Het meisje dat op Luisterboek verscheen... - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Het meisje dat op Luisterboek verscheen...

December > Week 50
Het meisje dat op Luisterboek verscheen...

 

 

Luisterboek van Het meisje dat aan de oever verscheen, van bestseller-auteur
Geert Kimpen.

 

Steeds vaker hoor ik van mensen dat ze zo overprikkeld zijn, dat ze de concentratie niet meer kunnen vinden om een boek te lezen. Op zich ook niet verwonderlijk met die stroom berichten die iedereen de hele dag via steeds meer kanalen binnenkrijgt. Logisch dat daarom mensen, die wel van verhalen houden, maar niet meer kunnen lezen, kiezen voor luisterboeken. Toen het plan ontstond om ook van Het meisje dat aan de oever verscheen een luisterboek te maken, zeiden vele mensen: “Maar dan ga je het toch zelf inspreken?”

Ik heb even geaarzeld maar ben toen vol enthousiasme de studio ingedoken. Mijn geluidstechnicus, Dennis, die nooit boeken leest, zei iedere keer na een opnamesessie: “Oh, wat jammer, stoppen we nu al? Ik wil zo graag weten hoe het afloopt!”

Het boek staat er nu helemaal op en met trots kan ik het aan u presenteren. Het hele boek door mezelf voorgelezen en geïnterpreteerd, en als bonustrack, de titelsong van Het meisje dat aan de oever verscheen.

Ik wil je graag mijn verhaal vertellen!
Bestel hem hier!

Gesigneerd boek bestellen

De feestdagen staan voor de deur. Wat is er mooier dan iemand die je lief is een boek te schenken met een persoonlijke opdracht? Als je één van mijn titels via mijn website bestelt, en je geeft in het veld “verzoek” aan voor wie het boek gesigneerd moet worden, dan ontvang je het boek mét persoonlijke opdracht voor deze persoon. Of je kunt het zelfs aan hem of haar rechtstreeks laten toesturen!

 

 

India-reis (bijna) vol!

De belangstelling voor de India-reis in de voetsporen van Het meisje dat aan de oever verscheen is overweldigend. Onze reis zit zo goed als vol. Wil je toch nog mee? Reserveer dan nu 1 van de laatste plaatsen want op 15 december sluiten de inschrijvingen definitief!
Meer informatie vind je hier.


 

Schrijfweek in 2020!

Het is alweer een jaar geleden dat we onze laatste Schrijfweek organiseerden en door alle drukke werkzaamheden van het afgelopen jaar, zag het er naar uit dat we ook volgend jaar geen tijd zouden hebben om een nieuwe Schrijfweek te plannen.

Maar, goed nieuws… we hebben toch een week gevonden dat het gaat lukken! 
Binnenkort staat alle informatie op de website. Droom jij ook van je eigen boek?
Mis dan deze week niet!

Je kunt je belangstelling nu al kenbaar maken door een mailtje te sturen naar info@parisbooks.eu en dan word jij als eerste geïnformeerd!

 

 

Facebook

Twitter

Website

 

Copyright © London Books
  

Terug naar de inhoud