Inspirerende zomerse vakantieweek en sound healer opleiding najaar 2017 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inspirerende zomerse vakantieweek en sound healer opleiding najaar 2017

Juni 2017 > week 26

Inspirerende vakantieweek
in the Dome Center, Alicante, Spanje

van 9 tot 15 juli 2017

klank, ritueel & creativiteit
onder de Spaanse zon

Mieke Polfliet (Thuis in Jezelf, Belgie) en Michele Averard (The Association of Sound Therapy, Spanje) begeleiden je op deze transformerende reis met oefeningen en ervaringen rond:

  • klank als instrument voor persoonlijke transformatie: ontdek en bevrijd je stem
  • creativiteit als middel om jezelf uit te drukken op jouw eigen manier
  • ritueel als instrument om los te laten en je intenties en dromen te richten

The Dome Center in Alcalali is het familiedomein in de Jalonvallei van Michele en haar man Nestor. Verblijven doe je in de Finca. De activiteiten gaan door in The Dome (de koepel) die speciaal gebouwd werd voor klanktherapie en een verbluffende akoestiek en een heel speciale energie heeft.

Kortom: een boeiend programma (geen voorkennis nodig) in een mooie omgeving, met voldoende tijd om volop vitamine D op te doen in de Spaanse zon en heerlijk te ontspannen aan het zwembad.

Voor uitgebreide info over de vakantieweek, klik hier.

 

Sound Healer Opleiding

september - december 2017
(1 weekend/maand)

Opleiding in de helende kracht van klank en stem
met internationaal gerenommeerde lesgevers
Nestor Kornblum & Michele Averard van Harmonic Sounds,
The Association of Sound Therapy

Nestor & Michele brengen met hun grondige, holistische aanpak en jarenlange ervaring een unieke combinatie van energiewerk en klankhealing onderbouwd met een theoretische basis.

De opleiding houdt echter meer in dan het leren werken met klank. Ze is tevens een krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die geinteresseerd is in de kracht van klank en persoonlijk & therapeutisch energiemanagement.

Komen o.a. aan bod: helende stem, therapeutische stemvorken, Tibetaanse klankschalen, boventoonzang (klik hier om Nestors boventoonzang te horen) en energiewerk.

Je hebt geen muzikale voorkennis, materiaal of ervaring nodig. Iedereen kan de aangebrachte technieken leren.

Deelnemers actief in yoga, tai chi, massage, coaching, lichaamswerk, dans, cranio-sacrale therapie, de wereld van opera/musical enz. integreerden al met veel succes Sound Healing in hun werk. Evengoed zijn er deelnemers die de aangebrachte technieken gewoon voor zichzelf in hun dagelijkse leven integreren.

Door Nestor & Micheles vlotte manier van lesgeven - en niet te vergeten hun gevoel voor humor - is deze opleiding ook een boeiende en prettige ontmoeting in klank.

Enkele getuigenissen:

"Het is een warm bad! Meer dan een opleiding. Het begin van een nieuwe reis! Heel transformerend op een zachte manier." - Fabienne Huygen, zangeres/danseres/healer (2014)

"Thank you so much. It was a very intensive course. But I definitely learnt a lot of things that I will carry with me the rest of my life. I really love the balance between Nestor & Michele, man/woman, knowledge & feeling... The course changed me in a good way :-) and gave me more confidence" - Nicolas Mortelmans, professioneel muzikant (2013)

"Fantastic training! Finally a way of using sound and voice in a freeing, improvising way that really fits me. " - Nico Aartsen, klankliefhebber voor persoonlijke groei (2012)

Meer getuigenissen vind je op de site, klik hier.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geen ervaring, materiaal of muzikale voorkennis nodig voor de opleiding! Iedereen kan de aangeboden technieken leren.

Locatie: Steinerschool Lier (bij Antwerpen)
Bijdrage & uitgebreide info: klik hier
Inschrijvingen & vragen: Stefan & Mieke van thuisinjezelf.be
info@thuisinjezelf.be  - +32 (0)3 366 46 16

Een organisatie van  The Association of Sound Therapy (Spanje) met praktische ondersteuning van
http://stefanenmieke.webs.com/Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu