Introductie Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy, en de Coaching workshop - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Introductie Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy, en de Coaching workshop

Februari 2020 > Week 9
Naamloos 1

 

Introductie Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy, en de Coaching workshop

 

Leer met Regenesis-Touch in één weekend hoe je jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven.

 

En iedereen kan het, dat garanderen wij je.

 

In deze 2-daagse workshop, gebaseerd op het werk van de beroemde Amerikaanse therapeut Robert Rasmusson, leer je hoe je de Blue Dot Energy, die aan de basis ligt van deze Healing methode, op te wekken, te versterken en te gebruiken voor jezelf en de genezing van anderen. Een intensieve en bijzondere training waarin je vrij snel resultaat ervaart.

 

Regenesis-Touch is een eenvoudige methode om jezelf of anderen te genezen. De methode is zeer toegankelijk, nuchter en met beide benen op de grond. Het is een manier die snel en effectief werkt. Allemaal hebben wij het in ons om te helpen genezen. Werkelijk iedereen kan het!

 

Leer de beroemde Atlas behandeling.

Alleen deze behandeling al kan vele fysieke en emotionele problemen oplossen zoals hoofdpijn, migraine, nekklachten, rugklachten, hernia, scoliose, vermoeidheid, depressie, fybromyalgie, enzovoorts.

 

Leer de Blue Dot Energy gebruiken, de krachtigste energie die er bestaat.

Het krachtigste energie medicijn zonder bijwerkingen.

 

Lees meer over de workshop Regenesis-Touch klik hier.

           

NIEUW. In 2020 wordt Regenesis-Touch ook in West-Vlaanderen gegeven.

 

Agenda

14 en 15 maart 2020, The Healing Garden in Sint-Martens-Latem

13 en 14 juni 2020, de Oude Abdij in Kortenberg

12 en 13 september, de Oude Abdij in Kortenberg

21 en 22 november, The Healing Garden in Sint-Martens-Latem

schrijf je hier in.

 

Energetische therapie is de door patiënten de meest gevraagde alternatieve geneeswijze. Jouw hulp is hard nodig, er is zoveel werk te doen, volg daarom de workshop Regenesis-Touch.

 

COACHING WORKSHOP: VOOR HET EERST NU OOK IN BELGIË

Ongeacht wat voor soort praktijk je hebt, allemaal hebben wij gesprekken met onze cliënten om hem of haar zo goed mogelijk te helpen.

 

Loopt het contact met je cliënt af en toe niet zo lekker? Gaan de gesprekken soms moeizaam? Vermoed je waar het probleem ligt maar bereik je hiermee jouw cliënt niet?

 

GOED CONTACT KUNNEN MAKEN IS DE BASIS VOOR HEALING

De gesprekstechnieken die je daarbij gebruikt kunnen vaak beter. Een gesprek is namelijk niet alleen wat je hoort, maar ook wat je ziet en wat je voelt. Kortom, alle verbale en non-verbale informatie die je van je cliënt krijgt. Kom naar de workshop en leer hoe je het maximale effect uit je gesprek kunt halen en hiermee het contact verder kan verbeteren.

 

IN DE COACHING WORKSHOP LEER JE DE VAARDIGHEDEN OM JE COMMUNICATIE NAAR EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN

 

Als je met mensen werkt is het van groot belang dat je je bewust bent van de onderlinge communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Maar ook dat jij je bewust bent van je eigen gedrag, houding en stijl, want ook die hebben een groot effect op je cliënt. Als jouw cliënt zich niet veilig voelt zal deze nooit zijn diepe ware gevoelens tonen.  Hierdoor kom je als behandelaar niet bij de gevoelens of emoties die de basis vormen van het probleem.

Verschillende technieken komen in de coaching workshop aan bod zodat je een brede basis hebt om met je cliënten te kunnen werken. Denk hierbij aan:

* empatisch vermogen

* het stellen van open vragen

* luisteren, samenvatten en doorvragen

* spiegelen

* het probleem achter het probleem

* doelen stellen

* en nog veel meer.

 

De workshop is een ‘must’ voor (aankomende) behandelaars, ongeacht wat voor een praktijk je hebt of wilt beginnen. Het belicht alle aspecten die voor een goede en gedegen begeleiding en coaching van je cliënten nodig zijn.

 

17 t/m 19 april 2020, de Oude Abdij Kortenberg

Schrijf je nu in

 

 

 

Terug naar de inhoud