Ik neem mijn kracht terug. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Ik neem mijn kracht terug.

december > week 51
Ik neem mijn kracht terug.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Teams, bedrijven en scholen naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Ik neem mijn kracht terug.

Een inspiratiemail boordevol kerstgeschenken. 

En nieuwe activiteiten op de agenda van 2021
december 2020 - Hilde Van Bulck

Ik neem mijn kracht terug.

Geef je levenskracht een boost.

Beste lezer,

De limiet was bereikt.
Het zou kunnen dat het je is opgevallen dat je dit najaar weinig van me hebt gehoord. Het zou evengoed kunnen dat je totaal niet hebt gemerkt dat er geen inspiratiemail in je mailbox landde. Om het even wat je werkelijkheid is, ik heb even tijd gemaakt voor mezelf. Niet dat ik dat normaal niet doe, maar dit keer was het anders. Tijdens de overheidsmaatregelen in de lente heb ik met uitgebreide teugen genoten van de rust en de stilte en de overweldigende natuur die zo beschikbaar was om ons op te laden. 


In het najaar voelde het zwaarder, met minder humor, minder levenslust en levenskracht. Grijze gedachten soms. Muizenissen. Tegelijkertijd kreeg ik telefoontjes, videocalls, zoomconsults, mails en bezoekjes van mensen die me vertelden dat ze het niet meer zagen zitten, dat ze geen pit meer hadden om verder te gaan. Ze gingen gebukt onder een last, een draaglast. De limiet van wat ze konden dragen, was bereikt. Ze stelden de zin om hier te zijn in vraag en stonden op het punt om op te geven en/of een nieuwe invalshoek te zoeken. 


Lees meer op hildevanbulck.medium.com

Alle voorgestelde workshops gaan online door. Als de overheid opnieuw live groepen toelaat, bekijken we voor elke online workshop wat de mogelijkheden zijn om over te schakelen. Alle workshops gaan door via zoom.                         
* Alle kerstgeschenkjes zijn geldig bij inschrijving tot 31 december 2020 18 u.
Warm kerstgeschenk *
Delen is al zolang als ik me kan herinneren één van mijn grootste levensvreugden. Op tweede kerstdag 26 december 2020 en op nieuwjaarsdag 1 januari 2021 bel ik telkens vijf personen op die behoefte hebben aan een babbel, een kort contact. Dit kan jij zelf zijn of iemand waarvan je weet dat hij/zij een warm contact kan gebruiken. Wil jij dit kerstgeschenk graag ontvangen, meld je dan bij je bestelling aan in het veld 'opmerkingen'. Noteer in het kort waarom jij of de persoon die je kiest in aanmerking komt. Ik neem dan contact met je op om de telefonische afspraak te plannen. Zijn er meer dan tien kandidaten, dan worden de namen geloot. 
Ik ben heel benieuwd wie ik aan de lijn ga hebben.
Online reeks: Ik neem mijn kracht terug
Geef je levenskracht een boost.
In 2020 hebben vele mensen gevoeld dat hun levensenergie en hun veerkracht onder druk kwamen te staan. Dat hoeven we niet te laten gebeuren. In vijf online workshops krijg je de kans om je levenskracht op te krikken, bij te sturen of een boost te geven. Niet alleen, maar samen. In elke workshop krijg je toelichting over het thema, doen we één of meerdere oefeningen en/of een meditatie. Je krijgt tips waarmee je thuis aan de slag kunt zodat je het geleerde verankert. En er is ruimte voor vragen. Reden genoeg om je terug volop te leven en stevig in je schoenen te staan. 

Enkele thema's die aan bod komen: 
Je gezondheidsintuïtie - Zelfbeeld en eigenwaarde - Onzichtbare daden van kracht - Waarom mensen niet willen helen - De kracht van je woorden - Je schaduw in de ogen kijken - Er is altijd licht - Bezield leven. 


Lees zeker ook de introtekst van deze inspiratiemail. 

Data: Ik neem mijn kracht terug
Zondagvoormiddag van 10 u tot 12 u
3 en 24 januari - 7 februari - 7 maart - 28 maart 2021


Tarief:
Vijf online webinars van 2 u. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 40*.       € 390 i.p.v. € 430
Ik schrijf me in voor de webinars: 'Ik neem mijn kracht terug.'
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk* (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
Energetische healing gebaseerd
op de werking van de tweede straal.
Laat liefde je overkomen tijdens een healingsessie waarbij je rustig thuis in je veilige omgeving kunt blijven. Meer dan ooit hebben we nood aan een leefveld dat in harmonie en evenwicht is zodat we vanuit onze zielenkracht kunnen leven. 

