Het licht in de materie - Lezing over ‘licht’, de ‘leegte’, ‘informatie’ en ‘water’ - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het licht in de materie - Lezing over ‘licht’, de ‘leegte’, ‘informatie’ en ‘water’

November 2016 > week 44
Naamloos 1

lichtmatrix.jpg
lichtmatrix 2.jpg

lichtmatrix 4.jpg
De interactie tussen licht en materie raakt de mensheid al duizenden jaren. Vroeger waren mens en natuur veel nauwer verbonden en verkregen mensen vaak diepe inzichten via meditatie e.a. sjamanistische rituelen. Nu onderzoeken vooral de wetenschappers de link tussen licht en materie. Deze link al veelvuldig onderzocht - zowel vanuit het standpunt van de materie, als vanuit het standpunt van bewust-zijn.

 

 

ichtmatrix 5.jpgHubert is levens-onderzoeker en mede-uitvinder van de Lichtmatrix producten. De lichtmatrix producten gebruiken reeds vele jaren de kennis rond de connectie van licht en materie. Ze doen de mogelijkheid ontstaan, om de 2 belangrijkste elementen in ons het leven - licht en water - die doorheen verschillende levensprocessen gebruikt worden, terug vrij en onbelast te maken. Hubert is de ideale man om over deze connectie tussen licht en materie te spreken.

 

Tijdens de lezing vertelt Hubert over de connectie tussen licht en materie en krijg je vele praktische voorbeelden over waarom deze connectie zo belangrijk is en wat de Lichtmatrix producten hierin doen.matrix 3.jpg

                        lichtmatrix 6.jpg   Belgium

www.lichtmatrix-butzwasser.be, info@lichtmatrix-butzwasser.be, T +32 (0)498 102 861

De Billemontstraat 12, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu