en schrijf me in voor 'De levendige stilte'.
Lichte gesprekken over de dood. Gesprekken in huiskamerstijl. Omdat er een grote nood is aan een andere kijk op de overgang.
Doelgroep: Voor iedereen die rouw en verdriet een plaats wil geven en nieuwe perspectieven wil openen in het gezelschap van personen met een gelijkaardige ervaring.
Data: 4 en 5 november 2021
Locatie: Samtati - Duffel
Plaatsen beperkt
Lees meer...
Ik neem graag deel aan 'Lichte gesprekken over de dood.'
Individuele coaching met een spiegelend effect
Doelgroep: Voor iedereen die de persoonlijkheid wil integreren in een hoger bewustzijnsveld.
Data: Volgens afspraak
Locatie: live Samtati - Duffel of online via zoom
Lees meer...
Ik boek een afspraak voor een individuele coaching
"Het is de tegenwind die de vlieger doet opstijgen."
Tegeltjeswijsheid
The Teaching experience: In groep en individueel: Advies - Coaching - Opleidingen - Onderwijsopstellingen - Trajecten.
Kwalitatieve en integere benadering van onderwijsthema's voor onderwijsprofessionals.
Doelgroep: Alle niveaus - Beleid - Schoolbesturen - Coördinerende directeurs-  Directie - Middenkader - Leerkrachten (+ in opleiding) - Docenten - Zorg - ...
Lees meer...

 
Lees mijn recentste blogartikel over onderwijs.
Ik schrijf me in voor één van de opleidingen van 'The Teaching experience'.

Dankjewel

Beste lezers,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Velen onder jullie hebben al kunnen genieten van mijn werk en hebben zich de inzichten eigen gemaakt en geïntegreerd in je leven en je werk. Dank je wel om ambassadeur te zijn van mijn werk en er met zoveel mogelijk mensen over te praten of de inspiratiemail te delen. Hoe meer mensen ontwaken, hoe bewuster we op deze mooie planeet aarde kunnen samen-leven.

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2021 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com


Terug naar de inhoud