opleiding “Angel Light Reader en Teacher" - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

opleiding “Angel Light Reader en Teacher"

Oktober 2016 > week 40
Naamloos 1

jaaropleiding.jpg
Lieve Mensen,

 

Deze opleiding heeft als doel je te herinneren aan je eigen communicatiegaven met de Engelen, Meesterenergieën, Natuurwezens, Dieren en Geliefde Overledenen en de nog eventuele blokkaden te helen. Na deze opleiding kan je ook zelf readings in privé-sessies aanbieden of meditatie avonden en workshops organiseren. Daarom gaan we ook vaak praktisch oefenen in het geven van readings en in het leiden van meditaties. De opleiding bestaat uit acht modules van telkens twee dagen. De eerste vier modules (Angel Light Intuition) zijn diepgaande basismodules, waarin we ons weer bewust worden van onze eigen energie en onze eigen channel kanalen. We leren deze ook bewust terug te gebruiken en we bespreken hoe we in onze kracht en energetisch evenwicht kunnen blijven in ons dagelijks leven. In deze vier modules is het doel jou eigen verbinding met je hart, je ziel, je hogere zelf en met je begeleiding te helen en te versterken. We brengen in deze modules vooral heling in persoonlijke en groepsthema´s.

In de modules vijf, zes en zeven gaan we onze channel kennis nog verbreden en gaan we leren hoe we deze mogen in dienst stellen voor derden.  Tijdens deze modules geven we veel aandacht en tijd aan het opbouwen van reading ervaring

We leren in deze modules ook hoe we meditatie avonden of workshops kunnen vormgeven en leiden. We leren ook het channelen van de thema´s van de groep en we gaan praktisch oefenen in het geven van meditaties.

Als afsluiting gaan we in module acht uitleggen hoe dierencommunicatie werkt en gaan we dierenreadings oefenen. We leren in deze module ook de wereld van onze Overleden Geliefden kennen en we gaan met hen channelen in een veilige omgeving.

De eerste vier modules zijn ook afzonderlijk te boeken voor mensen die vooral zich willen verdiepen in hun eigen channel ervaring en persoonlijke heling willen brengen.

De data voor de opleiding “Angel Light Intuition” zijn:

 

Zaterdag 5 november en zondag 6 november 2016.

Zaterdag 10 december en zondag 11 december 2016.

Zaterdag 14 januari en zondag 15 januari 2017.

Zaterdag 11 februari en zondag 12 februari 2017.  

 

De data voor de opleiding “Angel Light Reader en Teacher” zijn:

 

Zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2017.

Zaterdag 8 april en zondag 9 april 2017.

Zaterdag 13 mei en zondag 14 mei 2017.

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017.

 

Beide dagen beginnen we om 9.30 uur tot 17 uur met één uur middagpauze. Je mag een eigen lunchpauze meebrengen.  In de namiddag maken we een korte koffie en thee pauze met een stukje taart.

 

De lessen zullen plaatsvinden in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder.

 

De deelnameprijs per weekend bedraagt 180 Euro incl.  Syllabus, Water, koffie, thee en koekjes. Dit mag voor het begin van elk weekend overgeschreven worden.

 

Bij volledige deelname van de opleiding zal er ook een certificaat als “Angel Light Reader en Teacher” worden gegeven.

 

Als je er tijdens de informatie avond niet bij kan zijn maar toch graag meer informatie zou willen ontvangen kan je me ook een mail sturen via info@cindyvannoppen.be

 

Iedereen is van harte Welkom,

 

Met Liefde,

Cindy Vannoppen

 

Voor meer informatie zie : www.cindyvannoppen.be

 

 

 

 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu