Hoe kan Wendy je helpen en zomeraanbod - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoe kan Wendy je helpen en zomeraanbod

Juni 2019 > week 25
Naamloos 1

Hoe kan Wendy je helpen en zomeraanbod

Je hoort het al , ik werk met mensen als coach vanuit mijn eigen persoonlijke veranderingsprocessen als mijn opleidingen. Ik ben van opleiding een begeleider
(assistent in de psychologie & systemisch counselor) vanwege mijn opleiding Bachelor in de Gezinswetenschappen, specialisatie begeleiding volwassenen , tieners en kinderen met of zonder beperking en bemiddeling.

 

Ik ben Wendy!


Verder ben en heb ik me bijgeschoold in :Relatie- en conflictbemiddeling, EFT, Reiki Master, opleidingen geven in organisaties,  trajectbegeleiding werkzoekenden,  Kabbalah, Keys of Enoch,  Mindfulness, Psychopathologie van kinderen en volwassen, coachtraject, …
Meerdere jaren heb ik ook als vrijwilliger begeleider gewerkt bij mensen in armoede, lesgeven, projecten meewerken als tijdelijk gewerkt als regio coördinator.
Als coach ben ik ook steeds in proces om aan mezelf te werken als bijscholingen te doen.

 

Mijn visie is ;Als je echt wil en het werk doet is er een weg als een positieve uitkomst en praktiseer wat je andere leert! En ik spreek vanuit ervaring hier in want ik het zelf vanuit puur alternatief werk ( wat ik ook doorgeeft) mijn darmen, mijn lever, mijn maag, mijn allergieën, mijn vermoeidheid totaal genezen als mijn metabolisme terug in gang gekregen na een diagnose van metabole stoornis.

Maar mijn werk als coach – wat ik niet echt zie als werk- word vooral geleid door de ervaringen vanuit mijn eigen veranderingsprocessen, mijn eigen weg en hoe ik daar mijn antwoorden als daadwerkelijke veranderingen in heb gevonden.

Sindsdien heb ik werkveld verder verdiept in de invloeden van trauma, spiritualiteit, gezondheid en geluk, de energetische invloed van voeding op je gezondheid en je spirituele groei, je mind, je emoties en hoe dit alles samenhangt. Neen , ik werk niet zoals een diëtiste want ik heb ervaren dat diëten niet werken ( zowel bij klanten als bij mezelf) , ik werk totaal anders!
 
Als Metaphysical coach werk ik op stress ( en hier zijn 5 soorten van die dienen aangepakt te worden), gezonde & biologische voeding ondersteunend met voedingssupplementen om een detoxerende levensstijl op te bouwen, van medicatie blijf ik af want dat is een zaak tussen de patiënt en de arts doch beveel ik steeds mijn klant aan alles door te geven waarmee gewerkt wordt. Als de jij daar in wil afbouwen na lange coaching verwijs ik deze naar zijn arts door om dat te bespreken en af te bouwen.

Daar stopt het echter niet! Verder werk ik hier op mind, emoties, weerstanden, familiale overdrachten, luisteren naar het lichaam, ontspanning en de directe omgeving. Dit omdat ik ervan overtuigd ben van eigen ervaringen en van klanten die succesvol al die domeinen aanpakken dat op dat moment de grote veranderingen er zijn.

Alles hangt samen. Werken op één vlak is zoals werken met een spelt in een hooiberg en niet echt veel of beperkte veranderingen te hebben.

Hierin werk ik vooral ook met mensen die problemen hebben aan de darmen, obesitas, metabole stoornis, allergieën, leverproblemen, maagproblemen, vermoeidheid (en CVS) en auto-immuunziekten. Grotendeels omdat ik zelf dat proces doorlopen heb en de laatsten (CVS en auto-immuunziekten) omdat ik klanten had die spontaan naar me kwamen en vroegen of ik met hen wilde werken.Ik had ook gezegd dat ik daar geen ervaring in had en er eerst wilde diep over nadenken. Uiteindelijk ben ik begonnen met één persoon en rustig opgebouwd, onderzocht en verdiept zoals ik met mijn eigen proces deed en ik ben zo blij dat ze vandaag allebei volledig verlost zijn van hun probleem, hun energie is, ze bouwen hun leven weer op , ze voelen zich goed in hun vel en staan meer en meer in hun kracht. Ze zijn er echt voor gegaan.

In tegenstelling tot een arts doe ik niet aan symptoombehandeling, maar ga ik naar de oorzaken en daar op werken. Deze zitten voor mij in al de vernoemde domeinen.
 
Als Zelfliefde coach werk ik met de klant op zijn/haar zelfwaarde, zelfvertrouwen als het houden van/aanvaarden van zichzelf. Soms kan hier ook gewerkt worden aan al de problemen dus in de weg staan om een goede job te hebben waar men gelukkig is. We werken hier aan de persoonlijke destructieve kanten om daar het positieve in te vinden als de valkuilen ervan te ontdekken.
Vaak heb ik al gehad dat klanten hier in dit traject ook aan zichzelf komen werken wanneer ze werkzoekend zijn. Want het is daar dat het schoenjte eigenlijk te maken valt bij wijze van spreken. In dit traject doe ik het wel vaker; samen stilstaan bij “wie ben ik en welke job hoort bij.”
 
Als nieuwetijdscoach werk ik samen met je al elke schaduwkant die je wilt transformeren om naar je eigen lichtkant te gaan. Alleen naar je verdoken en onbewuste vlekken kijken is de kans vergroten ze niet te zien, ze weg te duwen. Daar hulp voor inschakelen is juist de kracht.  Ten tweede leggen we elke overtuiging en patroon bloot dat je tegenhoudt om in je echte kracht te staan als sterk te zijn in je kwetstbaarheid.
 
De belangrijkste sleutelwoorden voor coaching bij mij : vertrouwen, integriteit, openheid en verantwoordelijkheid dragen voor je proces.

 
Coaching bij mij is niet voor u als

 • je in je comfortzone wilt blijven
 • je geniet van het gevoel dat je aandacht krijgt omdat je voelt het  slachtoffer in een situatie te zijn en de voorkeur geeft daar in te blijven.
 • Je niet wil veranderen
 • Je  niet naar binnen wil gaan kijken (zelfreflectie en innerlijk werk)
 • je geen vragen worden gesteld waarmee je naar jezelf , je denken, je acties, je omgeving of waarden of normen gaat kijken
 • je niet met pijn geconfronteerd wil worden
 • je alles snel of gemakkelijk wil
 • je de verantwoordelijkheid voor wat er in het leven gaande is bij andere legt en dat ook zo wil houden
 • je niet aan schaduwwerk wil doen
 • je iemand bent die de controle over alles en iedereen wil houden

Ik citeer even een klant – Katheen – van me die zegt ”ik heb er 30 jaar over gedaan om in te zien dat die punten zijn waar je niet om heen kan als je echt aan jezelf wil werken. Je kan er van weglopen , maar niet veranderd en de problematieken blijven zelf verergeren.”
 
als coach ben ik

 • Open & correct als discreet
 • ik ga samen met je het pad bewandelen
 • ik help je naar elk stuk te kijken in alle eerlijkheid
 • ik houd je verantwoordelijk voor zijn/haar proces
 • ik steun je
 • mijn manier van werken is op effectieve resultaten gericht
 • je hebt je eigen beslissingen altijd zelf in de hand
 • ik ben zacht , liefdevol, maar kan je ook heel goed mijn grenzen stellen als streng zijn allemaal afhankelijk van wat je nodig hebt in je proces.


Ik heb een praktijk te Tielrode waar ik je kan ontvangen maar ik werk ook via het internet voor zij die verder wonen. 

Mocht je nog vragen hebben, kan je me bereiken via onderstaande gegevens. Deze gegevens mag u ook -als u dat wenst en voelt dat het van toepassing is- doorgeven aan anderen.
 
 
Met vriendelijke groet,
Wendy Mertens
Metaphysical coach
Zelfliefde coach
Nieuwetijdscoach

 

 

 

 

 

 1. GRATIS e-book "De 9 meest gemaakte fouten bij bewustzijnsontwikkeling" - download link hier

   
 2. Digitale cursus "Samen op weg naar een nieuwe tijd " waar je levenslang toegang tot behoud - 24€ - meer informatie vind je hier

   
 3. Proefaanbod Soul & Heartlid waarbij je 3 maand toegang hebt tot de videotheek voor de prijs van 1 maand - 17€ - meer informatie vind je hier

   
 4. Cursus Praktijkdagen " "De 9 meest gemaakte fouten bij bewustzijnsontwikkeling"- meer informatie vind je hier

 5. Wie zich inschrijft kan ook op de hoogte gehouden worden van de voordrachten die starten in juli 2019 “Hoe ik mijn healing aanpakte”

www.mertenswendy.com

Heb je een vraag?
Stuur ze naar groei.kracht@telenet.be

 

 

Copyright © 2019 Wendy Mertens, All rights reserved.


Our mailing address is:

Wendy Mertens

9140 Tielrode

Belgium


Add us to your address book 

Terug naar de inhoud