Een online healingssessie bestaat uit drie fasen waarbij we contact maken met je innerlijke wereld, de healing die gebaseerd is op de werking van de tweede straal die een bewustzijnsveld is van liefde en wijsheid én een terugkoppeling naar je ervaring.

Onmiddellijk na de healing voel je al effecten die zich verder ontvouwen in de tijd erna.


Een healing kun je voor jezelf doen, samen met je gezin en in groep.

Lees zeker ook de introtekst.
Wat anderen zeggen over de healingsessie.
 • De energetische healing gaf me de kans om in het midden van de dag even in mezelf gezet te worden. Door uit mijn comfortzone te gaan ,kon ik meer ruimte in mezelf ervaren. Ik voelde me tijdens de healing omringd en veilig. Ik voelde een sterk effect in mijn lichaam en merkte ook het effect bij mijn kinderen die meer in hun kracht stonden. Ik vond het een fantastische ervaring. (Liesbet Boen, osteopate)
   
 • Ik was aangenaam verrast dat de healing zo rustgevend was en dat ik zelf niets anders hoefde te doen dan me ontspannen. Mijn energie begon al tijdens de healing opnieuw te stromen. Mijn altijd koude voeten voelden warm aan. Voor mij is het ook een voordeel dat ik gewoon thuis kon blijven. (Jasna Michiels, verpleegkundige)
Wat zijn de mogelijkheden voor een healingsessie gebaseerd op de tweede straal?
 • Een individuele afspraak voor een energetische healing - online. € 85/u
 • Een reeks van drie individuele afspraken voor een energetische healing - online. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 30*.  € 225* i.p.v. € 255
 • Een deelname aan een healingssessie in groep - online. € 75/u
 • Een reeks van drie healingsessies in groep - online. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 45*. € 180 i.p.v. 225/3u
Data: Healing in groep
Vrijdagavond van 19.30 u tot 20.30 u.
8 - 15 - 22 januari 2021
Ik boek een individuele energetische healing - online.
Ik neem deel aan een healing in groep - online.
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk* (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
De 7 stralen 
We maken kennis met de oeroude kennis van de zeven kosmische stralen die overeenkomen met de basisenergie van de zeven chakra’s. De zeven hoofdstralen worden geleid door geascendeerde meesters. Ze ondersteunen de evolutie van het individu en van het collectief, brengen energieën in balans en activeren de levenskracht. Je verbinden met de zeven stralen brengt je op het pad naar verlichting. Via meditaties, de activering van je I AM-aanwezigheid en de energetische reizen die we maken naar de kristaltempels van de vlammen vergroot je je kennis over de kwaliteiten en de uitdagingen van elke straal. Je ervaart zelf de werking ervan. Lees meer....

Acht maandagavonden van 19.30 u tot 22 u
De achtste avond is een integratie-avond.


Lees zeker ook de introtekst.
Data: De 7 kosmische stralen
Maandagavond van 19.30 u tot 22 u
4 - 25 januari - 15 februari - 8 - 29 maart - 19 april - 10 - 31 mei 2021

 
Kerstgeschenkje voor deze reeks bedraagt € 50*. € 510* i.p.v. € 560
Ik neem deel aan de reeks over de zeven kosmische stralen.
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
Individueel consult - Live

Heb je nood aan een luisterend oor, een helpend inzicht, een gesprek, een stapje verder op je pad, het ontrafelen van je levensknopen, een oppepper voor je bewustzijn, dan ben je welkom tijdens een individueel consult. Ik ben blij om je wegwijzer te kunnen zijn. 
Een individueel consult live vindt coronaproof plaats. 

Een consult dat geboekt wordt voor 31 december 2020 om 18 u ontvangt een kerstgeschenkje van € 10.
€ 75 i.p.v. € 85
Ik boek een individueel consult.
Bekijk het aanbod in de kalender.
Ondersteun de kracht van je team.
 
Boek Hilde Van Bulck voor
webinars, workshops en meditaties online. 
 • Een webinar of een reeks over innerlijke kracht. 
 • Teacher, be aware (Teaching by being)
 • Kennis maken met onderwijsopstellingen.
 • Een systemische kijk voorbij stress op school.
 • Kennis maken met familieopstellingen
 • Pedagogische coaching voor leerkrachten. 
 • VIP-coaching voor leidinggevenden: Awaken your inner leadership.
Neem vrijblijvend contact op voor een aanbod op maat.
Facebook
LinkedIn

Dankjewel

Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

Publieke spreker - Schrijver - Facilitator opstellingen - Organisatie-adviseur

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2020 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com

Mijn contactgegevens zijn:
Hilde Van Bulck - Samtati BV
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium
Terug naar de inhoud