Het cadeau dat je met één klik regelt en altijd ontroert... - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Het cadeau dat je met één klik regelt en altijd ontroert...

December > week 51
Naamloos 1

 

Het meisje dat aan de oever verscheen,

van bestseller-auteur
Geert Kimpen.

 

Misschien is dit boek, een tijdloos sprookje voor volwassenen dat zich in India afspeelt, wel Kimpen’s beste boek.

Natuurlijk staat de liefde centraal. Krachtiger dan ooit tevoren. Het boek zindert van Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap, verpakt in een spannend, meeslepend verhaal dat je in één ruk uit wilt lezen. Wie dit boek leest, heeft niet alleen in zijn hoofd een weergaloos Indiaas avontuur beleefd, maar zal vuriger dan ooit tevoren geloven in de liefde. Een heerlijk boek om deze vakantie bij weg te dromen.

(uit: Spiegelbeeld, meinummer 2019)

***

Een prachtige roman over liefde, zielsverwantschap, seksualiteit, verbinding en lotsbestemming.

- Algemeen Dagblad

***

Heeft Geert Kimpen de bestseller ‘de Kabbalist’ overtroffen? Wat mij betreft wel. ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’, is een buitengewoon boek, dat je zelfs aan het strand met spelende kinderen om je heen, kunt lezen. Je wilt gewoon weten hoe het verder met Kama en Shakti gaat. Je wordt geraakt door de snaar die liefde heet. Het is een roep om de beste versie van jezelf tevoorschijn te halen. Dan dim je de lichten, ontsteek je kaarsen, je neemt een bad in lotusbloemen en rozenblaadjes, en zegt geïnspireerd: ‘Kom hier, ik heb je lief, je bent welkom, ik wil je omarmen, voelen, aanraken, de liefde met je bedrijven, zoals de Goden het hebben bedoeld.’

- De Goed Nieuws Krant

***

"Het meisje dat aan de oever verscheen” stemt tot nadenken, reikt je inzichten aan en beroert je ziel. Het bevat veel wijsheden met levensechte personages, die je betoveren en je in een denkbeeldige sprookjesachtige wereld brengen. Je wordt meegesleept door het verhaal, dat gedrenkt is in mystiek, liefde, wijsheden en inzichten, met erotisch getinte liefdesscènes in mooi gevormde zinnen. Je kunt volop je hart ophalen. Eigenlijk gaat “Het meisje dat aan de oever verscheen” verder dan het verhaal van Kama en Shakti. Je leest in het boek een diep inzicht in het menselijk lijden. Ook laat het zien hoe je maar al te makkelijk vervreemd kan raken van jezelf. Kama maakt een symbolische reis die dient om zijn innerlijke demonen de baas te worden.

“Het meisje dat aan de oever verscheen” heeft indruk op mij heeft gemaakt.

- Lekkerlezen.net
Gesigneerd boek bestellen

De feestdagen staan voor de deur. Wat is er mooier dan iemand die je lief is een boek te schenken met een persoonlijke opdracht? Als je één van mijn titels via mijn website bestelt, en je geeft in het veld “verzoek” aan voor wie het boek gesigneerd moet worden, dan ontvang je het boek mét persoonlijke opdracht voor deze persoon. Of je kunt het zelfs aan hem of haar rechtstreeks laten toesturen!

 


Terug naar de inhoud