Het onkruiden paradijs, Zoveel te ontdekken, Herbronningsweek - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het onkruiden paradijs, Zoveel te ontdekken, Herbronningsweek

Juni 2017 > week 26
Naamloos 1
Het onkruiden paradijs, Zoveel te ontdekken, Herbronningsweek
 

Het onkruiden paradijs

Beste mensen,
zittend aan de oevers van een rivier word je al wel eens meegenomen in de stroom van de tijd. De geuren van weelderig bloeiend onkruid, netels, stekels en het wild dat er leeft. De klaterend oude gletsjerrivier ‘De Otava’ verzamelt in zich de bronnen uit het bos. Hier leefden in het Boheemse Woud van Tsjechië ooit Keltische stammen en we gaan op zoek naar sporen die zij achter lieten. 

 


Zoveel te ontdekken

Krachtplaatsen, stiltemonumenten, overgangsrituelen, oude verhalen. We stellen ons open en ontwikkelen onze gevoelgiheden. Een avontuurlijke belevingsweek voor ouder of kind. 


Herbronningsweek

 

Stappen naar verbinding met de natuur. 21 - 28 augustus 2017

Op het einde van de zomer zoeken we de rust van het Boheemse Woud opzoeken. En we leven in beleving. In eigen kracht komen. Ouderen of jongeren, dus ook op maat van families. Ons stapje per stapje verbinden met de krachten van het bos, de natuur en het 'zelf'. Tegen 15.00 u zijn we terug. Met materiaal uit de natuur en de ervaringen van de dag geven we onze beleving vorm. Aansluitend is er ruimte om persoonlijk aan de slag te gaan, indien je dat wenst. We maken hierbij gebruik van 'opstellingen' & 'individuele healing sessies'. Maar er is ook ruimte voor avontuur en spel. 
Bart is reisorganisator en pedagoog. Frank ervaringsdeskundige. Beide volgde verschillende opleidingen en o.a. de cursus ervaringsgericht sjamanisme aan B.S.V.S. en bij het O.B.O.D. 
Beide hebben een rijke ervaring opgebouwd in het werken met groepen.
Ter plaatse zorgen we dagelijks voor: ontbijtbuffet  - picknick - warme maaltijd - ruime kamers - dagelijks fruit - goede begeleiding – en voor boeiende ontmoetingen in de natuur. 
PRIJS 550 € per deelnemer (zonder vervoer) Het dorpje Jiřičná ligt op slecht 750 km van de Nederlands / Belgische grens en is met de auto vlot bereikbaar.
PRIJS KINDEREN 500 € + 12 jaar verblijf op de kamer van de ouders en op basis van eigen vervoer. Prijs voor - 12 jarigen is 250 €
KAMPEREN  425 € Tent en eigen vervoer maar verblijf in vol pension en met volledig programma.
PRIJS VLUCHT  700 € Met Ryanair vanuit Charleroi Vertrek op 21.8 en retour op 29.8 ’s morgens. Extra nacht in Praag inbegrepen. Mail naar bart@outline-travel.com en je krijgt de details meteen doorgestuurd.
Of bel me even +32 9 219 90 18

Outline Travel / Voskenslaan 36 A, 9000 Gent / +32 9 219 90 18 / info@outline-travel.com / www.outline-travel.com

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu